Şimdi Ara

Port lu modem de birbirini gorme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadas lar geek modem aldım alt ust komusuyuz ve net baglantımız sorunsuz ancak dosya paylasımı agı gorme olaylarını yapamadık... Sorun nedir interneti paylasabilioruz ancak birbirimizi goremioruz bu neden olabilir.. modem Geek 4 port router

• standart bir swich ayarı yeterli olucaktır. ayarlarını yaptığın zaman problem çıkmaz. çalışma gurubunu aynı yapmayıda unutma.
  • Çünkü Dosya ve Yazıcı Paylaşımı protokolünü yüklememişsinizdir
  • Sorununuzu halledebildiniz mi acaba?

quote:

Orjinalden alıntı: marijuana

Arkadas lar geek modem aldım alt ust komusuyuz ve net baglantımız sorunsuz ancak dosya paylasımı agı gorme olaylarını yapamadık... Sorun nedir interneti paylasabilioruz ancak birbirimizi goremioruz bu neden olabilir.. modem Geek 4 port router lı
  • WinXP için ağ bağlantılarından bağlantının özellilerine git, orda yükle den NWlink NetBIOS u kur (IPX/SPX için). Sonra yine ağ bağlantılarında standart araç çubuğundaki gelişmiş sekmesinde gelişmiş ayarlar a gir, aşağıdaki çerçevede microsoft ağları için dosya ve yazıcı paylaşımından işaretli olan TCP/IP onayını kaldır. Bu bizde işe yaramıştı umarım sende de olur
  • bu ayarların diger bilgisayarda da olması gerekli deil mi birde korkum simdi agı acarken dısarıdan gelecek saldırılar yanlıs bisi yapmakta istemiorum... Hellion senin dedigin en mantıklısı...onu yaptım bakalım ;)
    yanlız bu kısmı bulamadım :)

Sonra yine ağ bağlantılarında standart araç çubuğundaki gelişmiş sekmesinde gelişmiş ayarlar a gir, aşağıdaki çerçevede microsoft ağları için dosya ve yazıcı paylaşımından işaretli olan TCP/IP onayını kaldır. Bu bizde işe yaramıştı umarım sende de olur
  • hort
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.