Şimdi Ara

Port sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ev degistirdigimiz için hat nakili istedik ev ve telefon bu nakil işleri tamamlandı ancak internet bağlanmadı fazladan port Yok dedi bize gelen servis, sizce ne yapmalıyım taahatut devam ediyor yarın müdürlüğe gidicez dilekçe vermek için, sizce kapattiriyimmi yoksa port talebindemi bulunayım aklımda kapattirip başka sağlayıcı firmayla konuşup belki onların fazladan portu vardır diye düşünüyorum. Bu işlerden anlayan varsa yardımcı olursa çok sevinirim İstanbul Küçükçekmece Tepeüstü nde oturuyorum bunu demek istemiyorum ama yıl 2017 hala ugrastigimiz olaya bak yazma hatası içinde özür dilerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• eskiden çok problemdi ama biraz beklerseniz kısa zamanda yeni cihaz alıp port sayısını yükseltiyorlar.

sadece tuketici.btk.gov.tr ye bir de bimer e yazarsan sallamazlar seni işin kısa sürede çözülür.

onun dışında eğer taahhütü iptal etmek işine geliyorsa iptal ettir. Başka sağlayıcıya geçersin sonra
  • Bizim şimdi bu eve gelen kişi aracı adam geldi normalde kutuda part 1 de takılı olan hattı çıkardı daha önce gelen adam takmıştı part 1 e o da başka bir hatta taktı sonra bu adam beni bekle dedi, bu binanın içindeki kutuya bir alet taktı sonra sokaktaki hatların bağlı olduğu kutuya gitti geldi oldu dedi, eve çıktım telefondan sinyal geliyor ama internet dsl ışığı yanmıyor neyse durum böyle olunca adam bir arkadaşını aradı işte portu bilmem ne numaraya aktar dedi karşı tarafta aktaramadigini söyledi durum böyle olunca adam döndü bana sizin port Yok dedi anlicagin 120 port var ise siz 121 incisiniz gibi anlicagim tarzda söyledi, buraya kadar hoş anladım sonra adam gittikten sonra müşteri hizmetlerini aradım konuştum onlar sistemde alt yapının portun olduğunu söyledi buraya kadar da hoş arıza talebi oluşturdu kadın, bende teyit etmek için başka firmayı aradım onlarda bolgenizde alt yapının olduğu baglattirabileceginizi söyledi bende aracı adamı tekrardan aradım yarın sabah Türk Telekom müdürlüğüne dilekçe vermeye gidicem, ancak müşteri hizmetleri bundan bahsetti dedim napiyim abi gidiyimmi dedim adam gitme sabah 9 da beni ara o daha önceki hattı bağlayan çocuğu sana göndercem dedi öyle kaldı. k.bakma yazı uzun oldu ama bütün günüm böyle geçti birde kullanmadığım internete para vericem işin şakası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Display port sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Yawcam port açma sorunu
    12 yıl önce açıldı
    TTNET boş port sorunu
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.