|
Port ücretindeki artış nedeniyle TurkNet'e zam geldi (4. sayfa)
-
-
Türk Telekom alt yapı sağlayıcı olduğu halde en iyisi turknet 200 de olsa vazgeçilmez
-
Mart 2022 abonelere zam yansitilmayacak yazıyor ama biraz önce gmail geldi 169.90 geçmiş olsun bu ne ya
-
Mutlu azınlık
-
Sabit fiyat sözü için 10 ay daha var. Ancak peşin ödersen sabit tutarım diyor.
-
Atlantis net geçiş yapın. Sorunsuz ve hızlı aylık 90 TL ödüyorum sınırsız akn yok.
-
Turknet zammı port fiyatlari değişmeden 139.9 yapti port fiyatlari artinca 1 zam daha yapti 169.9 bunun adı resmen dolandırıcılıktır.
-
Başka firma kullanıyorum, vae zammı 1 defa yapıldı. Turknet pişmalığından sonra aklına estikçe zam yapmayan firma bulmam iyi olmuş 😀
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Turknet bazı engelleri yıkarak bu kadar büyüdü. Bizlerde kullanıcılar olarak destek olduk ama fiyatının nerdeyse TT'yi bile geçmesi hiç iyi olmadı.
Şimdi geçiş için yeni İSS bakıyorum. O kadar çoklar ki hangisine geçeceğimi şaşırdım.
DH üyeleri olarak sanırım bir veya bir kaç firmayı daha Turknet seviyesine çıkaracağız :)
-
Bir mutluluğun daha sonuna gelmiş bulunmaktayız.
Zamanında referanslari kasmışız iyi ki daha 100+ ay var kafa rahat
Bu kadar reklam yapıyorlar, Ankara'da sadece 1-2 mahallede gigafiber var. Koca Ankara'da!
6 ayda mahalle bazlı planlamaları açıklasalar da insanlar ona göre ayarlamalarını yapsalar, çok daha fazla müşterisi olur.
-
Arkadaşlar bizim evde fiber var 100 mbt geliyo. Sizce gigafiberin buraya gelme olasılığı varmıdır
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
"Yaptığımız fiyat değişikliği sonucunda haziran ayı itibarıyla hizmetimiz 139,90 TL olacak. Bu tarihe kadar siz mevcut fiyatınızdan kullanmaya devam edeceksiniz." Daha haziranda zamlı fiyatı ödemeye başladım 2 ayda bir zammı yapılır. 6 yıllık Türknet mecerası biter.
-
Türkiye gibi enflasyonist ülkelerde taahhüt satıcıyı değil alıcıyı korur. Eğer 24 ay taahhütünüz olsaydı şu an zam görmemiş olacaktınız. Taahhütün korkulacak bir şey değil aksine bir güvence olduğunu her zaman söylüyorum. Tabii bu hizmetinden emin olduğunuz şeyler için geçerli.
-
aynı işlemi herkesin yapması lazım. kolaylık olsun şikayet metni ve kanıtları paylaşın herkes cimer üzerinden btk ve ticaret bakanlığına göndersin. Mart ayında geçtim 2 zam gördüm. işin b.ku çıktı. gigafiber harici hiç bir esprisi kalmadı. konu başlığı da bu kadar olur. port ücretlerine zam yeni mi?turknet çalışanı açsa konuyu bu kadar olurdu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PowerPC -- 20 Temmuz 2022; 10:36:52 >
Büyük bir sitede oturmuyorsan gelmez hiç bekleme
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilgisayarMeraklısı -- 20 Temmuz 2022; 10:35:27 >
Tek fiyat diye diye buraya kadar getirdiler işi. 35mbps veriyo bana max. Yüksek hız olsa tamam diyeceğim de neyse hoşçakal turknet
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
tavsiye bi yer bulunda toptan geçelim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X