Listeyi düzeltiyorum hocam. Edit : Liste güncellenmiştir. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pickaxe -- 20 Temmuz 2022; 11:11:11 > |
Port ücretindeki artış nedeniyle TurkNet'e zam geldi (6. sayfa)
-
-
Daha geçen ay TürkNet'e geçtim sanırım iptal edeceğim.
-
Ana sayfalarında o şekilde yazdığı için o şekilde hazırladım? Sonuçta açık açık yapmadıkları bir fiyatlandırma demekki bahsettiğiniz konui.
-
-
Hocam internet kutusunun 7/24 müşteri hizmetleri var mı?
Bir de modemi kendimizden kullansak kira ücreti ödemesek olmuyor mu?
Poyraz nette sanırım modem kirası yok o daha iyi değil mi kurulumu ücreti derken bir kereye mahsus ne kadar alıyorlar?
internet paketi ücretleri çok artmış ya 100 TL'ye bulamıyormuyuz artik?
internet kutusu önerir misin? Bağlantı kopuyor mu hani bağlantı kopar 3 gün gelmez öyle bir şey geldimi başına 😏
100 megabit altında paketleri mevcut mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07ENGİNEER -- 20 Temmuz 2022; 11:49:17 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba, Sabit Fiyat kampanyamız 1 Mart - 1 Mayıs tarihleri arasında geçerliydi. Bu dönemde abone olan tüm kullanıcılarımız 2023 Haziran'a kadar zam görmeyecek. -
hocam nereye şikayet ediyorsanız bende edicem.elimde bu patronlarının zam yapmıycaz 1 yıl boyunca nın videosu da var. şikayetimin içeriğinide onuda ekliycem. nereye gönderdiğinizi benimle paylaşırmısınız.
-
İk'da Müşteri hizmetleri 09-24 arası çalışıyor yanlış bilmiyorsam, ama whatsappdan yazıştığım için tam bilemiyorum net saatlerini. Whatsappdan işlerimi arkadaşla konuşur gibi hallediyorum en büyük artısı bu.
Vdsl lerde kendi modeminizi kullanıyorsunuz, Fiberde tt veriyor modemi size kira yansıtıyor onda kaçışınız bulunmuyor.
kopma vs birkaç önce yaşadım ancak son zamanlarda tık demiyor.
Oyun oynuyorum ben pubg, cs go 5-10 ms artış oluyor bunun dışında hiçbir eksisi bulunmuyor. Gönül rahatlığıyla geçin hocam.
35 lik paketleri var 90tl. Poyrazın kurulum ücreti 150 TL olması lazım net emin değilim o yüzden listeye yazmadım.
-
TT port ücretlerine 2.kez mi zam yaptı?
139 TL yapmışlardı zaten. Porta zam geldi diyerek tekrar zam yapıyorlarsa bu Turknetin kurnazlığıdır
-
Turknet ilk zammını turk telekom port ve transmisyona zam kararını açıklamadan 1 hafta önce yapmıştı nisan ayında, haziran 1 itibariyle de port transmisyon 3. parti operatörlere zamlı uygulanmaya başlandı. doğrudur bu 2 oldu.
-
Fiyat değişiklikleri genel olarak bizim de hiç sevmediğimiz bir konu ve asla yapmak istemeyiz. Dünyada ve ülkemizde yaşanan mevcut ekonomik koşullar çok değişken. Bu durum bizim sektörümüzü de etkiliyor. Ancak Biz TurkNet’lilerin özgür internete her zaman en rahat şekilde sahip olması için seçenekler arıyor, her koşulda size destek olacak ve koruyacak çözümleri düşünüyoruz.
Bizim kontrolümüz dışında gelişen bu mevcut koşullardan sizi korumak için 139,90 TL’lik fiyatınız hiç değişmeden 10 aylık faturanızı peşin ya da 3 taksit seçeneği ile ödeyebilirsiniz. Üstelik dilediğiniz zaman iptal ederek kalan tutarı da iade alabilirsiniz. -
söz verip 1 yılda 2.nci kez zam yapıyorlar.Kendileri bilir abone kayıplarından sonra akılları başlarına gelir
-
Bu sene mart ayının başında mevcut durumu değerlendirip zam oranımızı tüm kullanıcılarımıza duyurduk. Ancak mart ayının sonunda yapılan beklenmedik port ücreti zamı tüm sektörümüzü etkiledi. 1 Haziran itibarıyla aktif olan bu zamlar neredeyse tüm operatörleri fiyat değişikliği yapmaya zorladı. Biz de her ne kadar istemesek de hizmet kalitemizden ödün vermemek için yeniden bir fiyat düzenlemesi yaptık. -
Düşük hız alan adam 16 mbit 170 tl ödermi el insaf tek fiyat modun acilen çıkmalı türknet port fiyatlarına göre göreceli fiyat belirlemeli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Maalesef bu şekilde durumu savunarak komik duruma düşüyorsunuz şirket olarak.
Fiyat değişikliklerini genel olarak sevdiğinizi ve bunu bir şirket politikası haline getirdiğinizi tüm kullanıcılarınız net olarak görüyor.
Bu yapılanların mantıklı bir izahı yok.
-
Bizim kontrolümüz dışında gelişen bu mevcut koşullardan sizi korumak için 139,90 TL’lik fiyatınız hiç değişmeden 10 aylık faturanızı peşin ya da 3 taksit seçeneği ile ödeyebilirsiniz. Üstelik dilediğiniz zaman iptal ederek kalan tutarı da iade alabilirsiniz. -
bakacaz eğer ki port ücreti gelmiş ise herkese gelecek eğer ki 1 ay bilemedin 2 ay sürerse kusura bakma turknet. hizmetin iyi ama çok tuzlu olmaya basladin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Valla ben 100 mbit aldığım için 169 lira halâ avantajlı. Diğer operatörlerde 200 liradan aşağı değil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X