Madem zam yapılıyor. En azından 100 mbit olan hızınızı 125 lere çıkarsaydınız. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Port ücretindeki artış nedeniyle TurkNet'e zam geldi (7. sayfa)
-
-
Yoo aşağı
-
İlk zamda Tt ye geçmediğime o kadar pişmanım ki..
Bu sefer bitti ama güle güle Türknet 👋
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hani nerde taahhütsüz özgür internet??
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
SO iki yıllık taahhüt vermek avantajlı kaldı zamlardan sonra.
-
yılda 2 kez asgari ücretin zam yediği ülkede internetin zam yemesine kızamıyorum. adamlar gene kendi alt yapılarındaki hizmeti aynı fiyattan veriyorlar.
acaba burada ki arkadaşlar hiç Superonline fiberin fiyatlarına baktılar mı? onlar da bu sene 2 zam yaptı. üstelik TurkNet gibi değil, kendi altyapıları üzerindeki hizmete zam yaptılar.
her şey dönüp dolaşıp siyasete geliyor işte. ülke yönetilmeyince Türkiye'de iş yapmaya çalışan firmalar suçlu oluyor. çalışan adam bilir. artık çoğu sektörde fiyat teklifleri günlük veriliyor. yarına kur ne olacak belirsiz.
Turknet'in buradan çıkarması gereken tek bir ders var. Bu ülkede fiyat sözü vermeyeceksin. özellikle ekonomi bu haldeyken. kötü bir tecrübe ile öğrenmiş oldular.
-
Sözde 2023 e kadar sabit fiyat garantisi vermişlerdi bir daha asla turknet i tercih etmem
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
neye dayanarak söylüyorsun bunu. nerede avantajlı bende 100 mb alıyorum turk nette ve artık 179 tl odiyecegim. internet kutusu firması da 100 mb veriyor ve 99 tl dedi. nerede turk netin avantajı?
-
Her şey Türk Telekom'un başının altından çıkıyor. Fiyat artmasının baş suçlusu alt yapı sağlayıcısı Türk Telekomdur.
-
Kişiye göre farklı fiyat mı çıkıyor?
bana 149,90 teklif ediyor?
-
Cimer ile Ticaret Bakanlığına yazdım hocam Haksız Fiyat Artışı, Tüketiciyi Yanıltma diye. Donanimhaber konusunuda ekledim.
Cimere'ede e devlet uzerinden ulasabilirsin hocam
www.turkiye.gov.trHaksız Fiyat Artışı Şikayet Bildirimihttps://www.turkiye.gov.tr/ticaret-bakanligi-haksiz-fiyat-artisi-sikayet-bildirimi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mojidozirikato -- 20 Temmuz 2022; 12:17:11 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İnternet kutusu ne hocam? Bilmediğim firma. Yok gıbırnet bilmem ne bunlarla işim olmaz. Hep şikayet dolu. Superonline Telekom bunlarda fiyatlar 190 200 lira arası.
10 aylık faturanın direkt ödenmesinin istenmesi de hoş bir çözüm değil, o an belki birçok kişiyi maddi olarak zorlayacak toplu olarak ödeme.
Bu garantiyi verdiğiniz eski müşterilerinize en azından aylık ödeme ile Haziran 2023'e kadar önceki tarifeden devam etme şansı sunmalıydınız. Ekonomik koşulların kötü olduğunun farkındayız,
ancak burada kullanıcıların eleştirdiği nokta tutamayacağınız sözü vermeniz. Birçok kişi bu sözünüze istinaden belki diğer ISS'lerden aldığı güzel taahhütlü teklifleri bırakıp sizde kaldı.
Tarifeler taahhütsüz olduğu için sizin sözünüzü taahhüt olarak aldı kullanıcılar.
Ben çok eski bir müşteriniz olarak aldığım hizmetten memnunum ama fiyatınız artık sadece Gigafiber kullanıcıları için avantajlı kalmaya başladı, çoğunluk VAE kullanıyor
bu kullanıcılar için ise fiyat artırıyorsanız en azından hız üst limitlerinde bir iyileştirme yapmanız gerekiyor, diğer ISS'ler 200/500/1000 tarifeleri sunmaya başlıyor sizin ise sloganınız
altyapının sunduğu en yüksek hızı vermekti. Bu artık sağlanamayacaksa, 35 ve 100Mbps limitlerine takılıp kalacaksak tek fiyat sisteminin de müşteri açısından bir anlamı kalmıyor.
35Mbps ve 100Mbps tarifeleri çok daha uyguna veren alternatifler var.
-
Daha öncede dedim Madem hedefin büyük, bu yolda gigafiber alan müşterilerine daha yüksek fiyatı 30-40mbps hız v eremediğin adamla 1gbps hız verdiğin adam neden aynı parayı ödüyor diyordum GigaFiber kullanıcıları kızmasın ama bizlerinde gigafiber kullanması için sizlerin bir tık fazla ödemeniz bence en doğrusu Ama bugün geldiğimiz noktada durum daha da vahim oluyor 1gbps kullanan adam 140tl ödüyor Ben 40-50mpbs'e 170tl ödücem Bu nasıl saçmalık ya
Altyapı konusuna gelirsek nasıl senin evine çekebildiyse fiber benim evime de çekecek turknet gigafiberi Çekemiyorsa parası yetmiyorsa GigaFiber sahilerinden alacak desteği Hem altyapı verme hem bütün zamları aynen yap Haziranda gelen zammı mayıs ayında ödedik Onu da unutmadık turknet (ön ödemeli fatura olayını biliyorum Yine 1 ay erkenden zamlı ücret aldı)
Mayıs ayında değiştirecektim vazgeçtim uğraşmak istemedim Bu sefer kesin değiştiriyorum Bana 100mbps vdsl diye iteledikleri hız 50mbps bile çıkmıyor Bina girişinde bile hız yavaş, 2 sene kazıklandım YETER
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbomlusinan -- 20 Temmuz 2022; 18:20:38 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Turknet te iyice şeyini çıkardı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Para sen nelere kadirsin, madem 10 ay sabit tutabiliyorsun peşin almadan tut. Vermediği hizmetin parasınıda almak ne güzel turknet sen bu işi biliyorsun valla.
M. hizmetleri telefon ve wassap var. Ben wassabı kullandım diğeri meşgul mü denemedim. Wassaba cevap veriyorlar. Modem bana ait. Kurulum zart zurt ücreti ödemedim. İlk ay ödedim ikinci ay referans gösterdim fatura gelmedi abone olursan sana referans numaramı vereyim.70 mbit kullanıyorum.
Kaliteye gelince hızda sorun yok. 3 günde bir 30 sanieliğine kopmalar oluo. sık sık. Bazen 5 günde bir oluo, ama oluyor. Bazen 5 dakkalına oluo bazen otomatik geri gelio diğer zamanlar wassaptan yazıom düzeltiolar. Bu son sölediğim bana özelde olabilir herkes içinde olabilir. Turknetteyken kopmalar olmuyordu ama sorunla karşılaşırsan bittin tek başına bi dağda neysen osun.
-
QNB Finansbank Enpara.com kredi kartı olanlar
1.399 TL'yi 6 taksite peşin fiyatına bölebilir bilginiz olsun.(taksit hakkınız varsa.) Ben enpara ile ödedim. 10 ay sonrada turknet'ten çıkacağım zaten 200 lira yaparlar verdikleri sözü tutmuyorlar.
Vodafone diğer operatörlere girer mi?
Söz vermiyor taahhüt veriyor
-
139.90 bende
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X