< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Port ücretindeki artış nedeniyle TurkNet'e zam geldi (5. sayfa)
-
-
2 aboneliğim var , aynı paraya daha kaliteli hizmet alınabilir …
"Artık demir almak günü gelmişse zamandan Meçhule giden bir gemi kalkar bu limandan. Hiç yolcusu yokmuş gibi sessizce alır yol; Sallanmaz o kalkışta ne mendil, ne de bir kol.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
TürkNet İptal
Yüzsüzlükte bir numara türknet
İptal iptal
Netspeed öneririm. İndirim kodu G541GA
-
2 abonelik de benden çıktı bakalım türknet sadece giga kullanıcıları kalınca napacak
-
İşeyerimden 2 kişi mahallemden 3 kişiyi türknet li yaptım.Benim suçum yok ama adamlara refarans olduk.Parasınıda geçtim.Arkadaşlarımıza mahçup olduk.
Sevgili Türknet çalışanları ve ailesi,
Yıllardır beraber olduğumuz, bazen kızdığımız bazen sinirlendiğimiz, bazen de karşılıklı atar yaptığımız bu uzun birliktelikte size hem teşekkür eder hem sitem eder hem de kızmış olduğumu bildirmek isterim. Yine de kızğınlığımın asıl sebebi ekonomik olsa da ; bazı yönlerden hala, gelişen bilişim dünyasına pazarlama stratejilerine ve rekabette şeffaflık ile vicdan unsurlarını tam olarak benimsememiş olmanızın da payı oldukça yüksektir. Sizi tüm kalbimle sevmiş kucaklamış ve ezilenlerin sesi olarak görmüştüm. İlk tanışma zamanlarımızı hatırlıyorum, açık ara en uygun ve avantajlı hizmet sağlayıcısıydınız. İlk tanışmamızda bir kaç ayda kavga edip ayrılsak ve daha uzun aradan sonra geri gelmiş olsam bile, çevremdeki eşime dostuma arkadaşıma tanıdık tanımadık sayısız kişiye önerdim ve müşteriniz olmasına doğrudan etkili oldum. Sizin özgürlükçü düşünce tarzınızı benimsemiş ve takdir etmiştim. Ancak ilerleyen zamanlarda ülkemizi ve tüm dünya yı saran virüs belasından sonra ülkece girdiğimiz ekonomik bunalımdan sizde payınızı benim yaptığım hesapların çok çok üstünde almış olacaksınız ki faturayı aynı hızla bize kestiniz. Ürün tarife kampanya çeşetliliğinizin olmadığı bir yerde herzaman rekabetçi fiyatlarınızın sizi ön plana çıkardığını unutup, sektörün en acımasız olduğu alanlarda varlığınızla nasıl pay veya paylar alabilirimin mühendisliğini yapmak yerine, çaaat çaat koydunuz zamları Messi gibi. Burada kimse birşey de diyemedi çünkü taahhüt yok özgürlük var. Ama yine de ben kendim için bunu size kızma sebebi saymadım. Ödeme gücüm her zaman vardı çok şükür. Bu bir yıllık gözlemin sentezidir. Artık size abone olması için kimseyi ikna edemiyorum çünkü taahhüt yok çünkü fiyatları her an arttırabilirsiniz çünkü enflasyon denen bir veba var ve herkes bunların farkında. İnsanlar bu kriz zamanlarında her an fiyat değişme riskindense fiyatı yani alacağı riski sabitleyip taahhütlü İnternete yöneldi. Ve halen de yöneliyor. Oyunun kurallarının değiştiği bu dönemde sizin de net olarak oyun kurma stratejinizin değişmesini beklerdim. Mühendislik hatası, ekonomi hatası, pazarlama hatası... Halen de geç değil! Taahhütlü ve çok aşırı uygun, taahhütlü ve hızlı, taahhütsüz, taahhütlü ve cihaz kampanyalı, taahhütlü teknolojik partner destekli, anlaşmalı iş ortaklarından sürekli hediye çekleri...vb. gibi farklı paket ve kampanya geliştirerek pazar payınızı büyütmeyi hedeflemeliydiniz. Ama geride kalmayı tercih ettiniz. Anlamadığım bir şekilde.. Önce Türkiyede en yaygın sonra tüm dünyada küresel bir marka olmak istiyorsanız bu anlattıklarımı gözardı edemezsiniz. İlk kızgınlığım bunlar işte..
İkincisi mobil uygulamadan girince modem al sekmesinden gördüm ki modem fiyatı 800 küsür TL.!!! Allahınızı severseniz söyleyin siz olsanız o paraya ordan girip modem alır mısınız? Piyasada 200-500 bandında istediğiniz modemi bulursunuz şu piyasa ve fiyatlara rağmen. Ayrıca insanların size daha uygun daha cömert ve daha adil olduğunuzu düşündüğü için geldiğini unutmayın. Sizin bu modemi piyasanın yarısı fiyatına vermesi veya taksitle vermesini sağlayan kampanyalar geluştirmeniz gerekir. Ben olsam gerekirse sözleşme sonunda modem ücretinin yarısının ödendiği ve iki yıl daha sözleşme yapılırsa modem ücretinin tamamından feragat edileceği bir kampanya yapardım...
Üçüncüsü Allah aşkına zaten üstüste zam yaptığınız fiyatlara birde açma kapama parası ekleyerek 170 küsür liraya çıkardınız. Nerde kaldı türknet felsefesi?
Sanıyorum artık ayrılık vakti geldi türknet!!! Ben 2024 hazirana kadar sabit fiyat stabil hız garantisi veren, kullandığım süreler boyunca hiçbir ücret almadan en son model modemi bana ödünç veren süperonline a gidiyorum. Ama biliyorum ki birgün bir yerde yollarımız tekrar kesişecek! Kalın sağlıcakla, sizi seviyorum.
Türknete bir ay önce yazdığım ve birtürlü tam olarak iletemediğim yazıdır. Tespitlerimde ve daha da fazlasında haklı olduğumun kanıtıdır... Şu an süperonline ın haziranda biten 6 ay 99+18 ay 170 100 mbt kampanyasını kullanıyorum. Aylık 153 TL ortalama. Enflasyon farkını da hesaba katarsam 140 TL gibi bir rakama denk geliyor. Ki muazzam. 2024 hazirana kadar sabit fiyat. Hız test ederim sürekli daha hiç 220 mbt nin altı gelmedi. Türknet seneye 200-250 bandında olur. Thanks türkcell...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
169 tllik faturayı gördüğüm an aboneliğimi sonlandıracağım bu kadar fiyat artışı saçma, daha yeni söz verilmişken.
Çok çok büyük hata yapıyorlar, yıllardır biriken müşteri bir anda gidecek, umarım geri dönerler.
-
İyiki son zamdan sonra ayrılmışım söz vermişlerdi bu yıl bir daha zam yapılmayacağına ilişkin,tutarsız firmalar söz vermemeli.
Turknetin kaymagını yiyenler 2014-2020 arası gerçekten uygun fiyattan kullananlar oldu galiba. Bende faturada 169 u görür görmez geçiş yapacagım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler, 134 tl 100mbitlik pakete geçebilirim. 169 tl fatura geldiği anda güle güle Türknet,
bir firma nasıl lafını bu derecede çiğner anlamış değilim. 169 tl az para değil, rakipleri daha iyisini sunabiliyor demekki yapılabiliyor.
Tüm firmalar gibi, önce şirin görün yayıl, sonra zam zam,
buraya kadar...
-
ben iki aydır internet kutusu kullanıyorum. kusursuz değil. onlarda 80 den 100 çıkardılar fiyatı. abi herşey bi kenara karşında muhatap var muhatap, türknet pişmanlıktır. neler yaşadım neler. kitap olur. uzak durun.
-
Liste günceldir.
8 aydır İnternet Kutusu kullanıyorum, MH oldukça ilgili, Oyunlarda 5-10ms artış oldu eksisi budur. Dileyen arkadaşlara 1 ay ücretsiz kullanacakları arkadaşını getir kodunu iletebilirim. xDsl i ücretsiz kuruyorlar. Taahhüt yok. Dileyen 1 sene peşin ödeyebiliyor zam olursa etkilenmiyor. Arkadaşını getir limiti bulunmuyor. İyi forumlar dilerim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pickaxe -- 20 Temmuz 2022; 11:11:50 >
-
Evet Mail gelmiş, Lakin saçma bir sistem olmuş 3 taksitle dersen kullanmaya devam edebilirsin aynı fiyata diye, Oluyor demekki ama işlerine gelmiyor.
-
Gigafiber hariç kullananlar için artık Türknet'in bir anlamı yok gibi görünüyor.
-
Şuraya bak alt tarafı 9 dolarlık aylık internet pahalı geliyor. Memleketi bu hale getirenler utansın. Boşuna demiyorlar internet pahalı değil biz fakiriz. Nasıl bir ülke oldu burası böyle ya :(
-
Kısaca Allah belanızı versin, en kısa sürede aboneliği iptal edeceğim, yapacağınız işe... tabii ki burada asıl suçlu bizi yönetenler, size olan methiyelerimi! ise seçim sonrasına bırakıyorum, umarım iki cihanda da huzur bulamazsınız. Sorsan adalet ve kalkınma derler!!!
-
Orda Milleni ana sayfada 124,99 yazıyor ama normal müşterilerine fiyat 149,99 yanıltmaca var yeni müşterilere ucuzdan veriyor eski müşterileri 149,9dan sayıyor haksız yanıltma var bu konu yargıya kadar taşınabilir bir durum.
-
İnternet Kutusu’nu tavsiye ederim. 100 Mbit 99.90 TL. Arkadaşını getir, ücretsiz kurulum, 12 aylık peşin ödeme, whatsapp destek hattı vs bir çok artısı var. Forumda sıcak fırsatlarda konusu mevcut inceleyebilirsiniz.www.internetkutusu.com.tr
pellicelde 100 mgbit 115 tl lik ücret 12 ay taahhütlü hocam aynı hızın tahahütüsüz fiyatı 130 tl
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harce74 -- 20 Temmuz 2022; 11:8:16 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X