Şimdi Ara

Potada haftanın maçı Efes'in 83-72

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Efes Pilsen, olaylı geçen Beko Basketbol Ligi altıncı hafta maçında Fenerbahçe Ülker'i 83-72 yendi.

Efes Pilsen, Euroleague'de üstüste üçüncü yenilgisini hafta arası alan Fenerbahçe Ülker'e ligde ilk yenilgisini tattırdı.

Lacivert-beyazlılar; Beşiktaş, Türk Telekom ve son Le Mans mağlubiyetinin ardından Fenerbahçe'yi 83-72 yenerek moral buldu.

İlk çeyrekte elde ettiği 18 sayılık fark sayesinde skoru sürekli önde götüren Efes, rakibine beş sayıdan fazla yaklaşma şansı vermedi. Gergin geçen mücadelede 27'nci dakikada kavga eden Mirsad ve Haislip oyundan atıldı.

Devreyi 51-30 yenik kapatan Fenerbahçe son çeyrekte farkı iki kez beş sayıya indirmesine rağmen Efes'i yakalayamadı ve ligde ilk yenildi.

Karşılaşmanın 27'nci dakikası oynanırken Efes Pilsen'den Haislip ile Fenerbahçe'den Mirsad'ın kavgası salonu bir anda karıştırdı.

Mrsic'in üçlük atışından sonra Mirsad eliyle Haislip'i itti. İki oyuncu sözlü tartışmaların ardından itişmeye başladı. Bu arada Mirsad, Haislip'e tokat attı. ABD'li oyuncu, kavgayı ayırmaya çalışan hakemi itip Mirsad'a yumruk attı.

Kaşı açılan Mirsad Haislip'e cevap vermeye çalışıırken diğer oyuncular araya girerek kavganın daha da büyümesine engel oldu. Hakem Engin Kennerman, Mirsad ve Haislip'i diskalifiye ederek oyundan attı.

Kavga sırasında Fenerbahçe tribünlerinden su şişeleri çoğunlukta olmak üzere sayısız yabancı madde sahaya atıldı.

Maçın 15 dakika durmasına neden olan kavgadan sonra son çeyrekte sahaya atılan su şişesi hakem Engin Kennerman'a isabet etti. Oyun bir süre durduktan sonra devam ederken, polis suyun geldiği sahaya yakın koltuklarda atan kişiyi aradı.

Karşılaşmanın bitimiyle birlikte Efes Pilsenli oyuncular soyunma odasına gittikleri salon girişini kullanamadı. Bu bölgedeki Fenerbahçeli taraftarların yabancı madde atmasından çekinen lacivert-beyazlı oyuncular, diğer tarafta basın tribünü yanındaki girişten soyunma odasına gitti. Efes Pilsenli oyunculara yine de yabancı maddeler atıldı.

• haislip nası çakmış öyle yaw..

ülkerden kalan bi husumet vardı anlaşılan..gerçi ülkerdeykende bir euroleague maçında yine tartıştıklarını hatırlıyorum..gitme sebeplerinden biri bu olabilir..
  • quote:

Orjinalden alıntı: RccP

haislip nası çakmış öyle yaw..

ülkerden kalan bi husumet vardı anlaşılan..gerçi ülkerdeykende bir euroleague maçında yine tartıştıklarını hatırlıyorum..gitme sebeplerinden biri bu olabilir..

Evet çok kötü vurmuş acıdım mirsada. Ama o da tokat attı. Sonra 2si de atıldı iyi oldu. Fener seyircisi de çok kötüydü. Herşeyi attılar salona. Yazık yazık bu güzelim sporu da futbola benzetti, bir grup çapulcu. Herhalde gerekli cezayı 2 kulübe de verirler. Ama seyircisi yüzünden fenere daha çok verirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sparta123 -- 12 Kasım 2006; 19:57:22 >
  • ibrahim, mirsad gibi oyuncuların bu takımda yeri olmamalı bence. İbrahim, Mirsad ikinize de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @pi -- 12 Kasım 2006; 20:22:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sparta123

quote:

Evet çok kötü vurmuş acıdım mirsada. Ama o da tokat attı. Sonra 2si de atıldı iyi oldu. Fener seyircisi de çok kötüydü. Herşeyi attılar salona. Yazık yazık bu güzelim sporu da futbola benzetti, bir grup çapulcu. Herhalde gerekli cezayı 2 kulübe de verirler. Ama seyircisi yüzünden fenere daha çok verirler.

basketciler sahada yumruk yumruğa kavga ederken taraftrarın ses çıkarmadan yerinde oturamasını beklemiodun herlde?

• quote:

Orjinalden alıntı: archer1907

quote:

quote:

basketciler sahada yumruk yumruğa kavga ederken taraftrarın ses çıkarmadan yerinde oturamasını beklemiodun herlde?

sen ne yapmalarını beklerdin taraftarların acaba ????

• quote:

Orjinalden alıntı: Eliminator

quote:

Orjinalden alıntı: archer1907

quote:

quote:

sen ne yapmalarını beklerdin taraftarların acaba ????

taraftar zaten gerekeni yaptı !!!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Onu bunu bilmemde adam hepsini düzüyordu tek basına beyler... Mirsada umarım bir ders olmustur bu olay!
  • Uzun yıllardır böyle bir kavga görmemiştim salonlarda(mahallede görüyoruz o ayrı).
    Haislip, Mirsad'ın oyun içinde normal karşılanacak hareketine(mirsad arkadan hafifçe itmişti) aşırı tepki gösterip hızla üstüne yürümüş , itişmişlerdi. Doğru önce Mirsad bir tokat atıyor ama Haislip çok fena bir yumruk çaktı.(o yumruktan sonra Mirsad nasıl ayakta kaldı şaşıyorum.)Yani bunun üzerine Haislip 5 maçtan aşağı ceza alırsa yazıklar olsun.
    Bu arada benim açımdan enteresan olan İbrahim'in üstün cesaretinin! etkisiyle bir anda ortadan sıvışması oldu.
  • abi offf offff haislip walla cok pis koydu yumrugu

işallah mirsad bi daha bole slk slk islere bulasmaz ders olmustur

keske tutmasalardı da ibo ya fln da koysaydı haislip

walla bana sorarsanz bu olayda haislip haklı abicim mirsad resmen cirkefligine gidio adamın ustune sanki bi şi yapacakmıs gibi

ole artislik yaparsa iste yumrugu yer oturur
  • quote:

Orjinalden alıntı: #anarşist#
    Bu arada benim açımdan enteresan olan İbrahim'in üstün cesaretinin! etkisiyle bir anda ortadan sıvışması oldu.

erkekliğin on'da dokuz'u kaçmaktır

walla ben olsam ben de kaçardım.. haislip ibo'ya yanlışlıkla bi geçirse ibo'nun zaten o meşhur çıtkırıldım burnu () heralde kıçıyla yer değiştirirdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: drexler22

quote:

Orjinalden alıntı: #anarşist#

erkekliğin on'da dokuz'u kaçmaktır

walla ben olsam ben de kaçardım.. haislip ibo'ya yanlışlıkla bi geçirse ibo'nun zaten o meşhur çıtkırıldım burnu () heralde kıçıyla yer değiştirirdi

mirsat hep boyle artist gittiği her yerde her tribünden tepki alıyor boşuna değil, ulan milli oyuncusun tamam hırslısında azıcık efendi ol hırslı olmanın b.kunu çıkarmanın alemi ne ,bu sefer sert kayaya çarptı haislip tyson geçirdi yumruğu

• o sag krose tyson ın solundan bıle sertti

bu arada o goruntulerı seyreder seyretmez canım dırek fight night round 3 oynamak ıstedı.
  • ibo marcus un o yumruğundan kaömaacaktı da ne yapacak dıki ? Ayrıca marcus un o yumruğunu görünce istemdısı da olsa orada eğilmek zorunda idi.zaten marcus da mirsad ı arıyordu sonra ibo yu gördü ona vurmayıp mirsada yöneldi..
  • valla iboyu Allah korudu, verilmiş sadakası varmış, yoksa adamın değil basketbol hayatı, normal hayatı bile tehlikeye girerdi.
  • Evet tam kafaya geliyordu valla ; eğer eğilmese veye marcus son anda o kişinin mirsad değilde ibo olduğunu farketmese ibo yerden kalkamayabilirdi...
  • herşey o üçlükten sonra gerçekleşti...

kısaca mirsat dayağı yedi oyurdu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi içine kapanık -- 15 Kasım 2006; 12:54:55 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.