Şimdi Ara

Powershift ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm arkadaşlar, biraz daha indirimli olur ümidiyle bi araç alıcam bu günlerde ve Focus almak istiyorum ve kesinlikle otomatik olacak. Ancak powershift şanzımanla ilgili olumsuz yorumlar var. Tabi sonuçta mekanik bi olay, arıza/bozulma olabilir. Acaba bu olumsuz yorumlar nadir mi yoksa genelde bu şanzıman sorunlu mu?
    Powershift hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yorum bekliyorum. Diğer alternatifim yeni seat leon 1.2 tsi dsg.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dsg kadar problemli değildir herhalde
  • Hocamdan bilgi alabilirsiniz ;
    @TürkogluTürk

• bmw şanzimani sanirim taş gibi diye baya yorum duymustum

• sağlam şanzıman sıkıntı çıkaranı duymadım
  • Powershift sorunlu bir şanzıman değil çevremdeki kullanıcılardan hiç şikayetçi olan olmadı ve bende çok memnunum vites geçişleri rahat ve seri , internette ki araştırmalarda titreme sorunu var deniyor o da çok nadir rastlanıyor kullanıcı kaynaklı mı onu da bilmiyorum fakat yazılım ile sorun çözülmüş ama genel bir sorun değil sanırım kullanıcı kaynaklı POWERSHİFT yeni bir şanzıman sorun çıkartıp çıkartmayacağını belki de ilerleyen yıllar da görürüz şimdilik bir sorunum yok keyifli , seri ve performanslı bir sürüş sağlıyor. Focus'ta gerek sürüş zevki olsun gerek konforu olsun başarılı bir araç tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TürkogluTürk

Powershift sorunlu bir şanzıman değil çevremdeki kullanıcılardan hiç şikayetçi olan olmadı ve bende çok memnunum vites geçişleri rahat ve seri , internette ki araştırmalarda titreme sorunu var deniyor o da çok nadir rastlanıyor kullanıcı kaynaklı mı onu da bilmiyorum fakat yazılım ile sorun çözülmüş ama genel bir sorun değil sanırım kullanıcı kaynaklı POWERSHİFT yeni bir şanzıman sorun çıkartıp çıkartmayacağını belki de ilerleyen yıllar da görürüz şimdilik bir sorunum yok keyifli , seri ve performanslı bir sürüş sağlıyor. Focus'ta gerek sürüş zevki olsun gerek konforu olsun başarılı bir araç tavsiye ederim.

Hocam aynı Powershift şanzıman Volvo tarafından da kullanılmıyor mu zaten? Ford patentinden Volvo gibi bir dev de yararlanıyor. Yani kronik ve ciddi bir problem zaten pek muhtemel değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

quote:

Orijinalden alıntı: TürkogluTürk

Powershift sorunlu bir şanzıman değil çevremdeki kullanıcılardan hiç şikayetçi olan olmadı ve bende çok memnunum vites geçişleri rahat ve seri , internette ki araştırmalarda titreme sorunu var deniyor o da çok nadir rastlanıyor kullanıcı kaynaklı mı onu da bilmiyorum fakat yazılım ile sorun çözülmüş ama genel bir sorun değil sanırım kullanıcı kaynaklı POWERSHİFT yeni bir şanzıman sorun çıkartıp çıkartmayacağını belki de ilerleyen yıllar da görürüz şimdilik bir sorunum yok keyifli , seri ve performanslı bir sürüş sağlıyor. Focus'ta gerek sürüş zevki olsun gerek konforu olsun başarılı bir araç tavsiye ederim.

Hocam aynı Powershift şanzıman Volvo tarafından da kullanılmıyor mu zaten? Ford patentinden Volvo gibi bir dev de yararlanıyor. Yani kronik ve ciddi bir problem zaten pek muhtemel değil.

Evet aynı sanzimani Volvo'da kullanıyor.

• Valla pek ortalıkta yok bilemiyoruz ama dev gibi diğer firmalar bu çift kavrama şanzımanlar yüzünden bizleri şurada konuşturuyor ya... Çift kavrama diyince bir ürperiyor insan. Bir de ismi önemli değil bir firma zamanında dizelin torkuna dayanamayan dizel cvt lerin üretimini durdurdu ama mevcut kullanıcıların ne kadar arkasında durdu, araştırmak lazım, bir arkadaşım mahkemelik mesela, mahkemeyi kazandı (araç aynı şanzıman arızasından servise gidip duruyodu bi de yasal sürede yapılamadı) ama dava yargıtaylık. Bu arada arkadaş kaç senedir arabasız. Başka araba temin etti yani kendisine. Böyle atıp tutuyorum ama ben de edc e geçebilirim her an ama çift kavrama artık son seçenekse olmalı, ilk tercih değil.
    Bu yorumumdan alınan firma yetkilileri, mühendisleri, vs alındıysanız; Artırın arkadaşım garanti süresini, madem malınıza güveniyosunuz, konuşturmayın bizleri bu kadar yahu!
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Bu konu çıkıyor yine.

• quote:

Orijinalden alıntı: _999_

Bu konu çıkıyor yine.

Şimdi farkettim. Aynı konu şuraya da açılmış da:

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=85159622

Asıl linki oraya yapıştırayım derken bu başlığa yapıştırmışım. Uyarı için tşk.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.