merhaba poyraz Atlantisnet geçtim kimlik belgemi churn belgesi modem teslim tutağını e devlet onayı her şeyi yaptım ama Telekom ekibi gelecek 10 gün oldu işimi yürütemiyorum kendi cebimden internet paketine para veriyorum 3400163551 abone numaram 10 gündür telekomcu bekliyorum yardımcı olurmusunuz. |
PoyrazWiFi'den AtlantisNet'e Geçişler Başladı (79. sayfa)
-
-
poyrazın sözde anlaşma yaptıklarına hiç bakmayıp netgsm'e geçtim, sıfır sorun.
-
Reklamın iyisi, kötüsü olmaz.
Misal; bedavacı bu arkadaşımız gibi. 40 TL nelere kadir.
-
Siteden açmış olduğum taleplere neden hiçbir şekilde cevap yazılmıyor ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
varmı herhangi bir değişiklik yoksa aynı şekilde hala bağlantı beklemeye devam mı ?
-
Yok maalesef. Iki günde bir arıyorum. Aynı cevapları alıyorum. Türk Telekom'a başvurduk 10 is günü bulabilir bekleyin hallolacak. Onlarda bıkmış aynı sorulardan çok belli, ama biz de bıktık 7 gündür internet yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Türk Telekom Alibeyköy müdürlük bakıyor oturduğum yere daha onlara düşen bir iş emri yoktu. Ya çok fazla abone var bu şekilde onun yoğunluğu yada Türk Telekom yavaştan alıyor
Facebook ve instagramda fotoğraf ve video görüntüleyememe sorununu bir tek ben mi yaşıyorum ?
-
İyi dediğimiz 2 gün yaşamıyor. 17.30 dan beri net yok. Kesildi gelmiyor. Burdan konuyu açan destek arkadaşada dm attım oda çevrimiçi ama cevap vermiyor.
Edit : hala ne cevap ne internet var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ellidokuz -- 10 Ekim 2024; 20:13:7 >
20 dk bekleyip anca mh ne bağlandık. Can isminde biri açtı telefonu sesiniz gelmiyor dedi kapattı. Tekrar arıyorum önümde yine 6 kişi varmış. İnternet halen yok.
Burda destek arkadaş dm i görüp cevap yazmıyor. Telefonda 20 dk bekleyip bağlanıyorsun. Telefondaki sesiniz gelmiyor diyip kapıyor. Wp destek hattı cevap yazmıyor. En kısa sürede alternatif biryere geçmek şart oldu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ellidokuz -- 10 Ekim 2024; 21:2:55 >
uygulama üzerinden ticket açıyorum ama siliniyor ve cevap da verilmiyor sebebini öğrenebilir miyiz
-
Dün 17.30 da kesilen İnternetimiz sabah 7.30 itibariyle halen yok.
TT tarafında genel arızanız var. Bizlik bir sorun yok. Modem ayarlarınıza dokunmayınız. -
Yoğunluk bitene kadar uygulama ticketlerini deaktif ettik. Pazartesi aktif edeceğiz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtlantisNet Destek -- 11 Ekim 2024; 9:0:11 > -
Farklı cihaz da ve mobil veri ile test edebilirsiniz. Eğer sorun varsa bize öm gönderebilirsiniz. Süreç takibi daha kolay olur. -
Ben edevlet üzerinden geçiş yaptım herhangi bir belge göndermem gerekiyormu yada siteye bir evrak yüklemem gerekli mi? @AtlantisNet Destek
-
Merhaba, çağrı merkezimiz de yoğunluk yok 0850 471 34 34 arayarak detaylı bilgi edinebilirsiniz. 34 lü hizmet numaranızı özelden gönderebilirseniz süreci takip edebilirim. -
geçiş işlemlerim 2 hafta önce tamamlandı internet bağlı arada kesinti oluyor onun dışında sıkıntı yok benim bir evrak felan vermem gerekiyormu onu merak ettim
-
Bana dün geldi Telekom 2 saat uğraştı mahalle kutusunda sonunda yaptı şimdilik sorun yok darısı başınıza
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X