Bildirim
Pratik protein kaynağı tavuk ürünü.
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Nerede hangi markette satılıyor bu ürüni
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Icerigine bak, E li maddeler varsa uzak dur..
Ankara , A101 den aldım hocam.quote:
Orijinalden alıntı: Redible
Nerede hangi markette satılıyor bu ürüni
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Secxdx -- 20 Aralık 2018; 19:10:15 > -
İçeriğinde zararlı bir şey gözükmüyor hocam.Diğer gıdalarda da olan koruyucu maddeler dışında. -
Dün bende yedim bundan çok lezzetliydi ama 120 gramda o kadar protein olacağını zannetmiyorum abartmışlar bence.Yinede çok güzel çok hoşuma gitti tadı aperatif olarak yenilebilir bence
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bu tavuk gögüs eti. Besin değerleri doğrudur yani abartma yok. İlk kez gördüm oldukça pratik öğünler hazırlanabilir denk gelirsem bende alayım.
Yaşıyor musunuz ? -
15. paketten sonra ara verdim Yaşıyorum sıkıntı yok :)quote:
Orijinalden alıntı: HerShaf
Yaşıyor musunuz ? -
Yarın inşallah bulup deneyeceğim ürün. Gerçekten çok pratik ama her gün yenmesi ne kadar doğrudur bilemeyeceğim...
Yazdığım zaman gidip bakmıştım, arkadasın da tavuklar gözüküyor tuhaf geldi, midem kaldıramazdı almadım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X