Şimdi Ara

Proace City mi Caddy mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İkiside en full paket olunca hangisi alınmalı

• 12 yaşındaki caddy'i 140 bine birine kaktırmaya çalışan arkadaşım var. 150 bin lira gibi paraya 10 yaşından aşkın caddylere para vermektense 199 bine 0 proace alınır.

üstelik proace hem estetik, hem tasarım, hem konfor, hem görüş açısı olarak kedi den çok çok daha iyi kıvamda.

kedi, eski üretim 2006 1.9 jtd doblodan bi farkı yok. az bişey yalıtım, öne vw logo. bu kadar.

Fransız işi PSA'nın boya hataları, akan tavanı, AdBlue arızası, PDI hataları, bitmeyen trim sesleri, 6 ayda gevreyen leğen plastiği, 1 senede deforme olan kapı-cam fitil ve contaları, 3 ayda terleyen şanzıman ve motoru, 1.2 PureTech ile patlattığı bujiler, kopardığı trigerler, 40.000 km'de kucağa verilen motor gibi sorunlarını bir kenara bırakırsak "Toyota" logosu basınca araba iyi mi olmuş oluyor ?

• Caddy alırdım ben çünkü Peugeot full bana göre proace den daha şık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merkel Bacı'nın genç kızlık yıllarının teknolojisini kullanan, nefret itemi dsg'li caddy ile son derece teknolojik Proace / Rifter / Berlingo / Combo arasında kalıp caddy'i seçmek için iq yetersizliği had safhada olmalı. Ancak unutmamak gerekir ki para ve keyif kişiseldir.

• caddy al.

adam gibi malzeme kalitesi var.

satmak istediginde en az zararla satacağın araç caddy.

exclusive pakette koltuk ısıtması bile var.(diğerlerinde var mı bilmem)

• Caddy’ nin itibari yüksek.

Rakipleri sacın üstüne kaplama nedir bilmezken, dayanıklılığıyla, kalitesiyle, verimliliğiyle nesillerdir son teknoloji rehberliğinde prestijine prestij katan Caddy varken belki ikinci jenerasyonu dahi gelmeyecek gibi bir belirsizliğe sahip model almazdım açıkcası.

Bugünün yarını da var ikinci el değeri önemli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Caddy ciddi ses alıyormuş. Çoğu Youtuber'da duydum bunu. Arka separatör olayı yüzünden PSA grubu araçları biraz sorunlu. Sök-tak yapmak lazım. Vizeden de geçmiyor diyorlar. Arka koltukların hepsinin tekli olması bazen iyi bazen kötü. Göbeği olan bir insan orada rahat edemeyebilir..

• caddy vergiden kaybediyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hyundai Accent mi?Renault R 19 mu?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 12 yaşındaki caddy'i 140 bine birine kaktırmaya çalışan arkadaşım var. 150 bin lira gibi paraya 10 yaşından aşkın caddylere para vermektense 199 bine 0 proace alınır.

üstelik proace hem estetik, hem tasarım, hem konfor, hem görüş açısı olarak kedi den çok çok daha iyi kıvamda.

kedi, eski üretim 2006 1.9 jtd doblodan bi farkı yok. az bişey yalıtım, öne vw logo. bu kadar.

• Proace city

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yeni kasa caddy at arabası süspansiyonu bıraktı mı?
    Arka camları açılabiliyor mu yani kasada ?
    Bagaj içindeki açık sunta kaplamalar bitti mi ?

Kısacası insana yakışır bi araba olmaya yaklaştı ise değerlendirilebilir.

• Başka bir arabayada bakmak gerekir mi yoksa şuan en iyiler bunlar mı

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-007649809

Caddy’ nin itibari yüksek.

Rakipleri sacın üstüne kaplama nedir bilmezken, dayanıklılığıyla, kalitesiyle, verimliliğiyle nesillerdir son teknoloji rehberliğinde prestijine prestij katan Caddy varken belki ikinci jenerasyonu dahi gelmeyecek gibi bir belirsizliğe sahip model almazdım açıkcası.

Bugünün yarını da var ikinci el değeri önemli.

Segmentinin bani’si eksik olmuş.

• Caddy=Yüksek vergi,açılmayan arka camlar,perdesiz cam tavan,yatınca zemin düzlenmeyen arka koltuklar,her an patlamaya hazır dsg
    Proace= Halojen farlar,caddy gibi konforlu olmayan koltuklar,sert malzemeler,belirsiz 2.el

Aklıma gelen olumsuzluklarını yazdım.

• Caddy.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Caddy 2.0 motor olduğundan beri yarıştan çekildi. Hala burada Caddy şöyle caddy böyle tatavası yapmaya gerek yok bence.

• aaguler kullanıcısına yanıt

Fransız işi PSA'nın boya hataları, akan tavanı, AdBlue arızası, PDI hataları, bitmeyen trim sesleri, 6 ayda gevreyen leğen plastiği, 1 senede deforme olan kapı-cam fitil ve contaları, 3 ayda terleyen şanzıman ve motoru, 1.2 PureTech ile patlattığı bujiler, kopardığı trigerler, 40.000 km'de kucağa verilen motor gibi sorunlarını bir kenara bırakırsak "Toyota" logosu basınca araba iyi mi olmuş oluyor ?

• CaptainSkyWalker kullanıcısına yanıt

Bu saydığın sorunlar/hatalar vw'de de var. Dolayısı ile daha dolu, daha modern toyota, pug, citro ve opel daha mantıklı. Zaten benim yorumumu 31.03.2021 saat 21:39 itibari ile 8 kişi beğenirken senin yorumunu kişi beğenmiş. Kimin haklı olduğu ortada. Çağdışı vw tenekelerine para vermek hesap/kitap yoksulluğuna girer. Bir araca tapmak ise dengesizliğe

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.