Şimdi Ara

profesyonel olmadıkça elektronikten para kazanamazsın ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • uzun zamandır internet sitelerini araştırıyorum , para kazanılacak projeleri inceliyorum , inverter devrelerine baktım dijital kayan yazı devrelerine baktım çıkardığım sonuç bu işten amatör olarak para kazanamazsın kimse para kazanılacak işlerin devre şemalarını paylaşmak istemiyor, yani piyasadaki işler hobby devrelerinden başka bir işe yaramıyor yada işin temelini öğretmekten başka.doğrumudur?

• yani başka türlüsü olabilir mi sence?
  • Aynen öyle
  • Profesyonelin anlamı bir bakıma yaptığı işten para kazanan demektir.
    Paylaşmak istememeleri doğal.
    Piyasadaki kayan yazı devrelerinin şeması belli zaten.Yani sır falan değil.
    Mesele o şemayı paraya çevirecek kanalı bulmak
    şimdi düşünelim;
    elinde mükemmel çalışan kayan yazı devresi var ama işyerin yok,açacak paranda yok.ama devreyi yapacak paran var.
    ne yapardın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eloko

Profesyonelin anlamı bir bakıma yaptığı işten para kazanan demektir.
    Paylaşmak istememeleri doğal.
    Piyasadaki kayan yazı devrelerinin şeması belli zaten.Yani sır falan değil.
    Mesele o şemayı paraya çevirecek kanalı bulmak
    şimdi düşünelim;
    elinde mükemmel çalışan kayan yazı devresi var ama işyerin yok,açacak paranda yok.ama devreyi yapacak paran var.
    ne yapardın?

Tanıdıklarına az bir karla satmak mecbur olurdu, ona buna alcanmı diye sorulurdu ya da 2.El bölümünde satışa çıkarılır günlerce alacak olan kişilerlepazarlık yapılırdı.

• arkadaşlar elektronik projeler devre tasarımları ve robotlar uygun fiyata yapılır ilgilenen arkadaşlar ayaz_pc den ulaşabilriler.
  • yabancı internet sitelerinde çok iyi kaliteli elektronik projeleri var ama türkiyede bunları bulabilmek mümkün değil herkez sır gibi saklıyor paylaşım sıfır .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En Çok Para Kazandıran Meslek
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: askveceza

arkadaşlar elektronik projeler devre tasarımları ve robotlar uygun fiyata yapılır ilgilenen arkadaşlar ayaz_pc den ulaşabilriler.

Hah! Reklam yapmak için tam da konusunu bulmuşsun.
  • elektronik, internetten bulunan devreleri yapıp satma işi değildir ki zaten... çok ama çok geniş bir kavram, geniş bir iş alanı. sizin elektronikten anladığınınz bu kadar ise zaten evet "elektronik" ten para kazanamazsınız.
  • herşey Çin' den bedavaya gelirken
    profesyonel üretim yapsan da işin zor
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjv16

elektronik, internetten bulunan devreleri yapıp satma işi değildir ki zaten... çok ama çok geniş bir kavram, geniş bir iş alanı. sizin elektronikten anladığınınz bu kadar ise zaten evet "elektronik" ten para kazanamazsınız.

Cok dogru. Bu cevap cokta yol gosterici.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anotherbrick

herşey Çin' den bedavaya gelirken
    profesyonel üretim yapsan da işin zor

bu başlıkta çok yol gösterici,
    ben mühendis'lik düzeyinden bahsetmiyorum ,tekniker düzeyinde bir insan bir devrenin prensip şemasını alıp geliştiremez, ama onlarda para kazanmak zorunda ve şeması verilmiş devreyi alıp montajını yapmakta belli bir bilgi ve emek ister.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokerg -- 28 Mart 2010; 1:11:07 >
  • Elektronikten para kazanmak istiyorsan gidip bir elektronikçinin yanında çalışacaksın. Amatör elektronikçilerin bunun dışında bir yolla para kazanması çok zor.

Harika bir devre yaparsın ama birtürlü satamassın. Çünk PCB hâlindeki devrenin alıcısı çok kısıtlıdır. Onu bir kılıfa, görsel bir objeye çevirmeden para kazanılmaz anca harçlık çıkartılabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: samed.yıldırım

Elektronikten para kazanmak istiyorsan gidip bir elektronikçinin yanında çalışacaksın. Amatör elektronikçilerin bunun dışında bir yolla para kazanması çok zor.

Harika bir devre yaparsın ama birtürlü satamassın. Çünk PCB hâlindeki devrenin alıcısı çok kısıtlıdır. Onu bir kılıfa, görsel bir objeye çevirmeden para kazanılmaz anca harçlık çıkartılabilir.

bu konuda yapılacak en doğru hareketi tavsiye etmiş arkadaşımız, biryerlerde başlaki,konu üzerinde ufkun genişlesin,piyasayı daha yakından görme,tanıma şansın olsun,başarılar
  • Doğru Tespit
  • YIL 2023 uzay cagına gırdık 13 yıl geçmiş bu konunun açılmasından

elektronikten tabiki para kazanamazsın. çinlilerin üretim teknolojisi bizde yok.

ben şimdi ustaya gitsem ve küçük de olsa bir iş istesem kesinlikle yapmazlar. sanayi dahil.. illa motor inecek..

bozulan ürünler tamiri konusunda yenisini almamız gerektiğini söylerler

ana kart arızalansa yeni anakart almamızı isterler

proje pic pcb yapıp evini nasıl geçindireceksin. fewer sitesinde 100 lira istediğin projeyi çiziyorlar.

bakıyorum sadece 50 izleme almış . bizim insanımız da cehennem cahilliği var ama kafa cennet kafası.. bu sistemden güzel yoğurt olur ama insanımızı salatalık yerine koyuyorlar. modern kölelik te ev kiranı verirsin üstüne tavuk döner yersin..

• Katılıyorum, elektroniği araç olarak görmeli, güzel işler yapmak için gereken bir araç.

İnsanların tamirciye, ustaya olan bakış açısı ortada, güzel para kazanamazsın tabi ki.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.