Şimdi Ara

PROJEKSIYON MU ? 3D MONITOR MU ? KARARSIZ KALDIM...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar sıkıntım Aynen başlıkta belirttiğim gibi...ben yüksek kalite ve çözünürlükte olan her görüntüye hastayım :) görüntüyü cok ayırt ederim yani düşük çözünürlükte oyun oynamaktan ve film izlemekten zevk almıyorum görüntü gerçekçi olsun istiyorum 3d monitor alacaktım pilli gözlüklerde titreşim oluyo vs.. soğudum istediğim kalitede projeksiyona gücüm yetmedi...3d monitorlerde pilsiz gözlük çıkmış görüntü iyiymiş deniyor sizce ne almalıyım bana link verebilir misiniz ve hangisinin görüntüsünden Daha cok tat alırım ? Crysis call of duty tarzı oyun oynuyorum ve genelde 720p izlerim filmleri limitim 1200tl civarında şimdiden tesekkur ederim...Öncelikle projeksiyon ve 3d monitör arasında bi seçim yapmak istiyorum sonrasında ise hangisini seçtiysek bu fiyata alabileceğimin en iyisini almak istiyorum fiyat üç aşağı beş yukarı oynayabilir abartılı olmadığı sürece...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WrongWay00 -- 2 Ocak 2012; 17:06:37 >

• Özellikle multiplayer oyun çok oynar mısınız peki? Ona göre çünkü size oyun paneli tavsiye edebiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dusty

Özellikle multiplayer oyun çok oynar mısınız peki? Ona göre çünkü size oyun paneli tavsiye edebiliriz.

multi değilde genelde ilerlemeli oynamayı severim single...ama yine de oyun paneline de bakabilirim...
  • PC bağlantısıyla mı kullanacaksınız yoksa konsolla mı? Bunlar da önemli kriterlerdir.
  • quote:

PC bağlantısıyla mı kullanacaksınız yoksa konsolla mı? Bunlar da önemli kriterlerdir.

pc ile kullanacağım
  • PC ile kullanacaksanız projeksiyon size pahalıya gelir bence. Yani her daim kullanamayacağınız bir aygıt olacak sizin için projeksiyon şu etapta. Sdece PC ile kullanacaksanız 23" HP FPR monitörlere, PC, media player, konsol falan da bağlarım derseniz LG FPR 3D D2342P bakabilirsiniz. Her ikisi de pasif 3D teknolojisini kullanır. Ayrıca viewsonic seçeneğiniz de var FPR teknolojisinde ancak onun hakkında net fikir sahibi değilim.
  • Cok teşekkür ederim fakat kesin karar veremedim hala çünkü aldıktan sonra keşke demek istemiyorum biraz Daha düşünüp araştırma yapacağım özellikle 3d monitor hakkinda...pasif 3d nin fprnin diğer sisteme gore eksik kalır yani var mi acaba ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kesinlikle acele karar vermeyin zaten. FPR monitörü özellikle oyun oynayanlar için öneririm ben. SG gözlükler gibi herhangi bir bağlantı ve sinyal durumu yok, her iki göze de aynı anda görüntü geldiğinden ekranda titreme yok ve daha geniş bir bakış açısına sahip. Monitör bazlı kullanmadım, onu yorumlayamam belki ama SG'nin FPR karşısında ayakta kalabilecek bir yanı yok teknolojik açıdan.
  • peki bana hem 2d görüntü verebilecek hem 3d görüntü verebilecek en iyi monitörün linkini verebilir misiniz fpr olarak
  • Bende bi ara bu seçenek arasında kalmıştım. sonra tv almakta karar kıldım.
  • peki pişmanlık oldu mu keşke projeksiyon cihazı alsaydım diye?
  • Sadece PC mi bağlayacaksınız yoksa konsol, media player falan da bağlarım diyor musunuz? Bu önemli 3D monitör seçiminde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WrongWay00

peki pişmanlık oldu mu keşke projeksiyon cihazı alsaydım diye?

Tv 'yide henüz alamadım hocam Bi türlü modele kara veremiyorum. Forumu okudukça karar vermem gerekirken dahada kafa karışıyor.

Bakalım hayırlısı...

Not: Bu arada iş yerimden bi tane projeksiyon fazla idi onu eve götürdüm. Arada pcdeki dijital tv kartından tvyi izlemekteyim.
    Film olayı zaten projeksiyonda çok farklı
  • quote:

Sadece PC mi bağlayacaksınız yoksa konsol, media player falan da bağlarım diyor musunuz? Bu önemli 3D monitör seçiminde.

Yukarda cvp vermiştim buna sadece pc ile kullanacağım oyun ve film izleyeceğim
  • Sadece PC ile kullanacaksanız o zaman HP'ye bakabilirsiniz. ÇEvresel uyumu olmasına gerek yok neticede. Konsol, media player filan bağlamak istemiyorsanız gerek yok 500 lira fazladan para vermeye
  • Ben 27" fpr gözlüklü monitor istiyorum satış linki verecek olan var mi ?

Eğer bu yoksa alabileceğim en buyuk en iyi monitörün satış linkini istiyorum ?
  • Satış linki vermek bölüm kurallarımıza aykırıdır ancak araştırırsanız mutlaka bulursunuz. 27" boyutunda olanı paralel ithalatçılarda var mı bilmem ama yoksa da aşağı yukarı aynı fiyata 42" LED TV bakın derim ben. 23" var ama hem paralel ithalatta, hem de firmalarda.
  • 42" e baktım o benim bütcemi zorluyor 27" de bulabilwcwk gibi değilim 23" alacağım sanırım :s paralel ithalat ile firmanın farkı nedir acaba ? 23" fpr önerecek olsanız hangisini önerirsiniz 1.500tl limitim var fakat 23" alırsam 1500 tl bayılmayı düşünmüyorum daha uygun oluırsa iyi olur :)
  • Paralel ithalat garantiyi kendi servisinde sunar, mesela diyelim LEG aldınız, LG servisi yetkili ilgilenmez, Sony aldınız, Sony yetkili servisi ilgilenmez. İstanbulbilişim'den aldıysanız İstanbulbilişim ilgilenir garantiyle mesela. Firma garantisinde LG'yse LG Türkiye, Samsung'sa Samsung Türkiye ilgilenir.

Mesela LG D2342P var. FPR 23" boyutunda. Bu model çevrebirim uyumu olduğundan, yani konsol, media player bağlandığında da 3D görüntü verebiliyor. 800 - 1000 lira arası değişiyor fiyatları.

Bir de HP QJ684AA 2311GT 3d Monitör var. Bu sadece PC ile kullanılabiliyor. 3D'yi sadece yazılımla sağlıyor. Tek donanımsal hadisesi FPR panel oluşu. O da 500 - 600 TL civarında bir satış fiyatına sahip.
  • quote:

Paralel ithalat garantiyi kendi servisinde sunar, mesela diyelim LEG aldınız, LG servisi yetkili ilgilenmez, Sony aldınız, Sony yetkili servisi ilgilenmez. İstanbulbilişim'den aldıysanız İstanbulbilişim ilgilenir garantiyle mesela. Firma garantisinde LG'yse LG Türkiye, Samsung'sa Samsung Türkiye ilgilenir.

Mesela LG D2342P var. FPR 23" boyutunda. Bu model çevrebirim uyumu olduğundan, yani konsol, media player bağlandığında da 3D görüntü verebiliyor. 800 - 1000 lira arası değişiyor fiyatları.

Bir de HP QJ684AA 2311GT 3d Monitör var. Bu sadece PC ile kullanılabiliyor. 3D'yi sadece yazılımla sağlıyor. Tek donanımsal hadisesi FPR panel oluşu. O da 500 - 600 TL civarında bir satış fiyatına sahip.

Simdi ilk olarak projeksiyon ve 3d monitor tercihini yapmış bulunuyoruz (1500tl) için

Ikinci olarak lg d2342p de karar kıldık(başka birşey bağlamayı düşünmüyorum ama almışken iyisi olsun ileriye dönük olsun)

27" fpr bulamayacağım kesimde ve itirazı olan yoksa lg d2342p yi alacağım ?

Ve son olarak aklıma takılan bi kaç soruyu sormak istiyorum...

Sg pil ile çalıştığı için benim aklımda sanki Daha iyi Daha gerçekçi görüntü verecekmiş gibi bir düşünce oluyor?

Gözlüğü ayriyetten nereden satin alabilirim fpr gözlük diyerek mi arastirmaliyim iyisi ve kötüsü varmidir?

3d yeni olduğu zamnlarda çıkan filmlere çıplak göz ile bakıldığında yanlara sızmış mavi yeşil kırmızı renkler vardı bu tarz filmleri indirsem yine kendisi mi 3dye çevirecek ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.