Arkadaşlar bu karşıma çıktı çok şaşırdım, anladığım kadarıyla puanı yüksek olmayıp projesi olan arkadaşlar için burs veriyorlar. Bu benim hayalimdi, sınavları kaldırıp böyle projeyle ve öğrenci geçmişiyle yerleştirmekti. Daha önce yapıldı mı bu? Eğer yapılmadıysa umarım tüm üniversiteler örnek alır. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novalis -- 8 Haziran 2021; 15:47:42 > |
Projeyle düşük sıralamayla üniversiteye yerleşmek?
-
-
bau ve koçta da buna benzer şeyler var
-
Nişantaşı bile yapıyor artık.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
https://applybau.com/nasil-basvuru-yaparim
evet bau de varmış, süper bence diğer üniversitelerde örnek almalı devlet üniversiteleri de dahil. Şuanki eğitim sisteminde eriyip yok olan binlerce genç var, herkesin imkanı aynı değil.
-
iyi de puansız ve sıralamasız değil ki onu nerden cıkardınız o sadece tübitakta uluslarası derecelerde var diye biliyorum
-
kesinlikle hocam bu gibi şeylerin artması gerek
-
bazı okullar sıralama sınır koyuyorlar bazısı da barajı geçmen yeterli ve okulun ücretli kısmından yüksek puanda olma şartı koyuyorlar
tübitak başka bir olay orda sadece barajı geçmen yeterli ve o alandaki istediğin üniye yerleşme hakkı ya da ulusalda yaptıysa belirli bir puan veriliyordu öğrenciye
-
yahu tamam da sonuç olarak puansız değil bunu diyorum. Puansız ha sınava girmemişsin aynı şey demek yanlış cümle oluyor böyle
-
ışık üniversitesi yüzde 50 üstü sınırı koymuş
baü ücretli kazanma şartı koymuş
projesi olup baü elektronik isteyen birisi en az 190k yapmak zorunda.
ondan sonra başvurusu değerlendiriliyor, sayısalda 190k yapmak hatta 150k yapmayı sınır olarak görmek saçma bence, zor olduğunu düşünmüyorum.
-
Tamam hocam siz haklısınız.
-
ne kadar düşük puanda gerekse puansız kısmı yanlış oldu, düzeltiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novalis -- 8 Haziran 2021; 15:47:17 > -
yüzde yirmi yrmibeş bursu ödeyecek durumun yoksa ya da robert amerikan kültür gibi okullarda okumuyorsan zamanını boşa harcama.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
benlik bir durum yok, ben zaten burslu olarak okuyorum. Ama hala forumdayım böyle fırsatları görünce arkadaşları bilgilendiriyorum. Belki ilgilenen olur.
-
Teşekkür ederim. Nerede okuyorsunuz bu arada?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X