Merhaba arkadaşlar. Benim size sormak/danışmak istediğim konu şu; bir arkadaşım bana kullanmadığı protein tozunu verdi ama kullanımı hakkında çok bilgim yok benim. Aşağıdaki protein tozunu nasıl kullanmamı önerirsiniz?
quote:
Orijinalden alıntı: Turcia
Merhaba arkadaşlar. Benim size sormak/danışmak istediğim konu şu; bir arkadaşım bana kullanmadığı protein tozunu verdi ama kullanımı hakkında çok bilgim yok benim. Aşağıdaki protein tozunu nasıl kullanmamı önerirsiniz?
6 ayını doldurduysan spordan önce sonra 1 ölçek doldurmadıysan spordan sonra 1 ölçek yeter
Sat
6 ay la alakası yok eğer antremanı düzenli olarak yapıyorsan , idman sonrası 1 ölçek yeterlidir. Kendini biraz daha geliştirdikten sonra sabah leyin + idman sonrası .
quote:
Orijinalden alıntı: HyPno55
6 ay la alakası yok eğer antremanı düzenli olarak yapıyorsan , idman sonrası 1 ölçek yeterlidir. Kendini biraz daha geliştirdikten sonra sabah leyin + idman sonrası .
6 ayı şu açıdan demiştim zaten pek gelişemeyecegi için günlük alacağı proteini karşılayabilir rahatlıkla (şimdi 6 ayda pek gelişemeyecegi dedigim için ordan yorum yaparsın büyük ihtimal neyse)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme