Şimdi Ara

PROTEİN TOZU KULLANMAYI DÜŞÜNÜYORUM, SİZCE KULLANMALI MIYIM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, bir salona yazılıp vücut geliştirmeyi düşünüyorum. Yalnız bir problem var: boy 182 cm, kilo 59. :) Şimdi salona yazılsam gelişecek bir vücut falan olmadığından saçma olur diye düşünüyorum. :) Bu yüzden şöyle bir 75-80 kilo falan olduktan sonra yazılsam diyorum. Bunun için de protein tozu kullanacağım. Zararları falan var mıdır, varsa nedir? Hangi marka iyidir, nerden alsam daha temiz olur? Bunu kullanarak bir ayda ortalama kaç kilo alabilirim? Bunları bilmek isterim...

• Bu kadar da bilgisiz olunmaz ki arkadaşım gidip biraz araştırıp okusaydın. Protein tozu senin istediğin şey için değil. Protein tozu içmekle kas da olmuyor. 15-20 kiloyu yağ olarak alsan ne olur ki...
  • Protein kilo aldırmaz mı diyorsun, yoksa ben mi yanlış anladım? Ayrıca amacımın kas yapmak olduğunu da söylememiştim zaten, amaç belli bir kiloya ulaşmak.
  • hergün götür o zaman pizzayı falan 2 ayda alırsın istediğin kiloyu
  • Spor salonuna yazılmadan alacağın kiloların hepsini malesef yağ olarak alırsın. Bence bir spor salonuna yazıl zaten oranın sahibi sana bir yemek listesi vericek protein ve karbonhidrat ağırlıklı düzenli bir şekilde beslenirsen istediğin kiloya ulaşırsın ama yağ olarak değil kas olarak. Protein tozu kasların yapılanmasını sağlıyor yani günlük aldığın tavuk, yumurta, süt vb. gibi şeylerin içindede var zaten eğer onları karşılayamıyorsan protein tozu kullanman gerekicek. Senin için daha erken biraz alış spor salonuna 5-6 kilo al sonra 3-4 ay sonra zaten kilon arttıkça daha çok protein alman gerekicek o zaman kullanmaya başlarsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.