Şimdi Ara

Protein tozu nasıl kullanılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
69.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar, ben protein tozu aldım fakat kullanımı hakkında pek bilgi sahibi değilim. 1.77 boyunda 65 kiloyum. Günlük protein ihtiyacımı doğal olarak tamamen protein tozuna yıkmak istemiyorum. Günde 50 gram protein tozu kullanmayı düşünüyorum. Spor öncesi ve sonrası almayı düşünüyorum. Kaç gram proteini kaç litre su ile karıştırıp içmeliyim ? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...

• Antrenman oncesinden ziyade, sonrasi al. Antreman yaptigin gunlerden sonraki sabahta kahvalti oncesi kullanabilirsin. Su an tam hatirlamiyorum ama uzerinde yazmai lazim kullanim miktarinin. Su yerine sut tercih edersen daha lezzetli olur :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bende almayi dusunuyorum bir kac sorum olacak.Kas gelisimine etkisi fark edilir derecede mi ? Kac gunde bir ne kadar kullanilir ? Ortalama fiyati ne kadar ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • su ile kullan çünkü kana daha çabuk karışır.ne zaman kullanacağına gelirsek antreman bittikten 30 dakika içinde istediğin zaman içebilirsin
  • Ben Kullanıyorum Size Yardımcı Olayım.

Kesinlikle 2 ayı doldurmadan protein tozunu almaya kalkma çünki daha kas kütlen büyüemmiştir protein tozu Peynirin suyunu sıkıp kurutularak yapılır vede toz haline getirilir Yararı vücuttaki kas kütlesini yakmadan geliştirimekdir bu sadece kasta değil ayak tırnağından sacına kadar gerekli olan bütün protein ihtiyacını karsılar.

Kilo artısı baslar ben baslamadan önce 95 dim Simdi 102 Kiloyum.

Kilo almak istiyorsan antremandan 15 dk önce,Kiloyu kas olarak almak istiyorsan antremandan hemen sonra(1 ölcek,30 Gram İçinden ölçek çıkar.)

Protein tozu Kana çabuk karısır su-süt fark etmez ama Çikolatalı almak çikolatalı aldıysan mutlaka sütle içmelisin suyla iğren oluyor tavsiyem çileklidir hem su hem süt tadı harikadaır.

Vede Yaşın mümkünse +15 olsun Body İnsan vücudundaki kasları sıkıslatırır o yüzden vücudun hamlaşmaya başlar sende fark edicesin kısa süre sonra o yüzden önermiyorum bende bırakıcam kick box!a baslayacağım kas büyüyor + esniyor..

Sorulanlrınız olursa mesajlarınızı bekliyor olucam.

• quote:

Orijinalden alıntı: alyconee

Ben Kullanıyorum Size Yardımcı Olayım.

Kesinlikle 2 ayı doldurmadan protein tozunu almaya kalkma çünki daha kas kütlen büyüemmiştir protein tozu Peynirin suyunu sıkıp kurutularak yapılır vede toz haline getirilir
    çok iyimser bir yorum olmuş, kimyasal ortamlarda hazırlanır protein tozları+ kana hızlı karışması için başka kimysallar eklenir.. hiç bir supplement üreticisi oturup ta peynirin altın suyu kurutup, kutulara dolurup seri üretim yapmaz..

konuyu açan arkadaşa da 2 günde bir ölçek protein tozu kullan demişler.. bence gereksiz.. 1 ölçek toz=35 gr protein.. ben onun yerine her sabah 6 tane yumurta yiyorum.. hem doğal hemde 1 ölçekle aynı dozda..

eat clean, work dirty.. kolay gelsin

• 6 yumurta çok bide6 sınında sarısı yersen yağ yapar vede günlük sadece yumurtadan değil her yediğin besinden az da olsa alıcksın böbreğine baskı yapar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Beyaz peynir ye onun yerine
  • quote:

Orijinalden alıntı: alyconee

6 yumurta çok bide6 sınında sarısı yersen yağ yapar vede günlük sadece yumurtadan değil her yediğin besinden az da olsa alıcksın böbreğine baskı yapar.

1-2 tanesinin sarısını yiyiorum tabikide
  • Antrenmandan önce 20 gram protein tozu ve 3 gram kreatin. Saat 12 gibi antrenman. Antrenmandan sonra 3 gram daha kreatin. Sonra saat 4 te tekrar 20 gram protein tozu. Suyla içiyorum. Tadı kötü değil.

http://www.genriseshop.com/Whey-protein-700g-toz,PR-90.html

Protein tozu kullanmak beslenmekten daha hesaplı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHzgn -- 12 Ekim 2012; 12:45:59 >
  • yumurtanın sarısının vücutta yağlanma yaptıgına dair bir tane bilimsel kanıt gösterebilir mi iddaa eden arkadaslar?? hatta sıvı yagların bilhassa yağ yaptıgı yoktur. kalori alımınıza bakar yaglanmanız.. Şeker tüketimide vücutta yaglanma yapar. yağ eger yağ yapıyorsa, yeşil fasülyeninde her birimizi Hulk yapması lazımdı. Biraz araştıralım lütfen.
  • http://www.dermotv.com/protein-tozlari-ve-kullanimi.html Buradaki videoyu izleyerek bilgi sahibi olabilirsiniz.
  • merhaba günde 50 gr olarak değilde günlük ihtiyacını ve beslenme düzenini göz önünde tutarak kullanmanda fayda var.
    benimde farkı dönemlere göre kullanım şekillerim var.

Tam olarak düzen oturttuğum iyi çalıştığım dönemlerde antrenmandan 30-45 dk önce 2(bazen 1) ölçek , antrenmandan hemen sonra hatta duşa bile gitmeden önce 2 ölçek şüt yada su ile kullanıyorum.
    Düzenli antrenman yapamadığım yada iyi çalışamadığım günlerde antrenmandan önce 1 ölçek ve antrenmandan hemen sonra 1 ölçek tüketiyorum.

Bazen sabah kahvaltısı yapamadığım da yada iyi beslenemediğim günlerde kaçamak yaparak shake yaparak yada direk suyla karıştırıp içiyorum.
    Bütün ihtiyacını protein tozuna yıkma bildiğin protein kaynaklarıyla beslen protein tozunuda antrenman saatlerinde kullanırsın.
    Ama çok fazla protein tozu markası ve çeşidi var piyasada. benim sana tavsiyem whey protein olur. marka olarak optimum kullanıyorum ama sen bu adresten http://ekstraprotein.com/protein-tozu dilediğini seçebilirsin.
    Siteyi de tavsiye ederim yeni kurulan bir site ama sıkıntı olmuyor.

• Surada cok guzel aciklamis.Butun sorularina cevap veriyor.

http://www.fitnessdestek.net/2014/08/protein-tozu-nasl-kullanlmaldr.html
  • MRB. BENDE KULLANDIM MEMNUN KALDIM SUT YADA SU IKISDE UYGUNDUR KARISTIR BIR SEFER IC .
    http://molinza.com/Arama.aspx?1&kelime=BULK
    BU LINKTE UYGUN FIYATA ALABILIRSIN BEN ORDAN ALIYORUM. ECZANEDIR SATAN SITE.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratmuratan -- 3 Haziran 2016; 12:23:22 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.