Şimdi Ara

bunları kullandım ve 1buçuk ayda 7 klilo aldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
17.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benmde kilo problemim vardı fakat FERROZINC, TALCİD , PRAKTEN şuruplarını kullandım ve 1buçuk ay gibi sürede 7kilo aldım,kilo olarak sadece göbek çıktı...

FERROZINC - demir eksikliği için
    PRAKTEN - zaten bildigimiz gibi iştah açıcı
    TALCİD ise mide için kendi şurubum
    fakat açıkcası hangisinin kilo almama yardımcı oldgunu bilmiyom,ama olumlu yanı kilo aldım ya yeter

• Yapay Zekanın Yanıtı

1,5 Ayda 7 Kilo Alma: Ferrozinc Şurup ve Kilo Alımı

Ferrozinc şurup, demir eksikliği anemisi ve diğer demir eksikliği durumlarının tedavisinde kullanılan bir ilaçtır. İştah açıcı özellikleri nedeniyle bazı kişiler tarafından kilo almak için kullanılmaktadır. Ancak, Ferrozinc'in iştah açıp açmadığı veya kilo aldırıp aldırmadığı konusunda kesin bir bilgi bulunmamaktadır.

Ferrozinc Şurup İştah Açar mı?

Ferrozinc'in iştah açtığına dair sınırlı kanıt mevcuttur. Bazı kişiler, Ferrozinc kullandıktan sonra iştahlarının arttığını bildirmiştir. Ancak, bu etki tüm kullanıcılar için geçerli değildir. Ayrıca, Ferrozinc'in iştah açma mekanizması tam olarak anlaşılamamıştır.

Ferrozinc Kullananlar Kilo Alır mı?

Ferrozinc'in kilo aldırdığına dair de sınırlı kanıt mevcuttur. Bazı kullanıcılar, Ferrozinc kullanırken kilo aldıklarını bildirmiştir. Ancak, bu kilo alımının Ferrozinc'in doğrudan bir sonucu olup olmadığı belli değildir. Kilo alımı, diğer faktörlerden de kaynaklanıyor olabilir, örneğin:

• İyileştirilmiş Beslenme Durumu: Ferrozinc, demir eksikliğini tedavi etmeye yardımcı olabilir. Demir eksikliği olan kişilerde iştahsızlık ve yorgunluk gibi semptomlar görülebilir, bu da yetersiz beslenmeye yol açabilir. Ferrozinc eksikliği giderdiğinde, iştah ve enerji seviyeleri artabilir ve bu da kilo alımına yol açabilir.
    • Daha Fazla İştah: Ferrozinc'in iştah açtığı düşünülmektedir, ancak bu etki tüm kullanıcılar için geçerli değildir. Ancak, iştahı artan kişiler daha fazla yiyebilir ve bu da kilo alımına yol açabilir.

Önemli Hususlar

Ferrozinc'i kilo almak için kullanmayı düşünüyorsanız, aşağıdaki hususları göz önünde bulundurmalısınız:

• Ferrozinc, sadece demir eksikliği olan kişiler tarafından kullanılmalıdır. Demir eksikliği yokken Ferrozinc kullanmak, demir birikmesine ve ciddi sağlık sorunlarına yol açabilir.
    • Ferrozinc'in kilo alma üzerindeki etkisi kişiden kişiye değişebilir. Bazı kişiler kilo alabilirken, diğerleri hiç kilo alamayabilir.
    • Ferrozinc'i kilo almak için kullanmadan önce daima bir sağlık uzmanıyla konuşmalısınız. Sağlık uzmanınız, Ferrozinc'in sizin için uygun olup olmadığını ve kilo alımına yardımcı olup olmayacağını belirlemenize yardımcı olabilir.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • talcid in ne alakası var o mide yanma ve ekşimesi için değil mi ?
  • ben 15 günde 8 kilo almıştım.. ama göbek yapmadı.. yüze gitti.. çok müthiş bi ilaç bu prakten...
  • quote:

Orjinalden alıntı: slyman_b

talcid in ne alakası var o mide yanma ve ekşimesi için değil mi ?

evet talcid mide için mide problemim var ondan kullanıyom ama deidğim gibi bunlardan hangisi yada hangileri etkili oldu bilmiyom ama genede 1ay daha kullancam bi 7 daha alsam varya süper olur

• quote:

Orjinalden alıntı: Kıdemli Çavuş

ben 15 günde 8 kilo almıştım.. ama göbek yapmadı.. yüze gitti.. çok müthiş bi ilaç bu prakten...

bnde 2. şişeyi bitircem 1 ay oluo nerdeyse 5 kilo falan aldm sen nası 15 qünde 8 aldın siqara kullanıyomusun?
  • kardeş prakten sayesinde olmuştur...göbek dediğinde biraz sporla vücuda dağılır merak etme, hızlı kilo aldığın için göbek çıktığını sanıyorsun
  • Bende alıyım o zaman bu praktenden
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu prakten hemen bende alıcam supermıs oleyse
  • prakten iyidir hoştur ama çok uyku yapar.ortalıkta muşmula gibi gezinmeyin sonra
  • Bugun 2.günüm acayip uyku yapıyo.halsizlikte var

4 kişilik bir aileyiz. 3 kişinin yediğini tek başıma yiyorum
  • ya bi dakika arkadaşlar araştırmalarıma göre ***Prakten*** Kilo aldırıcı bir şurup fakat gördüm ki bu sitedeki bazı kilolu arkadaşlar da lkullanıyo
    yani zaten kilolusunuz bi de kilo aldırıcı bi surup neden kullanıyosunuz anlamadım
  • kilo alın ama onu biraz zamana yayın bence
    hızlı kilo alımında vücutta çaklaklar oluşur ve tam tedavisi yoktur
    arkdaşımın karnı siyah beyaz film gibi oldu benden sülemesi
  • bence kilo vermek için dısarıdan ilaç kullanılması çok saçma adam sabahtan aksama kadar tıka basa yemek yiyo daha sonra da
    bi kasık surupla zayıflamaya çalısıo ne kadar komik aslında kilo vermenin daha baska
    iyi yollarıda var yani ilaçsız...
  • kilo aldıran praktendir...iştah açıcı şurup
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.