Şimdi Ara

Protein Tozu'nun bozulduğunu nasıl anlarız.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba bu resimdeki protein tozunu 3 gun once aldim daha dun geldi ve dun kulandim spor sonrasi ama kulandiktan sonra bagirsaklarim bozuldu ishal ustune ikide bir gururdama gibi bugun gecti ama ben de acaba bozuk mu diye supelendim bir nasil anlariz bozuk oldugunu.

Ayrinti vermek istersek kokusu gayer iyi bisküvi kokuyor tadi az geliyordu ama ben soguk ve 500ml koydugum icin olabilir tozdan bir olcek yerine yarim dan biraz fazla koydum shakerin icine sabah 3 yumurta yemistim ve son olarak markasi proteinoceon.

Protein Tozu'nun bozulduğunu nasıl anlarız.

• Resim biraz buyuk oldu kusura bakmayin.

• Bende laktoz intoleransi var, sut protein tozlari midemi bozuyor, ishal falan yapiyor belki sende de ayni laktoz emzimleyememe sorunu vardir. Urun resimde normal gorunuyor ama bilemedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sütte bende hiç sikintili bir sey olmuyor ama gerci yakin bir zaamnda denemedim ama

• Tozun bozuk olduğunu sanmıyorum. Bir de suyla tüketmeyi deneyin.

• Zaten suyla tüketiyordum bugün bida içtim ne ishal ne de gurultu oldu ya sabah 3 yumurta yerine 1 yedim diye yada ilk kez kulandığım için yarın 3 yumurta yiyerek denicem sorun olmassa demeki ilk kez kulandığım için

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.