Şimdi Ara

Protein tozu önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlar sporun ikinci ayındayım 5 kilo aldım bu dönemde daha da almam lazım
    Şimdi protein tozu almak istiyorum arkadaşlar optimum al diyor. Birde şöyle bişey varmış Türkiye de protein tozlarınının çok çakması üretiliyormuş güvenilir site de lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kilo almak istersen gainer bak. Kas yapmak istersen protein tozu al. Beslenme ve antrenmanına dikkat etmezsen hiç alma baştan söyleyeyim hiç bir işe yaramaz.

Ayrıca optimum başlangıç için güzeldir fakat çilek aromalisini sakın alma bi süre sonra bayar. supplementler.com güvenilirdir ordan bakabilirsin.
  • Ben vakti zamanında (askerden önce) optimum whey almıştım tavsiye ederim.

Ama bunları ilk 1 yıl kullanma derim. Beslenmen düzgün olsun doğal protein kaynaklarından beslen tavuk, balık, kırmızı et gibi. Protein tozu alacaksan illaki çabuk sindirilen ( whey) yerine geç sindirilen (casein) al. Bana daha mantıklı geliyor gece yatmadan önce içiyorsun. Uyumanın zaten ne derece önemli olduğu aşikar. Tabi bunun için toz almanada gerek yok, beyniz peynir yesende olur.
  • genrise whey siparişi verdim yarın gelecek büyük ihtimalle diğerlerinin yarı fiyatına baya bi araştırdım kullananlar yaşıyor hala denicem bende bakalım ölmezsem yazarım Şaka bir yana gerçekten kullananlar diğer markaların gereksiz kazık olduğunu düşünüyor malum sitede konusu var 50-60 sayfa araştırırsan bulursun
  • Bilinmedik markalara pek yönelme derim hacım istiyorsan gainer alacaksın optimum serious mass ...+multivitamin var hardline progainer ...+bcaa var bu ikisi arasında çok kalmıştım bana sorarsan hardline bcaa içeriği daha iyi
  • Trident682 kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten Türkiye'de satılan bütün supplementler kazık. Neredeyse 2 katı fazla para vermekle birlikte içindeki bu işe en büyük katkısı olan bileşenlerde yasaklı madde diye çıkarılmış durumda. Bu şekilde bakacak olursak suplementler pişmanlıktır. Ama diğer taraftan her markanın kendine has diğerlerinden öne çıkan farklı birenk özelliği olmakla birlikte fiyat politikalarıda buna göre değişmekte.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en ucuzunu al kaçak alma sakın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Protein tozu aldım
    12 yıl önce açıldı
    Whey Protein Tozu Tavsiye
    11 yıl önce açıldı
    Uygun Whey Protein Tozu
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.