Bildirim
PS3 3G yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
buna benzer bir sistemle ben iki tane demo indirdim kısaca anlatayım ben sana.Vınn olarak cep telefonumu kullandım bağlantı şekliyse şöyle:cep telefonumu bilgisayara modem olarak tanıtım ki senin buna ihtiyacın yok direk modemini bilgisayarına tak internete bağlan sonra modem ayarlarından interneti paylaşıma aç bu arada bilgisayarla ps3 arasına ethernet bağlantısı çek sonrada ps3 üzerinden network ayarlarına gel internet ayarlarından kablolu interneti seç gelen seçenekleri bozmadan okeyle bu şekilde bağlanması lazım sen bi bunları dene yapamazsan daha detaylı anlatırım -
peki bu modem ayarları 192.168.1.1 ile mi yoksa vınn sımgesının uzerine gelip özelliklerden mi yapcam? -
ağ bağlantılarına girip vınn modeminin simgesine sağ tıkla oradan tam hatırlamıyorum şimdi o yüzden bütün sekmele bak internerti ağ bağlantısında paylaşıma açma var onu işaretliyeceksin ps3 den de internet ayarlarını kablolu internet olarak otamatik aratıcaksın -
sağol kardeş
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X