Şimdi Ara

PS3 fat kasa için yardımınız gerekiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, işyerinde bir arkadaşımın eşi dubaili ve dubaiden yıllar önce almış olduğu playstation 3'ünü ve iki adet oyun kolunu artık kullanmadığı için satın alacağım. 300 TL'den alacağım ancak ben online oyun oynamayacağım için kırdırtmayı düşünüyorum. İnternette biraz araştırma yaptığımda aşağıdaki bilgilere ulaştım. Aşağıdaki modeller kırılmıyormuş. Alacağım arkadaşın ekonomik derdi olmadığı için bu konuyla ilgilendiğini sanmıyorum. CECH ile başlayan model ps3'te nerede yazar? Ayrıca alırken dikkat etmem gereken başka bir husu var mı?

Ürün 80GB'lık fat kasa. yanında iki adet oyun kolu da verecek ve 300 TL'den alacağım. Yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.

Düşürülemeyen FAT MODELLER;

CECHA NAND FLASH Downgrade Edilemez
    CECHB NAND FLASH Downgrade Edilemez
    CECHC NAND FLASH Downgrade Edilemez
    CECHD NAND FLASH Downgrade Edilemez
    CECHE NAND FLASH Downgrade Edilemez
    CECHF NAND FLASH Downgrade Edilemez
    CECHG NAND FLASH Downgrade Edilemez

• Al bence kırdıramazsan bile orjinal oyun oynarsın ;) gerçi tecrübeli arkadaşlar daha iyi yorum yapar...
  • Kırılır o ps3

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperinko

Arkadaşlar merhaba, işyerinde bir arkadaşımın eşi dubaili ve dubaiden yıllar önce almış olduğu playstation 3'ünü ve iki adet oyun kolunu artık kullanmadığı için satın alacağım. 300 TL'den alacağım ancak ben online oyun oynamayacağım için kırdırtmayı düşünüyorum. İnternette biraz araştırma yaptığımda aşağıdaki bilgilere ulaştım. Aşağıdaki modeller kırılmıyormuş. Alacağım arkadaşın ekonomik derdi olmadığı için bu konuyla ilgilendiğini sanmıyorum. CECH ile başlayan model ps3'te nerede yazar? Ayrıca alırken dikkat etmem gereken başka bir husu var mı?

Ürün 80GB'lık fat kasa. yanında iki adet oyun kolu da verecek ve 300 TL'den alacağım. Yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.

Düşürülemeyen FAT MODELLER;

CECHA NAND FLASH Downgrade Edilemez
    CECHB NAND FLASH Downgrade Edilemez
    CECHC NAND FLASH Downgrade Edilemez
    CECHD NAND FLASH Downgrade Edilemez
    CECHE NAND FLASH Downgrade Edilemez
    CECHF NAND FLASH Downgrade Edilemez
    CECHG NAND FLASH Downgrade Edilemez

ps3 altında yazar.

• H k l j olanlar kirilir.yani ornek;cechk ise kirilir.ama a-b-c-d-g ise kirilmaz.ornek CECHG gbi .makinanin yaninda yazar.seriali orda.ayrica kirilmasa ble al o fiyata temiz fat bulmak neredeyse imkansiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS3 fat kasa alınır mı?
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.