Merhaba Arkadaşlar, Gigabyte E350N-USB3 AMD AM3 DDR3 bu anakart oldukça hoş ve performası iyi olduğunu okudum ama, Ben full hd tv ye bağlayıp ((fullhd çıkış veriyor)) playstation gibi oyun oynayabilmek istiyorum!! (joystick alarak)
Bu konuda performans olarak bana yeterli olurmu yada başka tavsiye edebilceğiniz bir PC sistem var mı?
Not : (fiyat konusunda ps3 geçmesse iyi olur, ayrıca tv nin yanında durucağını düşünürsek çok büyük birşey olmassa estetik açıdan sevinirim.)
Dostum şu aralar ps 3 sözcüğünü pek kullanmasan çünkü şu aralar dokunsan ağlıyacaz o derece
normalde ps3ün yerini tutamaz derdimde Ps3 alayım deme deli oldum sonyye savaş açacağım arkadaş
PS3
bilader donanım forumunda nasıl bir fail yapmışın ya...
anakarttaki hdmi,vga ve dvi girişleri (ki bende bulunan ma785 gt kartta mevcut) ekran kartın bozulduğunda onu çıkarıp işlerine devam etmen içindir.bu da onboard ekran kartı oluyor.
yani sen onboard ile shift 2 oyununu full hd tvde oynamaya çalışacaksın.
yanlışını düzelteyim bari.tvye bağlamak için dönüştürücü kullanmak istemiyorsan hdmi girişi olan bir ekran kartı alacaksın.bende 5770 var misal.
kısaca anakart ile değil ekran kartı ile oynarsın oyunu.
Herkese cevaplar için teşekkürler arkadaşlar, Ivoorzwart hocam, anladım sanırım biraz donanım piyasasından uzağım o sebeple biraz cahillik etmiş olabiliriz.
Bu anakart icin tavsiye edebilceğin sağlam bir hdmi çıkışı olan anakart varmı acaba?
oraya konu açın, bütçenizi ve aradığınızı belirtin en iyi kombinasyon verilir size
quote:
Orijinalden alıntı: Ivoorzwart
anakarttaki hdmi,vga ve dvi girişleri (ki bende bulunan ma785 gt kartta mevcut) ekran kartın bozulduğunda onu çıkarıp işlerine devam etmen içindir.bu da onboard ekran kartı oluyor.
yanlışını düzelteyim bari.tvye bağlamak için dönüştürücü kullanmak istemiyorsan hdmi girişi olan bir ekran kartı alacaksın.bende 5770 var misal.
Ben ekran kartındaki 2. dvi çıkışını vga çevirici ile bağlıyorum tv ye fişek gibi de görüntü veriyor. HDMI kablo çok kaliteli bi kablo olmadığı sürece iş göreceğini sanmıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: ozerayan
quote:
Orijinalden alıntı: Ivoorzwart
Ben ekran kartındaki 2. dvi çıkışını vga çevirici ile bağlıyorum tv ye fişek gibi de görüntü veriyor. HDMI kablo çok kaliteli bi kablo olmadığı sürece iş göreceğini sanmıyorum
tamam da hocam sen ekran kartındaki çıkıştan bağlamak istiyorsun.arkadaş anakartındaki onboard çıkıştan bağlamak istiyor
ps3 ile pc oyun bakımından karşılaşmaz kardeşim amacın oyun oynamaksa oyun konsolu alacaksın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme