Şimdi Ara

ps3 mde bluray var ama 3d izleyemiyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ps3 mde bluray özelliği olmasına rağmen film açıldıgında ingilizce bi yazı cıkıyo yardımcı olursanız sevinirim

https://store.donanimhaber.com/5f/a6/51/5fa6519dce77b9a24c01738e39da1b9c.jpg

ps3 mde bluray var ama 3d izleyemiyorum

• 3d destekli tv istiyor film makinede br sorun yok.diskte 2d modu varsa öyle izleyebilirsin.
  • tv yi yeni aldım hocam 4 tanede güneş gözlüğü verdiler lg marka :) zaten tvnin hevesine bu kadar uğraşıyorum birazda merak 3d nasıl bişey die ... :)
  • hocam ps3,hdmi kablosu,3d film ve 3d tv olduktan sonra çalışmaması imkansız.hdmi varsa örneğin HDMI 1 e takılı ise 2 ye al öyle dene.Dediğim gibi çalışmaması imkansız

edit:birde ps3e 3d desteği sonradan geldi ps3ün sürümü eski ise ondan da olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tony redgrave -- 8 Ocak 2013; 22:51:58 >
  • Benim bir HDMI kablo da 3D iletmiyor. 1.3 veya daha üstü ise 3D iletiyor diye biliyorum. Evde başka HDMI varsa, onları deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Benim bir HDMI kablo da 3D iletmiyor. 1.3 veya daha üstü ise 3D iletiyor diye biliyorum. Evde başka HDMI varsa, onları deneyin.

Aynı sorun 3D Display monitör'ü aldığımda demişti... Anlam verememiştim , sonra babamın hdmi kablosunu aşırınca , sorunsuz izlemekteyim
  • kablo konusunda belki haklı olabilirsiniz hdmi kablosunu bir arkadaşımdan almıştım ama internetten onuda araştırdım pek fark yok diyolardi mesaj yazan arkadaşın babasının hdmı kablosunu aşırdıkdan sonra izlediğini söyleyincede kafamda bir soru işareti olmadı deil bide kabloyu deneyecem galiba
    saolun ilginiz için

( FD ın eski kullanıcılarından dım sonra şifremi kaybettim yeni üelik açtım... googleda böyle komplike bişey aradığım zaman hep en başta forum donanım oluyo helal olsun valla forum donanım hala çalışıyo bütün emeklere teşekkürler...)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1080p tv'de 4k izlemek
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • şunları bir deneyin;

1- sanırım tvyi yeni aldınız o yüzden o yüzden ps3 görüntü ayarlarını sıfırlayın derim, bunu yapmak için ps3 kapalı iken 5-6 sn kadar power butonuna basılı tutun, 2 bip sesi gelecek ve ps3 açılacak, ps3 açıldığında size ayarları yapın diyecek çözünürlük ayarlayacaksınız tvnizin inçini seçeceksiniz bu kadar basit.

2- kablo ile ilgili sorun olabilir, eğer hdmi 1.3 kullanıyorsanız 3d izleyemezsiniz, bunun için hdmi 1.4 almanız gerek.

son olarak eğer kablonuz 1.3 ise görüntü sıfırlama işlemini yapsanız bile izleyemeyeceksiniz, hdmi 1.4 almanız gerek. ama yine de görüntü ayarlarını yenileyin, görüntünün bile iyileştiğini göreceksiniz.
  • Display Settings'den ayarladıysanız, Automatic'i seçin, manueli seçip elle 1080p ve 720p yi seçerseniz 3D'yi görmüyor.
  • Ps3 un yazilim versiyonu kaç ? . 3,50 ustu yazikim olmasi lazim. Ama garanti olsun diyosan 4.31 e guncelle fw yi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Display settings'te 3d seçeneği aktif mi?
  • kıyametin dediği gibi tv ayarı yapmamışım teşekkurler hepinize
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.