Bildirim
ps3 te kırmızı ekran hatası
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
beyler bilen yokmu ya ltfn yardm -
Şuan için yapılamıyor.herkes umutluydu PS3 cipleri bu hatayı ortadan kaldıracak diye ama EFLASHER vb gibi cipler RROD hatasını çözemiyor maalesef. -
bu neyden kaynaklandı pekı hocam bılgın varmı -
Daha önce hiç böyle bir şey görmemiştim. -
Neden kaynaklı olduğunu bilmiyorum ama tamiri olmadığını biliyorum.
Geçmiş olsun. -
Bende ilk defa duydum bunu geçmiş olsun.. -
Cok kotu bir durum. Gecmis olsun kardesim. Tamiri olmayan bir sorun bu. -
tesekkur ederim arkadaslar ilgilendıgınız için saolun -
Anakart'la ilgili birşeydi galiba hocam geçmiş olsun. -
geçmiş olsun hocam içim cız etti -
Geçmiş olsun öncelikle ilk defa böyle bir sorun görüyorum.Ps3'ünüzün garantisi var mı acaba?Varsa götürün gösterin isterseniz çünkü bu kullanıcı kaynaklı bir sorun olarak gözükmüyor onlar hallederler. -
Benim 60 GB'lık emektarı iyi ki satmışım diyorum bazen, elimde patlasaydı koyardı bayâ. -
Garantisi yok teknik servisle gorustm turk parasi ile 450 milyon gibi para istiyorlar (180 euro) ve swap yapiyorlar yani 2.el bi makine veriyorlar yerine buda bana mantikli gelmedi bana -
kesin jb -
quote:
Orijinalden alıntı: FrankMartin87
arkadaslar ps3 le fazla ugrasmıyordm fakat dun oyun oynayım dedım kırmızı ekranda yaklasık 40 ayrı dılde hata yazıları var ve menuye gıremıyorm bunun sebebı nedır acaba yardımcı olursanız cok sevınırım tesukur ederım smdıden.
kim demiş tamir şansı yok diye
kaç tane makina diktim ayağa
benimle irtibata geçebilirsin arkadaşım -
Ps3 uzerinde kesinlikle bi islem yapmadm jb gibi hic bi sorun yoktu en son oynadigmda daha sonra boyle bir hata verdi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X