Bildirim
ps3 u ntsc-j aldim hatami yaptim?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Online oyunlardaki bölge kısıtlaması senin makinenin bölge koduyla değil almış olduğunun oyunun bölge koduyla alakalıdır. -
bende de j-asia var 1.5 yildir calisiyor, cok yoracak sekilde kullanma omru uzar -
aciklamalar icin cok tesekkur ederim -
hiç hata yapmadın tabi blu-ray film izlemek istemiyorsan. bölge kodu oluyomuş onlarda. -
Ben de Ntsc-j kullanıyorum, iyi ki de almışım hiçbir problem yaşamadım. Oyunlarda hiçbir sıkıntı yaşamıyorum. Online Battlefield oynuyorum onda da hiçbir sıkıntım yok. Bluray filmlerin birçoğu all-region geliyor Türkiye'ye, şimdilik 1 tane bluray filmim var ama onunla da bir sıkıntım yok. Forumda birçok yerde Türkiye'de piyasada bulunan PAL DVD'leri okumayacağı yazıyor ama bendeki PAL DVD'leri de okudu ne hikmetse, ama bilmiyorum belki öyle denk gelmiştir, o dvd'lerde bir gariplik vardır, iki film deneyebildim sadece, kesin konuşamıyorum. Bir tek geriye dönük PS2 oyunu oynayacak isen Ntsc-j bulman zor, bulursan da japonca olma ihtimali büyük, orada sıkıntı yaşarsın. PS2 oynama niyetin yoksa hiçbir sıkıntın olmaz. -
quote:
Orjinalden alıntı: itachi84
hiç hata yapmadın tabi blu-ray film izlemek istemiyorsan. bölge kodu oluyomuş onlarda.
blue ray filmlerde bölge kodu eskide kaldı
hepsi all region
bir ara mavi shop a gidip bakınız
sadece ps2 oyunu çalıştırmada sorun olacaktır diyeceğim ama artık yeni ps3 konsollarında geriye uyumlulukta kalktı
iyi yapmışsın ntsj almakla diyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MHos -- 7 Ağustos 2008; 8:41:37 > -
bende pal var ama ikisinin arasında fazla da fark olduğunu zannetmiyorum -
konu dağılmasın buradan yazayım ben de, j makinelerde made in china ve made in japan die iki ayrım mı war arkadaşlar bilen war mı ??
china olan da sansür olayı yokmuş japan olanda sansür olayı warmış...
bir de bahsedilen bu sansür olayı sadece oyunların şiddet dozajı ile mi alakalı yani sadece forumda bahsedildiği gibi kan filan mı gözükmüo ya da atıyorum açık saçık olan oyunlarda cinsellik boyutunda mı bir sansür oluyor ya da nete girdiğinizde filan bazı sitelere giriş mi yapmıyor bu sansür tam olarak ne ile alakalı beni aydınlatabilecek olan var mı ?? (bir de sonuçta sansür sadece oyunlardaki sansür edilecek kısımları kesintiye uğratıyor değil mi yoksa oyunu komple çalıştırmama gibi bir durumu yok ?) -
bide bu kan sansürü varmıs o ne ise j konsollarda -
quote:
Orjinalden alıntı: renzokuken
konu dağılmasın buradan yazayım ben de, j makinelerde made in china ve made in japan die iki ayrım mı war arkadaşlar bilen war mı ??
china olan da sansür olayı yokmuş japan olanda sansür olayı warmış...
bir de bahsedilen bu sansür olayı sadece oyunların şiddet dozajı ile mi alakalı yani sadece forumda bahsedildiği gibi kan filan mı gözükmüo ya da atıyorum açık saçık olan oyunlarda cinsellik boyutunda mı bir sansür oluyor ya da nete girdiğinizde filan bazı sitelere giriş mi yapmıyor bu sansür tam olarak ne ile alakalı beni aydınlatabilecek olan var mı ?? (bir de sonuçta sansür sadece oyunlardaki sansür edilecek kısımları kesintiye uğratıyor değil mi yoksa oyunu komple çalıştırmama gibi bir durumu yok ?)
Her J konsolda o mevcut değil
J olacak ve sadece Japonya da satışa sunulmuş konsol olacak işte o zaman sansür kısıtlaması vardır . . Ayrıca Sony nin yaptığı bir özellik değil bu Japon devletinin kendi vatandaşlarına getirdiği bir kısıtlama ve Sony de buna uymak zorunda kalıyor bildiğim kadarı ile
Her J de olmuyor ülkemizdeki J lerin çoğu Asia dikkatini çekerim . . .
Şöylede anlayabilirsin ürün NTSC J dir altına baktığında ise Made in Japan yazar . . . İşte onu alma sansürlüdür. . .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MHos -- 7 Ağustos 2008; 12:18:37 >
-
ewet benim de dediğim bu işte teşekkür ederim made in china larda o konuda problem yoktur o zaman -
ntsc-j de sansur yok bd ayarlarindan sansur olayi ayarlaniyo -
arkadaşlar sorum bu konu dışı fakat ps3 80 gb sıfır ntsc-u amarikadan toptan alınmış sony euroso garantili diye sahibinden .comda buldum bu 80 gb lerin normalde tr de garantisi varmı sizce doğrumu -
quote:
Orjinalden alıntı: metalosi
arkadaşlar sorum bu konu dışı fakat ps3 80 gb sıfır ntsc-u amarikadan toptan alınmış sony euroso garantili diye sahibinden .comda buldum bu 80 gb lerin normalde tr de garantisi varmı sizce doğrumu
Sadece türkiye den alınan faturalı PAL konsollarda vardır.
Başka ülkelerden alınan konsollar türkiye garantisinde değildir. -
Bir sorun olmaz bence.Belki Blu-Ray filmlerde sorun yaşayabilirsin. -
SAĞOL KARDEŞİM bilgi verdiğin icin yine konu dışı bir unsur ama bende ps3 almaya calışıyorum 700 ytl sıfır kutusunda kutusu acılmamış ps3 ntsc j var 80 gb lik ve bir yıl garanti ve elinde son 1 adet kalmış bu cihazı alsam pişman olurmuyum bu fiyat sizce nasıl verceniz bilgiler icin şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar
quote:
Orjinalden alıntı: eagen
quote:
Orjinalden alıntı: metalosi
arkadaşlar sorum bu konu dışı fakat ps3 80 gb sıfır ntsc-u amarikadan toptan alınmış sony euroso garantili diye sahibinden .comda buldum bu 80 gb lerin normalde tr de garantisi varmı sizce doğrumu
Sadece türkiye den alınan faturalı PAL konsollarda vardır.
Başka ülkelerden alınan konsollar türkiye garantisinde değildir.
-
pes 08 oynayacaksan 80gb lik daha iyi olur. arkadaşımda pal 40 var diğer oyunlarda değil ama pes 08 de yavaşlama sorunu var. fps düşmesi farklı bu yavaşlama yani oyun ağırlaşıyor.
bir diğer fark 40 ların hdd si yavaş oyun kurulumunu, flash tan kopyalamayı felan yavaş yapıyor. çok bariz bi şekilde hissettiriyor.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- ps5 fat kasa
- get changed into a smart outfit at your wardrobe or a high end clothes shop to begin the mission
- ps5 görüntü gelmiyor
- ps5 araba yarışı 2 kişilik
- playstation network giriş başarısız
- playstation 5 yurtdışı fiyatı
- witcher 1 remake
- ps5 dik kullanmak zararlı mı
- direksiyon seti önerisi
- playstation 6
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X