Bildirim
Ps4 Ekranda hata.. ( düzeldi )
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Benim wii konsolunda buna benzer bir sorun olmustu, ekran karti falan demislerdi. Siz baska bir hdmi kablosu ile deneyin, hdmi girisini iyice kontrol edin. Baska tv'de deneyin. En son ps4'u fabrika ayarlarina dondurun. Eger duzelmezse en son garantisi varsa servise goturun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Böyle saçma bir şey 1 saat önce başıma geldi.Başka bir Hdm kablosu taktım düzeldi. o kullandığım Hdm kablosu ps3 le beraber ( 2010) almıştım.
belki de bir süre sonra Hdm kabloları değiştirmemiz gerekiyor.Umarım ps4 te ki Hdm giriş yeri hemen bozulmaz. yoksa at çöpe gitsin yani -
Ps soğutucusyla alakalı olabilir fan bozuk olabilir
Biraz beklettim daha sonra farklı bir hdmi ile denedim sorun düzeldi. Ps4 içinde gelen hdmi'ın bu kadar kısa sürede bozulması çok ilginç gerçekten. Teşekkürler iyi forumlar -
Ekranın önündeki sofra örtüsünü kaldır evlat
quote:
Orijinalden alıntı: oa1907
Ekranın önündeki sofra örtüsünü kaldır evlat
Valla aynen öyle
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X