Bildirim
PS4 hala almaya değer mi?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
@Nahit Eren Dostum asıl zaten tam şu an alma dönemi. PS4 anlatılmaz yaşanır.
PS5'in çıkmasına daha çok var dediğin gibi. Al ve keyfine bak. O kadar güzel oynaman gereken oyunlar var ki.
Zaten bu yaz PS4'e çıkan oyunları biliyorsun.
-Uncharted Tüm Serileri
- The Last Of Us
-God Of War 4
- Detroit Become Human
- Horizon Zero Dawn
Bunun gibi çıkmayı bekleyen diğer oyunlar. Bunları al ve oyna işte o zaman oyun oynamanın keyfini anlayacaksın. -
Bim den falan bulabilirsen 999 tl ye süper olur...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cevaplarınız için teşekkürler. E3'te oyunların oynanışlarını izledim de bayağı efsane duruyordu yani önceden Sony konferansı izlememiştim konferanstaki gibi mi olur asıl oynanış. -
Bende pc oyuncusu olarak sırf exc oyunlar için ps4 almayı düşünüyorum, evimde 4k tv yok, acaba normal 1080p tvde pro ile ps4 arasında çok fark olurmu ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
PS5 gelecek oyunlar gelecek ucuz olacakta alıp oynayacağız 4-5 yıl unut. Tam şimdi zamanı. -
https://forum.donanimhaber.com/yeni-ps3-ps4-alacaklar-ve-acemisi-olanlar-fat-slim-kasa-ultimate-konu--19863409?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber
Bu konudan devam edebilirsiniz, keyifli forumlar...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X