Şimdi Ara

PS4 hala almaya değer mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PS4 almayı düşünüyorum. Şu ana kadar hiç exclusive PS oyunu oynamadım. Bu yazım biraz boş geçecek sıkılmayayım diye almayı düşünüyorum. Çok vaktim çoğu exclusive oyunları alsam zamanım yeter ve almama değer mi? Bir de PS5 2021'de gelecek diyorlar ne kadar doğru?

• @Nahit Eren Dostum asıl zaten tam şu an alma dönemi. PS4 anlatılmaz yaşanır.

PS5'in çıkmasına daha çok var dediğin gibi. Al ve keyfine bak. O kadar güzel oynaman gereken oyunlar var ki.
    Zaten bu yaz PS4'e çıkan oyunları biliyorsun.

-Uncharted Tüm Serileri
    - The Last Of Us
    -God Of War 4
    - Detroit Become Human
    - Horizon Zero Dawn

Bunun gibi çıkmayı bekleyen diğer oyunlar. Bunları al ve oyna işte o zaman oyun oynamanın keyfini anlayacaksın.
  • Bim den falan bulabilirsen 999 tl ye süper olur...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevaplarınız için teşekkürler. E3'te oyunların oynanışlarını izledim de bayağı efsane duruyordu yani önceden Sony konferansı izlememiştim konferanstaki gibi mi olur asıl oynanış.
  • Bende pc oyuncusu olarak sırf exc oyunlar için ps4 almayı düşünüyorum, evimde 4k tv yok, acaba normal 1080p tvde pro ile ps4 arasında çok fark olurmu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PS5 gelecek oyunlar gelecek ucuz olacakta alıp oynayacağız 4-5 yıl unut. Tam şimdi zamanı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.