Şimdi Ara

PS4 Online Lag Devam ediyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba daha önceden ps4 sahibiydin geçensene sattım oyunlardaki lag yüzünden sunuclarda çok sıkıntı vardı ps3 sunuclarında bile böyle sıkıntılar olmuyordu şuan durumu nedir.

• Oyundan oyuna değişiyor ama ben şu ana kadar hiç sürekli lag olduğunu görmedim. Çoğu oyunda da internet bağlantınızda sorun yoksa lag yok zaten.
  • Boşuna satmışsın kardeş internet çöpmüş senin lag yok bizde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lag konsol yüzünden olmaz

oyunu yapan firmanın sunucuları yüzünden olur
  • senin internet çöpmüş geçen senede yoktu lag falan, sonuc olarak boşuna satmıssın cihazı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne alakası var ps3 de sıkıntı olmuyor ps4 de oluyor fifa17 oynuyordum fifadan başka bi oyun oynamam oyunlar demişim sadece fifa oynuyordum zaten.Pc de kolla oynuyorum şimdi ama ps zevki olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: x_click

Ne alakası var ps3 de sıkıntı olmuyor ps4 de oluyor fifa17 oynuyordum fifadan başka bi oyun oynamam oyunlar demişim sadece fifa oynuyordum zaten.Pc de kolla oynuyorum şimdi ama ps zevki olmuyor.

fifa'da yoğunluk var o yüzden oluyor.onun dışında diğer birçok oyunda sıkıntı yok.ps3'de lag olmamasının sebebide ps4'e göre yoğunluğun çok daha az olmasıdır.yani ps4 ile bir alakası yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    online oyun oynayan var mı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: clixxsensess

quote:

Ne alakası var ps3 de sıkıntı olmuyor ps4 de oluyor fifa17 oynuyordum fifadan başka bi oyun oynamam oyunlar demişim sadece fifa oynuyordum zaten.Pc de kolla oynuyorum şimdi ama ps zevki olmuyor.

fifa'da yoğunluk var o yüzden oluyor.onun dışında diğer birçok oyunda sıkıntı yok.ps3'de lag olmamasının sebebide ps4'e göre yoğunluğun çok daha az olmasıdır.yani ps4 ile bir alakası yok.

Gecerken gordum de " yogunluk var " demeniz gercekten cok ama cok gulunc.xbox da hergun o dediginiz yogunluk var ama nedense kick off daki maclardan hicbir farki yok?

• kardeşim neresi gülünç ya? doğru olan bu haftasonu ligini kim bilir kaç kişi oynuyor ps4'de.bu yüzden yoğunluktan oluyor gecikmeler vs. onun dışında ne sezonda ne de diğer oyunlarda bir gecikme vs. yok.
  • Yıllardır ps4'te fifayı online olarak oynarım 10 maçtan anca 1 tanesinde hafif lag olur oda Arap çıkar.

Onun dışında lag falan hiç görmedim.
  • Fifa da tamamen senin ve rakibin internetine bagli birinizin interneti kotu ise oyun donar 2 tarafinda interneti iyi ise oyun akar gider

• quote:

Orijinalden alıntı: dragonbornx

senin internet çöpmüş geçen senede yoktu lag falan, sonuc olarak boşuna satmıssın cihazı.

Lizard Squad adlı hacker grubunun gerçekleştirdiği saldırı, özellikle Xbox Live servisinin tamamen çökmesine neden oldu. Sony'nin PSN servisi ise saldırıyı daha hafif atlatmış durumda, saldırı sonucunda çok yavaş çalışmaya başlayan sistem tamamen çökmüş değil fakat zaman zaman kopmalar yaşanıyor.

http://community.eu.playstation.com/t5/PS4/PS-Network-ve-onlarca-site-DDoS-sald%C4%B1r%C4%B1s%C4%B1-alt%C4%B1nda/m-p/24623490
    Bir sürü böyle saldırı vardı netin istediğin kadar hızlı olsun sunucu ağır ise lag olur.Ezbere konuşmuşsun.

• Lag yüzünden konsolu satan da ilk defa gördüm.
  • psn de lag var safsatası tamamen xboyların ürettiği bi geyiktir. Dönem dönem server bakımları vs gibi durumlarda serverlarda sıkıntı olabiliyor bunu PSN ile bi alaksı yok EA serverları , Ubisoft serverları gibi oyunun kendi yapımcısının serverlarından kaynaklanan geçici sorunlar her platform da oluyor. internet bağlantınız düzgün ise ve kendi bölgenizle oynuyorsanız oyunlarda lag sıkıntısı yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkay_53

Lag yüzünden konsolu satan da ilk defa gördüm.

Ben sadece fifa için almıştım ps4 ü ondada lag sorunu olmaya başlayınca sattım.Sony Hem psn den para almaya başladı lakin sunucular ağır ea veya psn sonuçta zevk alamadığım bir oyun oldu konsoluda sattım ne garip geldi sana PsnPlus la single mı oynıyayım.
  • quote:

quote:

Ben sadece fifa için almıştım ps4 ü ondada lag sorunu olmaya başlayınca sattım.Sony Hem psn den para almaya başladı lakin sunucular ağır ea veya psn sonuçta zevk alamadığım bir oyun oldu konsoluda sattım ne garip geldi sana PsnPlus la single mı oynıyayım.

Psn nin para almaya başladığını yeni mi öğrendin? Biz de niye sunucular ağır değil ? Millet can cekişen 1 mb internet hızıyla sıkıntısız oynuyor. Sen şuna en iyisi sıkıldım da sattım de.
  • quote:

quote:

quote:

Psn nin para almaya başladığını yeni mi öğrendin? Biz de niye sunucular ağır değil ? Millet can cekişen 1 mb internet hızıyla sıkıntısız oynuyor. Sen şuna en iyisi sıkıldım da sattım de.

neye göre 1 mbla sıkıntısız oynuyor sallıyorsunda isabatli olsun ps4 tamamen web tabanlı complike bir sistem.

http://community.eu.playstation.com/t5/PS4-Yard%C4%B1m/Ps4-internet-h%C4%B1z%C4%B1-ve-aray%C3%BCz-donmas%C4%B1/m-p/24803339

• x_click X kullanıcısına yanıt
    Sen ps3 e devam et birader. Ps4 de sunucular düzelince ben sana haber veririm.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

neye göre 1 mbla sıkıntısız oynuyor sallıyorsunda isabatli olsun ps4 tamamen web tabanlı complike bir sistem.

http://community.eu.playstation.com/t5/PS4-Yard%C4%B1m/Ps4-internet-h%C4%B1z%C4%B1-ve-aray%C3%BCz-donmas%C4%B1/m-p/24803339

Dostum ps4 sana ayrı bizlere ayrımı muamele yapıyor ?

Yok işte senelerdir online fifa oynarım 1-2 nadir maç dışında hiç bir lag problemi ile karşılaşmadım.

Sıkıntı ya senin internetin ile alakalı bir durumdur yada oyunun server larında bir problem olduğu döneme denk gelmişsindir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ylönen

quote:

quote:

quote:

quote:

Dostum ps4 sana ayrı bizlere ayrımı muamele yapıyor ?

Yok işte senelerdir online fifa oynarım 1-2 nadir maç dışında hiç bir lag problemi ile karşılaşmadım.

Sıkıntı ya senin internetin ile alakalı bir durumdur yada oyunun server larında bir problem olduğu döneme denk gelmişsindir.

Hocam pcde oynuyorum şuan adamlar alt tab yapınca direk bağlantıyı koparıyor ve yenilmiş sayılıyor güzel yapmışlar ama ps4 oyuncuları farklı daha kaliteli...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x_click -- 29 Mart 2017; 12:43:47 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.