Şimdi Ara

PS5 satışları Xbox Series'i ikiye katladı; Switch iki konsolun toplamından fazla sattı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
1
Favori
3.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Proprietor

Remakeler çıkış oyunu değil demiyorum sadece mantık saçma geldi

Yani gücü kullanma tek kriterse xboxta çok daha fazla oyun patch aldı bir kaç oyunda daha yüksek grafikler bir sürü oyunda daha yüksek fps ve hemen hemen her oyunda daha hızlı yükleme süresi bunlar zaten donanımdan dolayı otomatik olarak gelen yukseltmeler

Bana göre bir oyunun en önemli kısmı fikirdir olan oyunu daha iyi grafiklerle herkes çıkarır

Zaten piyasaya bakınca rahatlıkla görüyorsunuz battle royal fikri uzeeinden birileri oyun geliştirdi sonra herkes aynısıni yaptı csgo da bile battle royal modu geldi yani fikir olduktan sonra gerisini halletmek genelde zor olmuyor

Yeni bir oynanış stili yeni bir hikaye çıkarmak iyi bir oyunun en zor kısmıdır

Tabi bunlar bana göre benim düşüncelerim

Aynı patchleri ps5 tarafında oyunlarda aldı. Ama next gen update alan oyun çok az. Demon Souls oyunu ps3 oyununun patchlenmiş hali değil. Dediğim gibi tamamen sıfırdan ps5 için yaratılan bir oyun. Mesela önmüzdeki ay Metro Exodus'un next gen patchi çıkıyor. Mesela o oyun için dediğin olabilir.

• Proprietor P kullanıcısına yanıt
    Bir oyunun patch alması ile demons souls gibi remake arasında dağlar kadar fark var. Ps5 tarafında da pek çok oyun patch aldı, mesela gow, ghost of tsushima, days gone gibi ama bunları ps5 çıkış oyunu olarak kimse görmüyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla neden kavga ediyorsunuz anlamıyorum.
    Herkes maddi durumu, sevdiği oyunlara göre tercihte bulunuyor.
    mesela benim için en iyisi gamepass pc + xbox oyun kolu
    Neden, çünki konsola verecek param yok :D

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tarihin en ucuz konsolu ama kol gibi vergilendirme yüzünden bizde düzgün satmıyor.patates cumhuriyeti hüloooğğğğ

• Böyle birşeyin olması için ps5in stokta olmaması xboxın hala daha stokta olması lazım.ama büyük pazarlara baktığımızda ne series s ne series x ne de ps5 stokta var.bu konsolların en temel parçasını AMD üretiyor.AMD iki firmayada aşağı yukarı eşit chipset verir.yani işin iç yüzünü az buçuk düşünen adam nu haberin yalan olduğunu hemen anlar.kaldı ki bir sürü haber sitesi satışların birbirine çok yakın olduğunu söylemişti.ek olarak her nekadar xbox oyuncusu olsamda geçen nesildeki popülaritesinden ötürü bu nesilde de ps5 önde olacaktır.ama farkın baya bi kapanacağı görüşündeyim.he bu demek değil ki ps5 in oyunları falan daha iyi olacak.tabiki hayır.microsoftta bethesta ile birlikte 25 tane stüdyo oldu.sonyninse 13 stüdyosu var.

• Ampere Analysis'e göre yılın ilk çeyreğinde 1.31 milyon adet Xbox Series satılırken, PlayStation 5, 2.83 milyon adet satmış. Xboy mode on: Rakamlar gösteriyor ki Xbox Series daha fazla satmış, Game Pass yapdı, yol yapdı PS5 satışları Xbox Series'i ikiye katladı; Switch iki konsolun toplamından fazla sattı 

• Kalitenin 1 numaralı adresi
    PS5 satışları Xbox Series'i ikiye katladı; Switch iki konsolun toplamından fazla sattı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öfff konuya bak yazılanlara bak, buram buram ağır fanboyluk kokuyor.

• 6 aydır stokları yok ki kime satmışlar

• myze kullanıcısına yanıt
    🤣🤣🤣🤣

Çok doğru bir konuya ironi ile de olsa parmak basmışsın. Haziran ayında 6. birinci parti exc oyununu çıkartacak, rakibinin hala birinci parti tek oyunu çıkmamış ve ne zaman geleceği belli değil, adam cillop gibi remake oyunu saymam diyor. Aynı çocukken mahalle aralarında oyun oynarken mızıkan çocuklar gibi, o sayılmaz, bu sayılır...

Yahu kimse umursamıyor servisleri, millet oyunlara bakıyor. Satış rakamlarındaki muazzam farkı yıllardır göremiyorsanız o artık sizin sorununuz...

• quote:

Orijinalden alıntı: İdrak İstimlak

🤣🤣🤣🤣

Çok doğru bir konuya ironi ile de olsa parmak basmışsın. Haziran ayında 6. birinci parti exc oyununu çıkartacak, rakibinin hala birinci parti tek oyunu çıkmamış ve ne zaman geleceği belli değil, adam cillop gibi remake oyunu saymam diyor. Aynı çocukken mahalle aralarında oyun oynarken mızıkan çocuklar gibi, o sayılmaz, bu sayılır...

Yahu kimse umursamıyor servisleri, millet oyunlara bakıyor. Satış rakamlarındaki muazzam farkı yıllardır göremiyorsanız o artık sizin sorununuz...

Xbox Series daha fazla satıyor işte çünkü Game Pass avantajlı, bu sene Fenerbahçe fark atarak şampiyon oldu. Biri beni akıl hastanesine ihbar edebilir mi?

• İki konsolda yok satarken biri diğerini nasıl geçiyor ? Haber sallama yalan mantık disi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigbooss -- 22 Mayıs 2021; 12:50:42 >
  • quote:

Xbox Series S/X hali hazırda rakibinin yarısı kadar satıyor, bakalım bu E3 te oyun duyuruları ve bazı oyunların tarihler açıklanacak mı? Eğer MS, Sony ile yarışabilecek oyunları 2 yıl içinde oyunculara sunamazsa bu fark giderek açılır, 2 yıl sonra da atı alan Üsküdarı geçmiş olur...

Cihazın satışının Kâr oranı ne durumda ki orası daha önemli. MS sattığı hizmetler ile ve yaptığı satışlar ile gayet rahat durumdadır. Sony diğer taraftan oyun satışları ile gayet iyi durumdadır. İki firmanın rekabeti oyunculara yarayacaktır. Şöyle de bir gerçek var bu iki firmanın asla birbirine fark atacağını sanmıyorum. (ki bunların dışında gamepad vs satışları da var çok takılmamak lazım bizi ilgilendiren sunulan hizmet).

• 2020 yılı rakamlarına göre Xbox ve Nintendo toplam hacimleri ancak bir PlayStation edebiliyor. Artık kim rahat, kim yetişmek için çırpınıyor siz hesap edin...

• Biz oyun bölümü gelirlerini ve büyüklüğünü konuşuyoruz. MS'un işletim sistemi, office yazılımı gelirleri ile konunun alakası ne? Sanıyor musunuz ki, bu şirketin yönetim kurulu ve hissedarları oyun bölümüne tüm bu paraları tahsis edecek? Kaç yıldır devam eden kar edememe durumu devam ederse oyun bölümünü kapatırlar. Zira 2013 yılında bu gündeme gelmiş ve oyun bölümünün Amazon'a satılması ihtimali konuşuluyordu.

• Ps’in fazla satması en çok dhdeki fanboyları sevindirmiş ne de olsa hisseleri var Sony’de. Ps fanboyları alın elinize bayrakları sokaklara dökülün ve bu zaferinizi kutlayın.

• quote:

Biz oyun bölümü gelirlerini ve büyüklüğünü konuşuyoruz. MS'un işletim sistemi, office yazılımı gelirleri ile konunun alakası ne? Sanıyor musunuz ki, bu şirketin yönetim kurulu ve hissedarları oyun bölümüne tüm bu paraları tahsis edecek? Kaç yıldır devam eden kar edememe durumu devam ederse oyun bölümünü kapatırlar. Zira 2013 yılında bu gündeme gelmiş ve oyun bölümünün Amazon'a satılması ihtimali konuşuluyordu.

Hayatımda gördüğüm en büyük fanboy sizsiniz heralde en iyisi bloklamak PS5 satışları Xbox Series'i ikiye katladı; Switch iki konsolun toplamından fazla sattı 

• Bethesdanin rpgleri ps5'e gelmezse işin rengi değişebilir

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.