Bildirim
PSİKİYATRİST'ler lütfen....
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Psikiyatrist değilim ama psikoloji ile çok ilgilendim. Ağır bir depresyon atlattım alkol bağımlılığından kurtuldum ve birkaç takıntımdan -
quote:
Orjinalden alıntı: Karos N.
Psikiyatrist değilim ama psikoloji ile çok ilgilendim. Ağır bir depresyon atlattım alkol bağımlılığından kurtuldum ve birkaç takıntımdan
Geçmiş olsun gerçekten,su alkol bağımlılığı kötü birşey. -
Ne sigara ne alkol hiçbirine başlamayın denemeyin bile. İlk içişlerde zevk alabilirsiniz ama daha sonra yoksunluk sendromu ortaya çıkar ve alkol, nikotin bir zorunluluk haline gelir. -
Bende baya içiyordum ramazan ayından önce,ancak bilinçli bir şekilde olması lazım,1 ay oluyor ağzıma sürmedim,hiç de öyle eksiklik duymuyorum,keyif için olucak olursa ama en güzeli dediğin gibi hiç olmaması. -
nasıl içiyorlar şunu ya ben kokusunu alınca midem paramparça oluyor -
yaw konu almıs basını gitmıs nerelere
Karos N. cok saol senden de yardım alabılırım olursa sana pm den ulasırım.Ama benım asıl ogrenmek ıstedıgım bır psıkologtan bır akıl hastasının sergıledıgı tavırları ogrenmek... -
Kafana takılan ve yardım almak istediğin ne ise burada paylaşabilirsin! Belki yardımcı olabilirim. -
bende başka konu açmıyayım hem arkadaşın konusu güncel olsun,
anti depresan kullanıyordum birkaç sene önce, bir ay devam ettim, zaten antidepresanların etki etmesi bir ay sürüyormuş
şimdi yeniden kullanmayı düşünüyorum ama hangisine başlamalıyım bunu nasıl belirlicem, önceden kullandığım antidepresan reçetesiz satılıyordu zedprex'di ismi. o zamanlar ergenlik dönemleriydi -
quote:
Orjinalden alıntı: Eommaergh
yaw konu almıs basını gitmıs nerelere
Karos N. cok saol senden de yardım alabılırım olursa sana pm den ulasırım.Ama benım asıl ogrenmek ıstedıgım bır psıkologtan bır akıl hastasının sergıledıgı tavırları ogrenmek...
Akıl hastası olarak tabir ettiğin bireyin tıp dilindeki rahatsızlığını belirtirsen yardımcı olabilirim. Zeka geriliği hakkında mı bilgi sahibi olmak istiyorsun? -
quote:
Orjinalden alıntı: KırıkKılıç
bende başka konu açmıyayım hem arkadaşın konusu güncel olsun,
anti depresan kullanıyordum birkaç sene önce, bir ay devam ettim, zaten antidepresanların etki etmesi bir ay sürüyormuş
şimdi yeniden kullanmayı düşünüyorum ama hangisine başlamalıyım bunu nasıl belirlicem, önceden kullandığım antidepresan reçetesiz satılıyordu zedprex'di ismi. o zamanlar ergenlik dönemleriydi
Antidepresan tedavisi en az 6 aydır. Bu konuda en sağlıklı kararı verecek olan psikiyatrınızdır. Ancak sorununuzun ne olduğunu iyi tanımlamalı ve gerçekten ilaç tedavisine ihtiyaç duyup duymadığınızı bilmeniz gerekiyor. -
Pm attım...
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- solgar male multiple ekşi
- ağız kapalıyken dişler birbirine değer mi
- yemek yerken su içmek canan karatay
- vigrx plus kullanıcı yorumları
- diz kök hücre tedavisi fiyatları forum
- en iyi termos markaları
- tarantula logoplex insanda kullanımı
- en iyi tansiyon aleti
- parmakla tansiyon ölçme
- iki kol arası tansiyon farkı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X