Merhaba arkadaşlar, Psn hesabım Ea FC 25 oynarken süresiz askıya alındı. Rakip oyuncu çok sinir etti bende küfür ve hakaret etmeden. Özellikle belirtiyorum. Oyun senin kazanmanı istedi vs gibi saçma mesaj attım. Ertesi gün kalktığımda mail gelmiş ve süresiz askıya alınmış hesabım. PSN için Türkiye de iletişim "0" ticketlar var ama bu konuda yok. Kafalarına göre nasıl bunu yapabilirler. İçerde 2 yıllık üyeliğim ödemelerim mevcut. Herşeyi geçtim EA FC için Ultimate Team hesabımda bir dünya coins vs kaldı. İletişim için net bilgisi olan var mı ? |
PSN PLUS Hesabım Süresiz Askıya Alındı
-
-
1.si oyun senin kazanmanı istedi cümlesi saçma değil, fifa rezalet bir oyun ve muhtemelen yazdigin dogru. sana tavsiyem bir an once o rezalet oyunu bırakman. gerçekten cok cok kotu bir oyun insan sagligina zarar.
2.si sırf o cümle yüzünden ban yemen pek olası gelmedi bana. başka bir şey yapmadigina emin misin?
3.sü psn TR PSN ile sınırsız banı geri açtırma şansın 0a yakın diyebilirim. zamanında ben de ugrasmistim ama iletişime geçebilceğin kimse yok. internet üzerinden ban appeal açınca da PSN hesabın türkiyeye bağlı oldugundan hata veriyordu yanlis hatirlamiyorsam. benim de zamanımda 10 yıllık hesap ve oyunlar gitmişti. inş açtırmanın bi yolunu bulursun ama ben cok zor goruyorum.
-
Hocam bunu söylemek üzücü biliyorum ama sen o hesabın üzerine soğuk bir su iç.
-
Nasıl yani para verip aldığın oyunlar kütüphane gidiyormu
-
Sadece online oyun oynayamıyorsun diye biliyorum. -
Yani normalde öyle olmalı, diğer seçenek aşırı saçma olurdu çünkü
-
Zamanında uyarı almışlığım var benim de FIFA'dan dolayı. Argo kelimeleri direkt yazmayıp, kelime oyunu yaptığım için banlanma olmadan yırtmıştım. Bıraktım tabii, arkadaşa'da tavsiye ederim. İlla online oyun oynamak istiyorsa CoD'a yönelsin. Karşı tarafın toksikliğine sinir olup bir şey yazasın gelmiyor en azından, 1v1 olayı farklı. En iyisi hikayeli oyunlar. Platin için falan uğraşıyorsun güzel oluyor. Kendinle ve oyunun sana sunduklarıyla mücadele halindesin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal Head -- 30 Ekim 2024; 14:16:15 > -
Ağır küfür ettin büyük ihtimalle geçmiş olsun bende bir kaç kez uyarı aldım bir daha alırsam benim hesapta uçacak o yüzden mesaj yoluyla kimseye sövmeyin illa küfür edecem diyorsanız oyun içi mikrofon chat üzerinden küfür edip deşarj olabilirsiniz bu şekilde hesabınız banlamaz -
hocam şu örneği vereyim, ben banı ps4 hesabımda yedim. yıllar geçti, ps5 aldım. hesaba girip ps4 oyunlarımı indirecektim, indiremiyorum şu an. login olamıyorum bile hesap banlı olduğu için. yani kütüphane çöp oldu diyebilirim benim için.
ama ps4 aldin , banı da ps4ten yedin, o zaman ps4te oynamaya devam edersen oyunları hala oynamaya devam edebiliyo musun emin değilim... satın aldığın ama sisteminde yüklü olmayan oyunları indirmeye çalıştığında yine sorun çıkacaktır diye tahmin ediyorum (aynı seyler ps5 için de geçerli tabi)
-
Burdan cikarilacak ders online oyunları yan hesaptan oynamak gerekiyor Muş -
Benim ufaklık birkaç yıl önce PES'de yabancı bir kullanıcıyı 1-0 geriden gelip son dakika frikik golü ile 2-1 yenmiş ve adama mesajlar atmıştı. Hala ara ara girip adama 2-1, 2-1 diye mesajlar atıyor. Oğlum yapma hesap banlanır vs. demelerimi hiç dinlemiyor. Şu ana kadar bir şey olmadı ama bizim de her an başımıza gelebilir gibi. Geçmiş olsun.
-
1 haftadır yazışıyorum ama bir sonuca varamadım. PSN Türkiye tarafı rezalet bir yer. Hizmet , İletişim hiç bir şey yok sadece para almayı biliyorlar. Adama da küfür kesinlikle etmedim. Çünkü daha önce 2 kere küfür yüzünden iletişim banı yemiştim 1 hafta ve 1 aylık ben bu sefer de öyle bir şey sanıyordum ve özellikle küfür etmedim. Neye istinaden süresiz askıya aldılar belli değil
-
Bu nasıl bir saçmalık. Kullanıcının Fifa online oyun hizmetini banlasınlar. PSN hesap banlanması nedir. Twitter reddit gibi yerlerden araştırma yapın. Belki bir çözüm yolu vardır.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X