Biraz araştırdım ama tam olarak bir bilgiye sahip olamadım. Biri manuel olarak arttırabildiğini yazmış. PSP'yi ön kapağına kadar sökmüş ve hoparlör deliklerinin altındaki süngerleri çıkararak sesi arttırabildiğini söylemiş. Bu şekilde arttırmak program ile arttırmaktan ses kalitesi yönüyle daha sağlıklı gibi gözüküyor ama PSP'yi sökecek yürek de gerek. PSP'nin kendi playerindan da memnunum, belki ses için başka yüklerim ama hiç içime sinmez, pek hoşuma gitmez anlatabildim umarım. Bunun başka yolları yok mudur? İlle hombrew player yükleyeceksin derseniz en iyi olanı isterim. Tavsiyeniz nedir?
PSP-2000 5.00 m33-6
bana kalırsa hiç uğraşma derim psp nin hoparlörleri o kadar iyi değil sesi yükseltirsen ilerde hoparlörle ilgili sorun yaşayabilirsin pek kaliteli bir şey değil bence hoparlörleri en iyisi olduğu gibi kullanmak birkaç kez bende başka bir programla yükseltmiştim ama seste çok fazla bozulma oluyordu ve bazen psp kendiliğinden kapanıyordu yani ben önermiyorum
Önermediğin önerini aldım.
Yok diye biliyorum ayrıca benide çok sinir ediyor azıcık ses çıkartıyor
quote:
Orijinalden alıntı: CapsLocking
Sadece benim makineye özgü olarak düşünüyordum Yalnız değilsiniz hocam...
quote:
Orijinalden alıntı: serbay_ozturk
quote:
Orijinalden alıntı: CapsLocking
Sadece benim makineye özgü olarak düşünüyordum Yalnız değilsiniz hocam...
Acaba Psp Go'dada mı böyle olacak bu sesler ?
sanırım hoparlörler stereo değil bundan kaynaklanıyor düşük ses
Kulaklık kullanın, o kadarcık ses cıkısı için ses seviyesi iyi bile denilebilir. Bangır bangır calıp gurultu yapacagına az cıksın net olsun yeğlerim.
Psp standı mevcut güzel ses veriyor.Ama oyun oynanmaz portatifliğini kısıtlıyor arabada müzik dinleyeceksen aux girişli bir teyp ve aux destekli bir kablo al psp nin müziği arabadan çıksın.Biz öyle yapıyoruz abimin arabasında.
Peki gücü elektrik ile beslenen herhangi bir hoporlör kaynağına takabilir miyim? Ben bilgisayarımın sesini eski bir teypden alıyorum. Ama büyük, 3 hoporlör var üzerinde ve prize bağlı. Bunu PSP'ye bağlasam ses mi alırım yoksa PSP'yi mi kaybederim
quote:
Orijinalden alıntı: Haplo
Peki gücü elektrik ile beslenen herhangi bir hoporlör kaynağına takabilir miyim? Ben bilgisayarımın sesini eski bir teypden alıyorum. Ama büyük, 3 hoporlör var üzerinde ve prize bağlı. Bunu PSP'ye bağlasam ses mi alırım yoksa PSP'yi mi kaybederim
Harcadığı güç fazla gelir vs. Hiç uğraşmaya değmez bence
LightMp3 adlı programı öneririm.
Ne işe yarıyor ?
Kulaklık kullan
Psp için üretilmiş olan ses standlarından almanı tavsiye ederim.
İyide kulaklık kullanınca ses en az 15. seyiyeye getirmen gerekiyor.Öyle olunca sarj çabuk bitiyor
Normal hoparlöre takabilirsin bilgisayar hoparlörüne.
quote:
psp için kulaklık ve bundan başka çözüm yok
quote:
Orijinalden alıntı: assassinscreed
quote:
psp için kulaklık ve bundan başka çözüm yok
Katılıyorum.
Var Programları Ama Hoperlörlerin Ömrü Çok Kısalıyor.
Çok Ses Alıcam Derken Bikaç Ay Sonra Hiç Ses Alamayabilirsin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme