Şimdi Ara

PSU yandı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • imzamda ki Ocz Stealthxstream 600W Slı psu kullanmaktaydım fakat yandığını düşünüyorum.
    konuyu anlatayım , haberleri izlediyseniz denizli son bi haftadır sürekli sağanak yağmur aldı.bu arada sürekli elektrik gitti geldi ve en son yağmurdada evimim çok yakınına şimşek düştü.
    gece sıkıldığımda pc yi açayım diye bi elimi attım pc den ses gelmedi.içini açıp baktığımda kablo temassızlığı yoktu.power in içine bi baktım.içine sakız bulanmış gibiydi, bobinlerin üstünde arasında, kart da sigortaların arasında.onu görünce dedim kesin pert oldu PSU.doğru mu düşünüyorum?aldığımda böyle şeyler yoktu diye hatırlıyorum.pc nin açılmama sebebi bunun dışında bi şey olabilir mi?böyle yüksek gerilim anında zaten psu nun kendisini kapaması gerekmiyomu?

• Kasayı açıp psu ya bağlı tüm kabloları sökün. Sonra elektrik bağlantısını takıp, arkadaki açma düğmesinden açın. Fanda bir hareketlenme yoksa büyük ihtimal gitmiştir...
  • tamam dediğinizi deniyeceğim.
  • kabloları söküp anahtarı açsan bile çalışmaz. 20 veya 24 pin soketinde yeşil kablo var. onu herhangi bir siyah kabloyla birleştirisen ancak açılır. Denizli merkezde misin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vadamama -- 13 Haziran 2010; 22:37:34 >
  • kardeş biraz daha yardımcı olur musun?
    merkez kardeş.forumun yan tarafındayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YEZ_87 -- 13 Haziran 2010; 22:44:08 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PSU yandı neden
    geçen yıl açıldı
    PSU Patladı
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.