Şimdi Ara

PSU Yardımı..Lütfen bir bakın...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Öncelikle konuma zaman ayırdığınız için teşekkür ederim...Sizden yardım istediğim konu şu:
    Şöyle bir sistem topluyorum:

8 GB DDR2 800 MHZ Kingston Ram
    GIGABYTE - EP35-DS4 Anakart
    POWERCOLOR - HD 4870X2 2GB Ekran Kartı
    INTEL - Q9400 2,66 GHZ C2Quad İşlemci
    SEAGATE - 500 GB SATA2 32 MB NCQ Hard Disk

Bunları henüz almadım,ama PSU aldım O da şu:Yılın PSU'su seçilmiş ama güvenemedim.Sİstem çok güçlü çünkü...Bir arkadaşım yeter dedi,bir tanesi de yetmez dedi...

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=1012&productid=bd71730#tablnk

Yardımlarınızı Bekliyorum arkadaşlar.....yanma gibi bir problem olur mu az voltajdan? Öğrenmek istediğim bu....Şimdiden teşekkürler iyi akşamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wallcrawler -- 17 Eylül 2008; 0:00:00 >

• Bu sisteme 750W yetmez diyen de trafo mu bağlı? Fazlasıyla yeterli gelir o sisteme.
  • Çok teşekkür ederim arkadaşım ilgin ve yardımın için..çok sevindim gerçekten
  • Yetmemesi imkansız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-GeN -- 15 Eylül 2008; 16:27:31 >
  • Çok teşekkür ederim arkadaşım ilgin için,ama 2 arada 1 derede kaldım,bilgisayardan anlayan yakın biri de 1000 watt olması lazım, diyo ama bana çok fazla geldi 1000 watt :S
  • arkadaşım bence 750watt yeter bende de 4870x2 var fakat psu yemedi enermax galaxy 850watt sipariş ettim onla çalıştıracam.
  • LC-POWER 1200W Monolith X V2.9 PSU.....235 usd + kdv ( çok iyi fiyat )
    http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=3317

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 16 Eylül 2008; 3:20:30 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Wallcrawler

Çok teşekkür ederim arkadaşım ilgin için,ama 2 arada 1 derede kaldım,bilgisayardan anlayan yakın biri de 1000 watt olması lazım, diyo ama bana çok fazla geldi 1000 watt :S

Arkadaşım ben de uzun zamandır bu işin içindeyim. Denemediğim sistem kalmadı diyebilirim.
    Çift GPU'lu bir grafik kartına 700-750Watt güç kaynakları kesinlikle yetecek düzeydedir.

Hele ki bu güç kaynağı PC Power & Cooling marka ise yetmemesi imkansız. Sebebi ise zaten PC Power&Cooling'lerin Maximum'da 825Watt'a kadar güç verebilmesidir...
    Bunu yapabilen başka bir marka yok

Alttaki linkten okuyabilirsin

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=1012&productid=bd71730

• Yetmemesi imkansız, senin sistemin çekeceği güç maksimum yük altında bile 420W ı geçmez, için rahat olsun. Her anlıyorum diyenin lafına bakma. Kaliteli bir 600w PSU bile sistemine fazlasıyla yeter. Piyasada güvenilir birçok ürün var. Tercih sebebin sadece güç bakımından yeterlilik olmamalı.
  • Hepinize gerçekten çok teşekkür ederim bana zaman ayırdığınız için.Yani rahatlıkla sipariş edebilirim :)

Tek korkum ram,işlemci ve ekran kartının çok elektrik çekmesiydi..4 çekirdekli işlemciler çok yiyor mu bilmiyorum,ama ram'in az yediğini biliyorum.5 Watt kadar olması lazım...Dediğim gibi işlemci ve ekran kartı yetiyorsa bir sorun yok.Hepiniz aynı fikirde olduğunza göre rahatlıkla alabilirim..

Tekrar çok teşekkür ederim,ilginiz ve yardımınız için. :)
  • o sistemem min 500w

750 yi kafaya takmaya gerek yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.