Şimdi Ara

Ptt Rezilliği

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
825
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilmiyorum yeri burası mı, Değilse yetkili arkadaşlar taşırsa sevinirim. Konumuza dönersek, 1 ay 3 gün önce ebayden nenya yüzük satın almıştım. Ebay kargo takipte son hareket shenzen airport 17 temmuzda. Velhasıl bekliyordum işte ha bugun ha yarın gelir zaman yaklaştı. Bu arada ben etimesgut ilçesinin eryaman semtinde yaşıyorum. 3 gün önce bir bayan aradı adres eksik verilmiş diye. Düzelttim yarın gelir diyip kapattı fakat başlıktanta çıkaracağınız üzere Gelmedi. Dün aradım tekrar bayanı, ben dün teslim ettim gelmesi lazımdı. Dünde bekledim yine gelmedi. Bugün eryaman şubesini aradım, 10 kere çalana kadar kimse açmadı. Açıldığında ise 4 saniyelik biz cızzz diye bir ses. Sonra ise adamın sesi ni duyamıyorum bıle o kadar az. Kapatıp bır daha aradım yine aynısı oldu. Sinirlenip kapadım telefonu ilçe bölge dagıtım bölgesini aradım. Açtı bir bayan durumu anlattım. Bayanın dediği gibi kargo takip numarası sistemdeki son aktivitesi 1 ay önceki yurtdışından gönderiliş tarihi. Ürününüz nerede bilgim yok diyor. Ne yapmamı önerirsiniz diye sordugumda ise aldığım yanıt yenimahalle merkez şubesini arayın. Aradım ve açan yok. Şu rezalete bakar mısınız? Sabah sabah kanser ettiler adamı. Şu an ne yapmalıyım daha önce bu durumu yaşamış olan bir arkadaş var mı acaba ?

Edit: Yaklaşık olarak 1-1.5 hafta sonra bayanın arayıp ürünümü bulduğunu ve pazartesi getireceklerini söyledi. Kendilerine teşekkür ederim gerçekten ilgilendi kaç kere telefonundan beni aradı yardımcı oldu. Fakat diğer şubelerin yaptıkları ortada. Ankara bölge şubesi bile telefonumu açmadı yani daha ne olsun. Sonuç olarak ürün geçde olsa elime geçiyor arkadaşlar. Herkese teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carnvall -- 14 Ağustos 2015; 10:53:07 >

• PTT bana hiç kargo getirmedi. Dışarı atıyordur kesin posta kutusu vs. yok.
  • pttnin telefonu cızırtıdan konuşulmuyor ironiye gel
  • bişey söyledi, ki bence de doğru, bir bar filozofu "ptt'den yurtdışı takipsiz gönderi almak intihardır, çıldırmaktır sonu."
  • drkayzer kullanıcısına yanıt
    Bakınız: ptt ile telekomu karıştıran adam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tem_Mus

Ptt'nin açılımını biliyorsun değil mi genç adam. Telekom yoktu bir aralar.
  • "Posta ve telgraf teşkilatı"dır açılımı. Yani senin evdeki telefonunun cızırdama ihtimali ile aynıdır ptt'nin telefonun cızırdaması.

Bakınız: çok şey bildiğini sanıp, bir şey bilmeyen ihtiyarın dramı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bozacının şahidi şıracı gibi olmuş:)

Kargo işleri sıkıntılı takip vs.. Almanyadan Evrak 2 ayda mı gelir.:)
  • quote:

telekomu karıştırmadım, iletişimle alakalı diye öyle dedim

dip not;eskiden posta telefon telgrafdı o, sonradan değişti
  • Satıcı'ya mesaj attım, Durumla ilgileneceğini söyledi. Yarın da yüzyüze görüşmeye gideceğim oturduğum yerdeki şubesine. 2 durum da sonuç alamazsam yasal haklarımı kullanacagım. Gelişmeleri buraya ekleyeceğim ki benzer sorun yaşayanlar faydalansın. Herkese teşekkürler.
  • bayramtrn kullanıcısına yanıt
    ptt'ye bu yurtdışından gelen kargolar çok fazla. Yetişemiyorlar. Ve sanırım 50kuruş belki alıyorlardır posta başına (yurtdışından) . Takipli olsa teslim ettiğini, teslim alanın imzasını yada adını almak zorunda. Ama takipsizde , ne kadar alacakki kargo başına? uğraşması mantıklı değil yani. PTT'nin yapması gereken, kargoları kendine alan postacıları bulup meslekten men etmek
  • quote:

"Posta ve telgraf teşkilatı"dır açılımı. Yani senin evdeki telefonunun cızırdama ihtimali ile aynıdır ptt'nin telefonun cızırdaması.

Bakınız: çok şey bildiğini sanıp, bir şey bilmeyen ihtiyarın dramı.

2000 yılından once posta telefon telgraf tı. Siz de bunu bilmiyorsunuz galıba

• şubeye gittiğinizde en az 45 dakika bekletirler bi de
  • Yurt dışı kargolarını evinizin yakınındaki ptt şubesi dağıtmaz. Sanırım Ankarada Yenimahallede dağıtım merkezi var ve oradan her semte adam gönderiyolar onlarda dağıtıyor. Genelde yurt dışı kargoları posta kutusuna sığıyorsa posta kutusunun içine atılır. Şayet sığmıyorsa evinize getirir.

Önerim PTT'nin müşteri hizmetlerini arayın ve takip kodu ile tekrar sorgulatın.
    Beklediniz beklediniz gelmediyse, aldığınız sitede dispute diye birşey vardır. Oradan siteye bildirin ürün gelmedi diye. İnsaflı davranılırsa paranız iade olur.
  • 10 - 15 civarı yurtdışı alışverişim oldu, 2 sinde ups getirmişti diğerleri ptt ile
    1 tanesi takipliydi sabah uyurken gelmiş, aramışlar. aradım sonra şubeden aldım

diğerlerinin hepsi apartmanın önüne atılmıştı, kargo geleceği zaman arkadaşlara söylüyorum yerde falan paket görürseniz bir bakın kargo bekliyorum diye tuhaf bir şekilde hepsini de teslim aldım kargoların
  • Bizimde apartmanın girişi cadde. İşlek bir cadde. Bir herif var. Kulakları cınlasın. Apartmanın önüne koyup gidiyor. Zile basmak, getirip vermek, apartmanın içine girip posta kutusuna bırakmak yok. Oradan geçen biri geçerken alıp gider çok rahat. Başka bir abla var o gelmeden arıyor evdemisin geliyim mi diye. Teslim edeceğim diye. İroni de bu. Çifte standart. Saçmalığa gel. İşin içine memuriyet girince sövmeler saymalar başlıyor bende. Özeldeki adamdan belki 2-3 kat rahattırlar ama 2-3 kat da memnuniyetsiz.
  • avcılardan bostacıya 5 günde kargo gelmefi. sonunda ben gidip subeden aldım

• özelleşsin kurtulalım
  • PTT 'dekiler devlet memuru sanırım.
    Atsat atılmıyor satsan alan almıyor ...

Türktelekomda başıma gelmişti , 8 tane kabin var müşteri temsilcisi sadece 2 si harıl harıl müşteri bakıyordu diğer 6 kişi müşteri almıyor , ayrıca çay telefon muhabbet zaman öldürüyorlardı.

Kuyrukta çok bekleyince ben başladım bağırmaya , diğer müşterilerde bana destek çıktı en üst kattan bile indiler ne oluyor diye .Sonradan durumu çakık.

Diyorum Müdüre beyfendi bak bu iki kız harı harıl müşteri bakıyor , ne dinleniyorlar ne ara veriyorlar ama bu 6 sı Allah için bir kişiye bile bakmadılar biz mecburmuyuz beklemeye vs derken müdür bize durumu o 6 kişinin duyacağı şekilde özetled.

-Harıl harıl çalışan arkadaşlar Asgari ücretle çalışan elemanlarımız bu 6 arkadaşta Özelleştirme öncesinden kalan devlet memuru arkadaşlar.Benim bu arkadaşlara iş buyurma yetkim yok , canları isterlerse canları istedikleri kadar çalışıyorlar

• PTT de artık sözleşmeye geçti.

PTT de çalışan devlet memuru yok. Tamamı idari hizmet sözleşmesiyle çalışıyorlar.

Evet hizmet pek iyi değil ancak eskisine göre daha düzgün hizmet veriyorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.