Şimdi Ara

Pubg Disk Kullanımı ve Bundan Kaynaklı Render Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi. Disk kullanımını %100 yapıyor ve oyunda donmalar sürekli olarak kasmalar yaşanıyor. Evlerin textureları yüklenemiyor. Normal sistemim tamamen kaldırıyor fakat afedersiniz ama bi şu değersiz hard disk yüzünden oyunu mu oynuyamıcam. Saçma bir sistem gereksinimi bu disk olayı. Gta v'de +45 fps alan bilgisayar. Bu oyunda aşağı inene kadar kıvranıyor. Aşşağıdada textureları yüklüyemiyor. Oyunda optimizasyon konusunda çok sorun var. 5 milyon satış yapmalarına rağmen el atmaları gerekirdi...

• Bilgisayar özelliklerin nelerdir ? Benimde en son böyle bir arkadaşım yalvar yakarış yüklenmiyo diye söylenirken bilgisayarı mavi ekran verdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrWyatt

Bilgisayar özelliklerin nelerdir ? Benimde en son böyle bir arkadaşım yalvar yakarış yüklenmiyo diye söylenirken bilgisayarı mavi ekran verdi

8 gb ddr4 ram
    3 gb gtx 960 ekran kartı
    i5 4570 cpu 3.20 ghz işlemci
    Az kalsın bendede vericekti 2 3 kere girmeyi denedim dondu kaldı bi süre sonra bilgisayarın fişini çekmek zorunda kaldım. Daha da bişi demiyorum.
  • Yardım edebilecek kimse yok mu ya illa ssd mi alıyım öyle mi çözülür. Yoksa başka bir çözüm yolu var mı?
  • scream090 S kullanıcısına yanıt
    Bence ssd ile çözülmeyebilebilir. İşlemcin sıkıntı dostum

• MrWyatt kullanıcısına yanıt
    Dostum cpu %40'ı geçmiyor fakat disk kullanımı %100 sürekli kalıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scream090 -- 29 Temmuz 2017; 19:11:34 >
  • Arkadaşlar aynı sorunu yaşayan arkadaşlar varsa 4. ay güncellemesinde render ve ram kullanımıyla ilgili bir optimizasyon gelecek. Şu an Test Server'da uygulanmış fakat oyuna gelmesi 3 gün civarı bir zaman alır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İmzamdaki sistemde yaşıyorum aynı sorunu evler falan tam yüklenmiyor ilk 1 dakika civarı

• bu sorunu yasayan arkadaslar assagıya inerken parasüt acıldıgı gibi envanter(TAB)e basarak binaları yüklenmeye zorlayabilirsiniz ilk birkac saniye donacaktır ama inanın network lag detection yazısını görmekten ve evlerin patates püresi - oyun hamuru görüntüsünden kurtulacaksınızdır.(%100 bi çözüm olarak sunmuyorum sadece sorunu yasayan biri olarak buldugum alternatif çözümdür kendisi :) )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrsapphir0n -- 9 Ağustos 2017; 7:40:27 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.