Şimdi Ara

PUBG görüntü yüklenme sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
6.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba pubg yi yeni aldim ve ilk oynayisimdan beri hic degismeyen bi sıkıntım var.Oyuna ilk baslayip parasutle inisi yaptiktan sonra evlere giremiyorum kapilari vs gozukmuyir yumusak bi yapisi oluyor.Bi sure sonra kasıp yükleniyor.Bu konuyla alakali bi onerisi bi bilgisi olan varsa yardimci olabilir mi ?
    Sistemim i5 4570 , asus gtx1050ti 4gb , 6gb ddr3 ram

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• çare ssd
  • Crypdeth C kullanıcısına yanıt
    Bilgisayarımda zaten ssd mevcut ancak oyun ssdye kurulu değil ancak bunla alakalı oldugunu sanmiyorum.

• Her gün bir sürü böyle konu açılıyor. Artık şu araştırmayı vs öğrenin.

https://forum.donanimhaber.com/playerunknown-s-battlegrounds-ana-konu--124281965

Bu konu içinde senin sorunundan yaşayan bir sürü insan var. Eski mesajları oku veya yeniden sor. Yardımcı olan çıkacaktır.
  • jacquer kullanıcısına yanıt
    Araştirmadigimi nerden biliyosun ? Sorunun nedenini biliyosan yardimci ol bilmiyosan bos yorum yapma.Napim acip o konuyu bastan assagiya yorumlari mi okim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: MathisArt

Araştirmadigimi nerden biliyosun ? Sorunun nedenini biliyosan yardimci ol bilmiyosan bos yorum yapma.Napim acip o konuyu bastan assagiya yorumlari mi okim ?

Boş yapma falan gibi konuşma efendi ol önce. "Araştirmadigimi nerden biliyosun ?" diyorsun sonra kendinle çelişip "Napim acip o konuyu bastan assagiya yorumlari mi okim ?" diyorsun.
  • jacquer kullanıcısına yanıt
    Araştırma sadece o konu içinde mi yapılıyor ? başka yerleri araştırdım foruma bakmadım foruma direk konu açtım.Bela mısınız olum sizin gibi tipler ? İşine bak çözdüm sorunuda zaten o konuya bakmadan.Alıntılama cevabımı.
  • Sorunu nasıl çözdün anlatır mısın dostum bu sorunu yaşayan yüzlerce insan var bende dahil bilgilenmiş oluruz.
  • brkoztrkk94 B kullanıcısına yanıt
    Crypdeth C kullanıcısına yanıt
    Dostum bilgisayarimda diger oyunlardada performans sorunu sezmistim once ssdye temiz bi format attim ardindan pubg yi ssdye tasidim birde performans ayarlari yaptim nvidiadan sorun düzeldi.Sanirim olay ssdye kurmakti.

@Crypdeth dostum sanada yardimlarin icin teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MathisArt -- 8 Temmuz 2017; 23:15:26 >
  • MathisArt kullanıcısına yanıt
    Rica ederim iyi oyunlar iyi eğlenceler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.