Şimdi Ara

punto 1.3 mjet lounge ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2.el de sizce en fazla ne kadar verilir ? yoksa daha düşük model olan evo ları mı tercih etmeliyim...

• 2013 1.3 mjet pop 17bin km de 35 e almıştık fikir amaçlı yazıyım.
  • 2012 modelleri 35 civarı bulursanız alınır.
    2013 modellerine 40 civarı istiyorlar. Evolara da yakın fiyatlar istiyorlar.
  • 40 bin km 38 bin tl çok mu ? yani bu kadar para vermek yerine daha boş modellere mi yönelsem boş ve doluluk benim için çok önemli değil ilk arabam olacak zaten otomobilden çok anlamam.
  • 2013 modelse çok değil aslında. Ama 2012 modelse biraz fazla istemiş. Şahsen dolusunu öneririm. Lounge donanım seviyesinde dijital klima, hız sabitleyici, viraja göre dönen sis farları, telefon kiti, alaşım jant, 4 cam otomatiği gibi özellikler var. İlerde de fikrim değişmez bunlar gereksiz derseniz düşük donanım seviyesi alınır tabi.
  • 2013 Model 1.3 Mj POP 17 Binde 33 Bine aldim ARALİK Gibi. Hata boya tabiki yok.

Lounge Donanım en Full olani. Arasinda 5 6 Bin Fark olur. Egerki cam tavanlisi bulduysaniz alin.

Evolara girmeyin problemli biraz.. Motoru cok sessiz güzel çalişir. Fakat virajlarda cok savuruyor bos modelinde esp yok aux girişi yok.

arka camlar manuel .Karar sizin bence Lounge bakin
  • 1 yıl gerçekten 5 bin TL atıyor mu?

Şahsen 2007 model arabamla 2012 model arası 7 8 bin TL anca atıyor ondan şaşırdım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.3 tcE / 1.5 dCi megane4
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • FurkanKizil kullanıcısına yanıt
    Evo'lar nasıl problemli yahu araç aynı, karoser aynı, motor bile aynı. Dolu Evo ile Dolu Punto arası fark yoktur
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkprlk35

Evo'lar nasıl problemli yahu araç aynı, karoser aynı, motor bile aynı. Dolu Evo ile Dolu Punto arası fark yoktur

City Arizasi veriyor diye biliyorum. Evo 'un motoru Euro 4 Motor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FurkanKizil -- 17 Haziran 2015; 22:55:31 >
  • Takip. Ben de sizin gibi bu iki donanım arasında kaldım . Gerçi ikisi arasında pek fark da kalmadı .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismail.barla -- 17 Haziran 2015; 23:04:23 >
  • FurkanKizil kullanıcısına yanıt
    Doğrudur bizde o problem çıkmadı Grande Punto'da belli bir kilometre sonrası çıkıyormuş ama. Evo'nun motor Euro 5 belki ilk çıkan Evo'lar Euro4 olabilir ama 2011 sonrası Euro5
  • şubat gibi bu fiyatlara fiesta titanium alınıyordu sürekli erteledim bu araç alma işini şimdi gerçekten araca ihtiyacım var artık 3-5 kazık yemeyi düşünme lüksüm kalmadı...
  • quote:

1 yıl gerçekten 5 bin TL atıyor mu?

Şahsen 2007 model arabamla 2012 model arası 7 8 bin TL anca atıyor ondan şaşırdım.

16" jant, spor koltuklar, farklı göstergeler, konsol ışıklandırması vs var 2013 lerde. Ortalama 15-20 bin km düşük araçlarda olunca fiyat farkı biraz oluyor.
  • ÖfKeLiKaLaBaLıK kullanıcısına yanıt
    Ben pek bir fark göremedim bizim araçtan yanlışlık olmasın ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ben pek bir fark göremedim bizim araçtan yanlışlık olmasın ?

sahibinden deki ilanları inceleyin isterseniz
  • Eğer hocam donanım önemli değil diyorsanız pop'a de yönelebilirsiniz. Fiyat açısından daha uygun olur diye düşünüyorum.
  • ford fiesta 1.4 tdci trend ile bunun arasında kaldım sizce hangisi ? ve neden ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.