Şimdi Ara

punto 1.3 mjet lounge mı fiesta 1.4 tdcı titanium mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sıfır araba alacagım ama iki araba arasında karasz kaldım kullanan veya bılgsı olan arkadaslar bılgı verırse sevınırım. 1.3 mjet punto mu 1.4 dizet titanıum fiesta mı sızce. performans konfor vb. özellikler bakmndan sız olsanız hangısını terch ederdınız.

• punto evo

fiesta da güzel ama dar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhan032 -- 15 Kasım 2012; 17:59:05 >
  • yok mu bilgisi olan bu ıkı araç hakkında
  • Fiesta aşırı yavaş. Punto 90'lıksa alınır.
  • Punto'nun 1.3 motoru ile alt vergi diliminde olma avantajı var. Can tavan, Dualogic otomatik vites seçenekleri de var.

Fiesta'nın tasarımı daha güzel, kullanımı Punto'dan daha iyi. Özellikle direksiyon hissi Fiesta'da daha iyi.

Kağıt üstünde Punto daha mantıklı ama kişisel beğeni ve zevkler devreye girince tercih değişebilir tabi.
  • punto 1.3 mjet motor 75 beygır 190 tork. fiesta ise tdcı motor 70 bygır 170 tork. performans olarak hangısı ıyıdır acaba
  • gncl
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: adcr1

punto 1.3 mjet motor 75 beygır 190 tork. fiesta ise tdcı motor 70 bygır 170 tork. performans olarak hangısı ıyıdır acaba

Puntoyu bilmiyorum fakat,2 hafta fiesta kiralayip kullanmistim gidisi tam bir vasat,arac oldukca sağır.Performans olarak birsey beklemeyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.