Şimdi Ara

Punto 3K - 5K arasında konfor farkı var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2006 yılından bu tarafa bir çok farklı motor tipi ve donanımda 5K Punto kullandım, ilk kez bir 3K Punto kullandım ve arada inanılmaz derecede bir konfor farkı olduğunu gördüm. Acaba kullandığım 3K Punto'da orjinal olmayan yaylar ya da eskiyen amörtisörler vs. etkenlerden dolayı mı bu kadar fark var anlamadım, nerdeyse yoldaki en ufak taşı dahi hissettiren bir araba ve çok sarsıntılı geldi. Fiat servisi ise bu aracın orjinal yaylarının bile normalden farklı olduğunu 5K'dan konforsuz olmasının gayet normal olduğunu söyledi -ayrıca da lastikleri de bitik halde-. Bu aracı almayı düşünüyorum, bilgisi olan arkadaşlardan yorumlarını bekliyorum, araç 1.3 mj 90bg 6 ileri manuel emotion paket.

• 2007 3k active aracım vardı dayımdaki 2009 dynamic 5k ile arasında konfor farkı yoktu birebir aynıydı.Kullandığınız araçta sorun olabilir.
  • Acaba bu araçları alçaltmak için takılan spor yaylar aracı konforsuzlaştırır mı? Çünkü aracın altı da normal Puntodan bariz bir şekilde yere yakın, araç bir şekilde alçaltılmış olabilir.
  • Belkide 3k olanlar fabrika çıkışı biraz daha sert süspansiyon sahibi olabilir. Bende şuanda 5k dizel olanı var şahsen çok memnunum. Arı gibi maaşallah.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur2007

Acaba bu araçları alçaltmak için takılan spor yaylar aracı konforsuzlaştırır mı? Çünkü aracın altı da normal Puntodan bariz bir şekilde yere yakın, araç bir şekilde alçaltılmış olabilir.

sonradan takılan yaylar her çakıl taşını hissettirir konfora değil yol tutuşa yöneliktir
  • o zaman amortisörler ve ön düzene de iyice baktırmak gerekecek anlaşılan, teşekkür ederim
  • 40 BİNE ÖZEL ÜRETİM Bİ PUNTO VARDI KIRMIZI RENK SUNROOF HARİÇ İÇ DIŞ DOLU Bİ ARAÇTI DÖEŞEMELER ORJİNAL FABRİKA ÇIKIŞI BODYKİT 4 KAPI FİAT BAYİSİNDE HENÜZ GELMEMİŞTİ AHH AHHH PARAM OLSA ONU ALICAKTIM HER PUNTO DENINCE AKLIMA O GELIYO
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.