Puro Konusunda Her Şey
-
-
Aç karnına sert ve kaynar espresso ile içilirse iyi kafa yapar...
-
-
Çok zararlı -
Yılda 3-4 kez içerim, arada güzel oluyor.
Ben genellikle çikolata aromalı içiyorum, o daha lezzetli bana göre. -
şabah şabah güne uyanırken, fırından yeni çıkmış buharı üzerinden tüten bu gara haberi vermek istemezdüm emme hayat böyne işte; reisin sana bir c.tesi süprizi yapmak istemiş olabülü...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 14 Eylül 2024; 8:14:57 > -
Islak puroda kalite her pakette aynı olmuyor.
Dün vanilayalı 5! li ıslak puroyu aynı Tekel' den 180 TL' ye aldım.
Arkadaş "Abi .ok gibi kokuyor, nerde vanilya!" dedi...
-
Tekel den alınanlar pek güzel olmuyor maalesef hocam. -
Hocam hic backwoods denk geldinmi orada -
online olarak puro alabileceğimiz siteler var mıdır? tütünsepeti yada tütünsatınal gibi siteler gördüm ancak güvenilir mi bilemedim.
Antalya'da bildiğiniz iyi bir tobacco shop var mıdır? moods king edward toscano toscanino alcapone arıyorum.
-
-
Yurt içi tekellerden aldığınız purolar 5 para etmez bunu bilin. Cohiba, Romeo y julieta,Partagas,Montecristo,Vegueros. Bu markalardan alabilirseniz alın yurt dışından geleceklere aldırabilirsiniz. Ama güzel içim düzgün bir adet puro maliyeti yaklaşık 2-3 bin tl olacaktır.
-
-
Partagas yokmu ? Üstad 1 tane getir kargoylada parasını göndereyim :)
-
geçen sene usadayken çekmişti bu fotoyu. bu sene gitmek için can atiyo emme cepte mangır kalmadı, hayaller yerle bir oldu...
-
-
Güzel mi? -
Tavsiye etmem bagimlisi oldum birakamiyorum -
Miami' ye giderken çıkış gümrüğünden ucuz diyerek almıştım,
Berbat...
-
12-19 Ekim tarihlerinde Küba' da olacağım. Puro tavsiyesi vermek isteyen olursa lütfen ulaşsın.
Benzer içerikler
- fıssek ne demek
- duş alıp dışarı çıkmak hasta eder mi
- 2 üzeri 1/2 kaçtır
- ferrucci mi daniel klein mi
- akciğer filminde sigara çıkmaması için ne yapmalı
- yeşil nasim
- telegram indirim kanalları
- elektrikli bebek arabası
- kasım indirimleri ne zaman
- para sayma makinesi bim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X