Şimdi Ara

Q10 şarj sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar 5 yıldır blackberry kullanıyorum. Son telefonum 6 aydır Q10 kullanıyorum yalnız son bıkac haftadır sarjım daha az gıdıyo cıddı bır sekılde neden olabılır sıfırlamak ıstemıyorum son care olsun

• Hocam b b m çok yıyor sanırım kullanmadığını örneğin, tWıt lınkedn gıbı uygulamaları kapatın şarj süresi uzar bıde telefon sürekli ısınıyormu ona dıkkat edın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet ısınıyor son zamanlarda neden olurkı uygulamalar kapalı ıkı ay once ne kullanıyorsam aynı sımddıde apk uygulama sayım ıkı uc arttı sadece onceden ısten eve gelınce yuzde 40 larda olan telım servıse zor atıyor benı
  • Z30 kullanıyorum. Bazen ısınma ya da pilin hızlı deşarjını farkettiğimde bakıyorum ki BBM'de doğal olmayan bir aktivite mevcut. Son OS güncellemesinden şüpheleniyorum. Cihazı resetlediğimde her şey normale dönüyor. 10.3.1'i bu soruna da çare olur umuduyla bekliyorum.

• ayarlardan cihaz görüntülemeye gelin. pili en çok uygulamaya bakın. o uygulamaların arka planda çalışmasını engelleyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ÜmitE

Z30 kullanıyorum. Bazen ısınma ya da pilin hızlı deşarjını farkettiğimde bakıyorum ki BBM'de doğal olmayan bir aktivite mevcut. Son OS güncellemesinden şüpheleniyorum. Cihazı resetlediğimde her şey normale dönüyor. 10.3.1'i bu soruna da çare olur umuduyla bekliyorum.

bbm BlackBerry nin belkemiği dikkat ederseniz leaked yazılım yükleyin telefonu açın uygulama açılmıyor fakat önce bbm girip direk uygulamarı açmayı deneyince anında açılıyor.tüm sistem bbm e bağlı doğal olarakda sistemde etken olması bu yüzden

• Orijinalden alıntı: Echo54

ayarlardan cihaz görüntülemeye gelin. pili en çok uygulamaya bakın. o uygulamaların arka planda çalışmasını engelleyin.
    nasıl engellıyoruz peki...
  • ÜmitE Ü kullanıcısına yanıt
    son guncellemeden sonra oyle oldu haklısınız 2-3 saate bitiyordu q 10 un sarjı 10.3 iyi bb passport 2 gun gidiyor bana dejarj falan yok
  • fbtekstil F kullanıcısına yanıt
    10.3 gelirse yukleyin güncellemelerde sıkıntıınız gidecektir diye dusunuyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.