|
Bildirim
Araba pahalı değil arkadaşlar siz fakirsiniz.
|
Bu yorumun yeri burası mı bilmiyorum. 10 yıldan fazladır sigortalı çalışıyorum. Vergim maaş daha hesabımı geçmeden her ay kesiliyor, ekstra ekmeğe, sigaraya, ona buna da vergimi paşalar gibi ödüyorum. Dürüst bir vatandaşım seve seve. Ama artık zoruma gitmeye başladı! Ailem büyüdü geniş bir araç almak istiyorum ama aylardır sadece fotoğraflara, ilanlara bakabiliyorum, 100.000TL'den aşağı yok! Neden arkadaşım? Benim memleketimde insan gibi yaşamaya, gönlümden geçen arabayı almaya neden hakkım yok! Bir çılgınlık yapıp alayım diyorum bazen, ki nereden baksan 10 yıl borcunu öderim. Yakıtı nasıl yapıcam diyorum bu seferde! Ben ciddi anlamda dürüst bir vatandaşı olduğum güzel ülkemde küskün bir şekilde yaşıyorum. Neden bu konuya yazdığıma gelince, bu aracı çok beğendim ama asla alamayacağım işte!
|
tipi kesin berbattır diye laf etmeye gelmiştim, güzel olmuş gidiyorum
|
3008 ön tasarımı hariç dış tasarım olarak çok başarılı. Tasarım ve estetik beğenisi elbette görecelidir ama 3008'in ön tasarımı bana fazla göz yorucu ve oyuncaklı geliyor. Ki Peugeot tasarımlarını genelde çok beğenirim.
Grandland X'in dış tasarımı bana göre sadece 3008'den değil sınıfındaki bütün rakiplerinden daha güzel olmuş. Zaten yeni Insignia da çok başarılı olmuş. Opel dış tasarım olarak çok başarılı işler yapmaya başladı. İç tasarım açısından bence hala en güzeli tartışmasız bir şekilde 3008'de. Bunun uzun bir süre boyunca da değişebileceğini sanmıyorum. I-Cockpit olayı gerçekten mükemmel. PSA'nın yeni motor gamını da görmüş olduk bu haberle. 1,6 Bluehdi'lar 1,5 olmuş ve beygir güçleri artmış.(muhtemelen tork da arttı, tüketim de düştü). Aynı şekilde Puretech ve THP benzinlilerde de güç ciddi şekilde artmış. PSA motor konusunda gerçekten çok başarılı. Sadece güç açısından değil, verimlilik ve sorunsuzluk açısından da çok iyiler. PSA'nın en büyük sorunu hiçbir modelinde(ulaşılabilir olmayan ve gerçek bir 4x4 olmayan hibritli seçenekler hariç) 4x4 sunmaması. Bir an önce iyi bir 4x4 sistemi geliştirip ürünlerinde bu seçeneği de sunmalılar. Özellikle SUV'lerde bu gerçekten önemli. Tamam bu araçlar çoğunlukla şehirde kullanılıyor ve 4x4'e belki genelde gereksinim olmuyor. Ama kar yoğun iklimli şehirlerde, kırsalda yaşayan veya outdoor hobileri olan ciddi bir kitle de var. Ve bunlar mutlaka 4x4 ister. Ben şahsen SUV alacak olsam 4x4 mutlaka isterim. Yoksa elerim. 4x4 olmayınca bence SUV anlamsızlaşıyor. Aynı paralara çok daha konforlu, rahat ve iyi yol tutan D segment araç almak çok daha mantıklı olur. Ayrıca 4x4 sistemi geliştirdiklerinde bunu performans araçlarında kullanabilirler, gerçek bir off roader ve pick up üretme imkanları da olur. Son olarak Opel'in PSA çatısı altında çok daha iyi noktalara geleceğine eminim. |
Şu yan sinyalleri aynaya koymama inadına anlam veremiyorum
|
Hangi isim değiştirmesinden bahsediyorsun? Talihsiz bir mesaj olmuş. Grandland x in opelde selefi sayılacak bir model yok. Yeni bir sınıfa giriyor ne yapsın fiat gibi astra x, astra l tarzı abidik gubidik isimler mi koysun? Bir tek insignia var isim değiştiren. Başka da yok.
|
bence süper ve en orjinal logolardan
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maligezgin -- 19 Nisan 2017; 16:29:46 > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |