Şimdi Ara

QNB Card Finans - Fix card Anneler Günü 100 TL Parapuan Kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
12
Favori
11.300
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • QNB Finansbank bireysel kredi kartlarınızla 15 Mayıs’a kadar giyim, kozmetik veya kuyum sektörlerinde farklı günlerde veya aynı gün farklı iş yerlerinde tek seferde yapacağınız 100 TL ve üzeri harcamalarınıza anında 10 TL, toplamda 100 TL'ye varan 30 Haziran’a kadar geçerli ParaPuan hediye!

Kampanyadan yararlanabilmek için harcama yapmadan önce bankamızda kayıtlı olan cep telefonunuzdan ANNE yazıp 2273’e SMS göndererekveya Çağrı Merkezimize ulaşarak kampanyaya dâhil olmanız gerekmektedir. 2273’e gönderilecek her SMS, operatörlerin kendi kampanya katılım mesaj tarifeleri üzerinden ücretlendirilir.

Kampanya kapsamında kazanılan ParaPuan’lar kampanyaya dâhil olduğunuz bireysel kredi kartınıza harcama anında yüklenecek olup, 30 Haziran 2018’e kadar kullanılabilecektir.

Kampanyadan, farklı QNB Finansbank bireysel kredi kartlarınız ile yararlanabilirsiniz, tüm kartlarınızla toplamda en fazla 100 TL değerinde ParaPuan kazanabilirsiniz.

Kampanya kapsamında ek kartlarla yapılan harcamalardan kazanılan ParaPuan’lar da kampanyaya dâhil olunan asıl karta yüklenecektir.

Aynı gün aynı iş yerinde yapılan işlemlerden yalnızca ilki kampanya kapsamında ödül kazanır.

Alınan ürünlerin iade edilmesi hâlinde, iade edilen ürünün tutarıyla orantılı olarak kazanılan ParaPuan’lar geri alınır. ParaPuan’lar harcanmış ise ilgili tutar harcama yapılan kredi kartına ParaPuan borcu olarak yansıtılır.

ParaPuan’la yapılan harcamalar, toptan alım ve ticari kullanımlar kampanyaya dâhil değildir.

Kampanya kapsamında satın alınan ürünlerle ilgili olarak yaşanabilecek her türlü sorun, itiraz ve şikâyetler ilgili üye iş yerlerinin şikâyet hatlarına iletilmelidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #002# -- 27 Nisan 2018; 18:41:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sms almayıp kampanyaya katılamayan arkadaşlar, bankayı şikayete boğalım, böyle bir günü özel kampanya olarak kullanmaları çok çirkin. Ya böyle özel bir günü herkese açsınlar ya da özel kampanya yapacaklarsa farklı bir şekilde veya isimde yapsınlar. Yazın mutlaka şikayetinizi. Zaten ayda yılda bir kampanya yapıyorlar düzgün bir şey yapsınlar.
  • enpara oluyo mu
  • Müşteri hizmetleri fix ve sanal kart dahil dedi.

İnternet alışverişi de dahil.

Altın alınıp satılabilir

• Link bulamadım. Kayıt almaya başladımı müşteri hizmetleri?
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkrdn

Link bulamadım. Kayıt almaya başladımı müşteri hizmetleri?
    Bir gun degil, her gun yanimizda olan annelerimize sevgilerimizle... QNB Finansbank bireysel kredi kartlarinizla 15 Mayis'a kadar her 100 TL ve uzeri giyim, kozmetik veya kuyum harcamaniza 10, toplam 100 TL'ye varan ParaPuan kazanabilirsiniz! Katilim icin harcamadan once ANNE yazip cevaplayin. Kazandiginiz puanlari haziran sonuna dek kullanabilirsiniz.
    fnb.mn
    Kredi Kartı Kampanyaları | CardFinans
    http://fnb.mn/nanne
    Kampanya SMS reddi icin SMSRET->3639 MERSIS: 0388002333400576 dstk@qnbfinansbank.com B001

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #002# -- 27 Nisan 2018; 18:32:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: .Eray.

enpara oluyo mu
    Sanmıyorum. Direkt enparayı ara sor istersen.

• Uzun numara var mı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Finansbank üye işyeri online kuyumcu var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: gothamcity

Finansbank üye işyeri online kuyumcu var mı?
    Şartlarda üye iş yeri şartı yok ki

• Enpara soran arkadaşlar enpara bir cardfinans değil enlara hicbirsey enpara çöp boşuna enparadan birşey beklemeyin

Adamlar daha deneme asamasindayken yalvardiniz bizede kart gönderin diye birde adamlardan kampanya mi bekliyorsunuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fix kart için katılım mesajı gönderdim. Gelen cevap:

Anneler Gunu Kampanyasi icin kaydinizi gerceklestiremiyoruz. Bilgi icin 08502220900 nolu cagri merkezimizi arayabilirsiniz B002

• #002# # kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam, YKB world den alışkanlık olmuş dikkat etmemişim

• mesaj ile katılım almadı, mh aradım kayıt için böyle bir kampanyayı şu an göremiyorum dedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: #002#

Bir gun degil, her gun yanimizda olan annelerimize sevgilerimizle... QNB Finansbank bireysel kredi kartlarinizla 15 Mayis'a kadar her 100 TL ve uzeri giyim, kozmetik veya kuyum harcamaniza 10, toplam 100 TL'ye varan ParaPuan kazanabilirsiniz! Katilim icin harcamadan once ANNE yazip cevaplayin. Kazandiginiz puanlari haziran sonuna dek kullanabilirsiniz.
    http://fnb.mn/nanne Kampanya SMS reddi icin SMSRET->3639 MERSIS: 0388002333400576 dstk@qnbfinansbank.com B001

Alıntıları Göster
    kampanyaya katılım sağladınız mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: historical2012

kampanyaya katılım sağladınız mı?

Alıntıları Göster
    Bana da şu an alamıyoruz diye mesaj geldi.

Yarın müşteri hizmetlerini arayıp kaydı yaptırmayı düşünüyorum.

Şartlarda ya mesaj atın ya da müşteri hizmetleri aracılığı ile yapın diyor

• Bana da kamp sms geldi, katılım smsi gönderdim ama hiçbir cevap gelmedi. Anneler Günü için kişisel bir kamp yapmaları çok saçma olur, hiç ihtimal vermiyorum. Katılım için de 1 Mayıs'ı bekleyelim derim veya en azından Pazartesi gününü.
  • Bence kampanya genel kampanyadır cardfinans internet sayfasına kampanya daha geç yansıyor ayrıca saat 20 den sonra finansbanka atılan mesajlara genelde cevap gelmiyor ertesi gün sabah 9 da katılımız sağlanmıştır diye cevap geliyor ya da yarın gün içinde mesaj atarsak sistemin düzeleceğini umuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARACABEYY -- 27 Nisan 2018; 21:58:8 >
  • En fazla kar bırakan kuyum sektörü hangisi, 10 gün boyunca uğraşmaya değer mi?
  • sms gönderdim talebiniz daha önce alındı kampanyanız devam etmektedir mesajı geldi.
  • altıngold dahil mi _?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.