Şimdi Ara

Quarejma'nın karakteri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Rvp görüntülerden ceza almıştı bakalım quarejmaya ne olacak.

• İnşallah ceza alır. İmza kampanyası falan başlatırsanız desteklerim. Olayın peşini bırakmayın her yere mail falan atın şikayet edin. Bu adam ne kadar süre oynamazsa o kadar iyi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne var burada? O hareket Portekiz'de kazanacağız, zafer bizim olacak demek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhafız.

Ne var burada? O hareket Portekiz'de kazanacağız, zafer bizim olacak demek

3 yıldır Portekiz'de yaşıyorum. Bu hareketin "Muhafız. defol git." demek olduğunu 3 yaşındaki çocuk bile bilir.

• insallah bu kamil oynar mactan once demistim, kotu derbi performansi bir yana mac basi 2-3 tekmeyle oynuyor, kadikoy'de 2-3 tekme atip kirmizi yemeden cikamazsin , nitekim cikamadi. beşiktaşa kulliyen zarar bu adam

• Portekizlileri anlamadım ben genelde efendiler sonra bi şey oluyor patlıyotlar Q7 ye yakışmayan hareketler bunlar gerçi Şenol hoca bile kendinden geçmiş.

• Topa mudahele edip pozisyon amaci topla oynamak olan ismail kirmizi kart. Amaci sakatlamak ve surekli tekme atan karecma 2.saridan kirmizi kart. Hakem bile bu konuda kayirirken hakemden dert yaniyorlar. Klasik bjkli gozlugu. Hakemle bile yenemediler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Jason Denayer Galatasaray'da
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sundan ceza alacagini sanmak cidden komik bu fenerliler. Birde rvp ile bir tutmus. Tipik fb algisi iste. Mac boyu kufur edip her kornerde yabanci madde yaginca alacaklari cezaya algi yapmalari lazim. Gerci kaleciye su sisesi atip ceza almayan takimdan bahsediyoruz. Hakem anons bile yapma ihtiyaci duymadi. Buyuk ihtimal odul verirler bu yapilanlara kayrilmak.bunu gerektirir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Q7 RvP ile karşılaştırılamaz, hem klas olarak dağlar var, hem karakter olarak RvP belki Türkiyede bir maç, premier ligde bir kaç maç karaktersizlik göstermiştir, Q7 ise yıllar süren bir karaktersizlik serisine sahip, herkes tanır, kimse takımında güvenmez, bizim sirk topçusu seviciler oo trivela diye sever.
  • 2 senede adamın net 5 kırmızı kartı verilmedi, orta parmak yapar ceza almaz, bu hareketi yapar ceza almaz.

Diğer oyuncuları orta parmak yapar ceza almaz. Hala konuşuyor adamlar hala.
  • ısınamadım gitti şu adama ya . bir insan bu kadar mı itici olur ???
  • froce1903 kullanıcısına yanıt
    Ya senin hocan her maç hakeme ana avrat düz gidiyor bunuda konuşsana

• quote:

Orijinalden alıntı: Jst1907

2 senede adamın net 5 kırmızı kartı verilmedi, orta parmak yapar ceza almaz, bu hareketi yapar ceza almaz.

Diğer oyuncuları orta parmak yapar ceza almaz. Hala konuşuyor adamlar hala.

sanki bize verilmeyen gol ve ceza sahası içinde kırmızılık hareket cezalandırıldımıda maç öncesi oyuncunun yaptığı neidüğü belirsiz bir harekete ceza gelsin diye medet umuyorsunuz ?

• herşey yolunda sorun yok demek portekizce doğma büyüme lizbonluyum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B4F802DB -- 25 Eylül 2017; 8:14:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spider-Man

quote:

3 yıldır Portekiz'de yaşıyorum. Bu hareketin "Muhafız. defol git." demek olduğunu 3 yaşındaki çocuk bile bilir.

1 yaşında daha abisi

• Kimlerdensin sen?
  • quote:

Lugano'yu hatırlarmısın. Bir maçta hakeme bir hareket yaptı ve o harekette Uruguay da başka anlama geliyordu ama ülkemiz de ve bazı başka ülkelerde o hareket gözüne gözlük tak anlamına geldiği için ceza aldı. Menajeri Uruguay da o hareket başka anlama geliyor bu sebeple ceza almamalı diye açıklama yapmışlardı.

Kısaca oyuncunun ülkesin de o hareketin ne anlama geldiğinin önemi yok. Türkiye de yaşıyorsan o hareketi yapmayacaksın. Bu adam bu hareketi yaparken ne maksatta yaptı herkes biliyor. Adam bu ülkeye daha yeni gelmedi. 2 senedir burada ve geçmişte de 2-3 sene bu ülkede yine top oynamıştı. Bu hareketin bu ülkede ne anlama geldiğini bilmeyecek kadar saf olamaz.

• Geçen hafta ''Q7 FARKI'' diye konu açmıştı bir arkadaş. Quaresma attıkça kuduracaksınız falan diyordu. Baktım konu silinmiş. Kendisine burdan selamımı iletiyorum Q7 farkını ortaya koydu yine. Ben takımını bu kadar satan başka bir futbolcu görmedim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.