Şimdi Ara

Quest Yardımları!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya bu ara bakıyorum herkes bi q da takılmış topic açıyo.. eğer böyle thottbotta falan okuyupta anlamayan fln olursa bu başlık altında söylesin insanlar gelip açıklamada bulunur..tbiki bunun anlamı her q yu açıklamak durumunda olmayacağımız... sadece belirli ve çok karmaşık olan q ları buraya yazın insanlar elinden geldiğince yardım etmeye çalışır..diğer türlü konu kirliliği oluyor..

bu arada en düzgün q açıklamaları olan siteler.

www.thottbot.com

wow.allakhazam.com

www.wowhead.com

www.wowwiki.com(bu q dan daha ziyade oyun hakkında açıklamaların olduğu bir site)

bikaç tanede addon var..

www.mobmap.de (buradan q penceresini açtığınızda gereken dropları ve kesmeniz gereken mobların nerede olduğunu gösteren addonu indirebilirsiniz..55ten sonra saçmaladığıda söylenir)

bide questhelper addonu vardır aynı özellikte..onuda curse gaming te aratıp indirebilirsiniz..

• İstedigin kadar yaz ingilizce bilmeyen adam burdan da bulamaz yine topic acar.Ayrıca ust konu bıle olsa dunya kadar class topici acıyorlar.Ki ust konu var oldugu halde.Neyse insallah yararlı olur.

Up
  • Ben sitede düzgün açıklanmadığından quest konusu açtım. O sitelerewww.rpgbeacon.com u da ekle. Her q resimli orda.
  • arkadaşlar bu questde takıldm The Cipher of damnation-Truth and history
    1 saat ugraştım sinir oldm hala bulamadım bi kaç adamın yanına gitmemi istiyo gidiyorum ve hiç bişe olmuyo anlamadım :S
    yardımcı olursanız sevinirim..
  • sanırım kimse anlamamış :S
  • daha önce yapman gereken bi quest zinciri var onu yapmamışsan devam edemiyorsun hatırladığım kadarı ile. Oralarda bi çiftlikte bunun babası var. Ondan da bi quest alman gerekiyor. Ayrıca bu quest zinciri wowun en uzun zinciri herhalde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kunter

daha önce yapman gereken bi quest zinciri var onu yapmamışsan devam edemiyorsun hatırladığım kadarı ile. Oralarda bi çiftlikte bunun babası var. Ondan da bi quest alman gerekiyor. Ayrıca bu quest zinciri wowun en uzun zinciri herhalde.

evet tank gearı alıcam o yüzden ugraşıyorum questi aldıgım yerde mi var babası ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    party bug ve item kiralama sorusu
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dediğim gibi baya uzun zaman geçti bu questi yapalı. MSN varsa görüşelim kdincol@live.com. Oradan yardımcı olabilirim. Bu arada bu adamların bazıları ile görüşmen için hatırladığım kadarı ile kuşun olması gerekiyordu. Yoksa kasıyor.
  • cursede yeni bi addon var questhelper adında indirin onu çok hoş arkadas yeni başladı wowa bende addonları denemek için yükledim
    questleri gosteriyor nerede tamamlıcaksın nereye vereceksin questlerden bi rota olusturuyor o an bulundugun yere/quest bolgesine göre partindeki adamların questlerini ne yapması gerektiğini gösteriyor.. gittiğin yerde ne kesmen gerektiğini söylüyor vs. Bence cok guzel deneyin derim ama dezavantajı var oda bellekte 6.5 mb yer kaplıyor.(Ortalama bir addonun 5 katı). Quest yapma dısında kesinlikle kapatılması gerekir yani.
  • kusura bakmayında birşey soracağım bu addon nedir acaba kısa bir açıklama yapabilri misiniz?
  • ekledim msn'ye
  • walla thot süper site nasıl bi arşiv yapmışlarsa tüm questler hepsi sslerle beraber war.
  • Umarm yararlı bi konu olur benmde bi questtde yardımınızı ihtiyacım var questin adı Find Spy to'gun.. Shadow Labyrinthi 6 kere bitirmeme ragmen bulamadım questi bilen varmı acaba şimdiden tşkler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi black-t -- 28 Ocak 2008; 12:04:14 >
  • Shadowlab daki ilk bossu kes. Arkasındaki koridorun sonunda duruyo o npc.
  • quote:

Shadowlab daki ilk bossu kes. Arkasındaki koridorun sonunda duruyo o npc.

tahmin ettiğim kişimisin sen yoksa
  • quote:

Orjinalden alıntı: hothor

quote:

tahmin ettiğim kişimisin sen yoksa

Kunter = Alumeto
  • quote:

Teşekkür ederim..
  • Mustafaaaa :D Rahat durmuyon yine register olmuşsun :D

Bu arada Murat'ım başka Kunter mi tanıyon da karıştırdın? :D
  • wowhead'de bence baya iyi bir site thottbot ile iyi bir ikili olusturuyorlar zaten kordinatlarınız varsa questleri cok rahatlıkla yapabiilirsiiz bu 2 site yardımıyla...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.