Bildirim
QWERTY klavyeli ve Android işletim sistemli Motorola Pax ortaya çıktı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
motorola çin pazarında ilerlemeye kararlı heralde sürekli oralara atak yapıyor bakalım zaman ne gösterecek -
Tasarımı güzel -
Tasarımı bana 5-6 yıl öncesinin siemens lerini anımsattı ne güzel günlerdi o günleri sadece hafıza kartı olması bile çok büyük bir marifetti siemens lerin pili az giderdi ama vga olmasına rağmen güzel kameraları ve eğlenceli birçok yönleri vardı bi nevi genç telefonlarını o zaman siemen üretiyordu ve bu cihazın da tasarımı gerçekten güzel klavyeden vazgeçmeyen biri olarak android cihaz alacak olursam seçeneklerimin içerisinde olacaktır... -
kimse blackberry çakması dememiş hayret -
tasarımı farklı bir smartphone olmuş. ekran büyük tuş takımı alta sıkıştırılmış. fiyatı felan ne olacak acaba. -
hoş olmuş,dokunmatik telefon kullanamayan ve kullanmayı tercih etmeye insanlar için güzel bir android alternatifi olmuş.gayet başarılı -
Bence tasarımı gayet güzel ve hoş olmuş. -
Türkiyedeki pazarda neredeyse adları hiç duyulmuyor birkaç model var okadar gerçi adamlarda haklı uzan olayında az kazık yemediler. -
quote:
Orijinalden alıntı: İnsectboy
kimse blackberry çakması dememiş hayret
bilekberi çakması :D:D
şaka maka güzel görünüyor telefon -
gayet güzel blackberry lere tercih edilir olmuş -
gsmarenada çok güzel modelleri var qwerty olarak almak istiyorum lakin türkiyede hiç birini bulamadım....
kimse mi getirmez kardeşim motorolayı yav... -
Tam tasarımı güzel yazacaktım ki telefonun üst kısmına doğru devasa bir şekilde kalınlaştığını görünce vazgeçtim -
Büyük ihtimalle Türkiye'ye uğramadan piyasadan kalkar. -
quote:
Orijinalden alıntı: İnsectboy
kimse blackberry çakması dememiş hayret
Blackberry torch'a cok benziyor.Eğer kızaklı ise çakma olur. -
motorola türkiye pazarına çok ilgisiz gerçekten ki çok sağlam modelleri olmasına rağmen.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- telefon kilitlendi 119 dakika sonra tekrar deneyin çözüm
- imeili cihaz kimlik bilgilerinin değiştirilmesi
- telefon ses ayarları sıfırlama
- redmi note 13 pro plus yorumlar
- sim kart depolama alanı dolu
- exynos 1480
- türk telekom numara değiştirme
- vodafone ödemeli arama
- kamerası en iyi telefonlar 2025
- reklam virüsü nasıl temizlenir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X