Şimdi Ara

Ram i 3 gb yaptım ama hala yavaş neden acaba? yardım !! lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar benim bi sorunum var imzadaki sistemi kullanıyorum ama bir türlü isediğim verimi alamıyorum en büyük sorunsa pc yi ilk actıgımda saatin yanındaki baslangıç öğelerini yüklerken pc kitleniyo ve reset atmak zorunda kalıyorum kitlenmese bile tüm öğelerin yüklenmesi bitmeden bi işlem yapamıyorum her seferinde 2 3 dakika bekliyorum ve genelde msn yi açtığımda ilk açışta pc kitleniyo ve reset atıyorum yine. konu hakkında bilgisi olan arkadaslar yardımcı olursa cok sevinirim.

Şimdiden teşekkürler Allah' a emanet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karartı -- 19 Aralık 2007; 10:25:08 >

• başlat\çalıstır\msconfig\başlangıc\tümünü devre dısı bırak\tamam
    dedıkten sonra pc yı 1 kere yenıden baslat acılıstakı butun programlar kalkar makına performası daha iyi oluR.
  • onu yaptım kardeşim ama bu seferde kaspersky falan calısmıyo bluetooth var pc de baslangıctan baska yerde calısmıyo kaspersky tamam da bluetoot gibi seyler manuel baslamıyo bence sorun o değil sonucta benim sistemden cok daha düşük sistemlerde bile baslangıc sorun olmuyo bence baska bi sorun var ama bulamadım msconfig falan cok sey denedim 2 defa format attım yine düzelmedi yinede ilgilendiğin için cok sağol .

çözüm önerilerinizi bekliyorum arkadaslar saolun...
  • çalıştıra msconfig yaz o zaman.seçmeli başlangıç de ve başlangıçta hangi programların yüklenmesini istiyorsan onları seç sadece
  • o yolu da denedim arkadasım ama sorun devam etti yinede tesekkür ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.