Bildirim
ram sıcaklııyla ilgili
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
kasaya çift fan tak yaz mevdiminde saten olaan bir durum sıkça bendede oluyor -
ramlerin uzerine ramsink takabilirsin.ısıyı dagıtan bakır bloklardır bunlar.sıcaklıgı yayarlar işlemci rahatlar.internette arastır bi fikir edin sonra git al bi bilgisayarcıdan.montajı da basittir.fiyatı set olarak 20 ytl civarı idi sanırım.bi de kasa sogutmanı iyileştirmen lazım.en azından bi eksoz bide iceri soguk hava ufleyen bi fan olmalı. -
tamam bakır blokları alıcam bugün ayrıca arka sıcak hava çıkışında zaten iki fan çalışıyo.içeri hava üfleyecek fanıda aldım dielim, nereye takcaz?kasayı yandan biraz kesmem gerek sanırım -
quote:
Orjinalden alıntı: mexmexmex
tamam bakır blokları alıcam bugün ayrıca arka sıcak hava çıkışında zaten iki fan çalışıyo.içeri hava üfleyecek fanıda aldım dielim, nereye takcaz?kasayı yandan biraz kesmem gerek sanırım
hmm yanda takacak yer yoksa kotu tabi :) bu iş artık sizin el becerinize kalmıs.punch sanırım ismi yuvarlak delik delmede kullanılıyor.onlardan bi tane alırsan fanın boyunda onla kesebilirsiniz kasayı.yalnız celik olsun yoksa kasayı mahveder.
takılacak yer ise islemcinin karsısında olmalı.yani direk işlemci ye dogru hava verilmeli.zaten o hava dagılırken kasanın icinde ram lere de gidiyor.aslında delme işini modlama bolumune sorsanız daha saglıklık bilgi alırsınız.
-
aynen sen sogutmayı dene ve bır sey daha soylıcem su asus un programını bana da gonderırımısn bı sekılde msnden falan cok lazım benım pc de reset atıyor acaba sorun nerde belkı cozerım bu olayı... university__6060@hotmail.com alttan tre ıkı tane dostum su programı bana bı ulastır sana zahmet yada bır lınk ver şimdiden tşk -
ok.sanırım sadece ram soğutucu blok alacam çünki kasanın işlemci karşısında zaten delikli bi ızgara var(asus ta550).burayı bozupta fan takabileceğimi sanmıyorum işlemci ısınma sorunu yok pc de 50-52 arası sabit duruyo.İlginiz için teşekkür ederim -
hey dostum bana su programı ulatır yada bır lınk ver lutfennn -
arkdasım sanırım programın ismi asus probe.bende kullanmıstım bi ara asus yanlıs hatırlamıyorsam asus probe olması lazım.nette bi arastır.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X